Veelzijdige marketing stage bij Werving op Maat

Een veelzijdige marketingstage: ontwikkeling, verantwoordelijkheid en professionele groei

Marketingstage bij Werving op maat

Ben je op zoek naar een stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van contentcreatie, social media en recruitment marketing? Dan is een marketingstage bij Werving op Maat de perfecte keuze! In deze blog vertel ik je hoe mijn ervaring bij Werving op Maat was.

 

Een veelzijdige stage: contentcreatie, social media en recruitment marketing

Tijdens mijn marketingstage bij Werving op Maat kreeg ik de kans om verschillende taken uit te voeren en mijn vaardigheden te verbeteren. Als onderdeel van het team was ik verantwoordelijk voor het schrijven van teksten, het beheren van de socialmediakanalen en het maken van video’s. In de afgelopen zes maanden lag mijn focus voornamelijk op het creëren van content voor onze sociale mediakanalen, de nieuwsbrief en Google Ads. Daarnaast heb ik ook een aantal interessante blogs geschreven, zoals “Eerste werkdag tips,” “Management Drives-kleuren,” “Onboarding-programma” en “Wat is employer branding.” Naast deze werkzaamheden heb ik mijn team ondersteund waar nodig.

Toen ik aan mijn stage begon, had ik nog geen ervaring in recruitment marketing. Dit was een compleet nieuw terrein voor mij, waarin ik veel moest leren. Gelukkig bood Werving op Maat een uitstekend onboardingprogramma, waardoor ik niet alleen de branche, maar ook de organisatie en mijn nieuwe collega’s beter kon leren kennen. Hierdoor voelde ik me al snel een volwaardige collega in plaats van een stagiair.

 

Van nulmeting naar professionele groei

Mijn persoonlijke ontwikkeling stond centraal tijdens mijn marketingstage bij Werving op Maat. Samen met mijn begeleider, Birgit, heb ik in de eerste week een nulmeting gedaan om mijn competenties in kaart te brengen. Op basis daarvan stelde ik leerdoelen op waar ik gedurende mijn stage aan wilde werken. Een voorbeeld hiervan was het verbeteren van mijn plannings- en organisatievaardigheden. Aangezien ik verantwoordelijk was voor de social media van Werving op Maat, was een goede planning en georganiseerd werken essentieel. Ik leerde ook om mijn zwakkere punten als ontwikkelpunten te zien, waardoor ik mezelf constant kon blijven verbeteren en doelen kon stellen. Met de hulp van mijn collega’s heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt in het ontwikkelen en verbeteren van mijn vaardigheden.

 

Een waardevolle en verrijkende stage-ervaring

Mijn stageperiode bij Werving op Maat was een waardevolle en verrijkende ervaring. Ik heb grote stappen gezet in mijn professionele groei. Vanaf dag 1 voelde ik me zeer welkom in de organisatie en had ik het gevoel dat ik geen stagiair was, maar een volwaardig lid van het team. Ik heb genoten van de samenwerking binnen mijn afdeling en waardeerde de verantwoordelijkheid die ik kreeg.

Werving op Maat biedt een warme werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en volop mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. In slechts een half jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd op mijn vakgebied. Deze stage heeft me echt een boost gegeven en daarom kan ik het elk student aanbevelen om bij Werving op Maat stage te lopen.

 

Marketing stage bij Werving op Maat?

Als jij net als ik geïnteresseerd bent in een stage bij Werving op Maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met Birgit. Stuur vandaag nog een berichtje naar Birgit om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

    Voeg een cv toe
    Sluiten

    Upload hier jouw vacature

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Direct contact?