Netwerken | Werving op Maat

Sluit je aan bij ons netwerk en verdien een mooi bedrag!

Kandidaat aandragen

We staan voor je klaar, een hele carrière lang

Bij Werving op Maat geloven we in maatwerk en partnerships. Als het goed is merk jij dat ook in je samenwerking met ons. Of je nu al via ons gestart bent met een nieuwe uitdaging of ons op een andere manier kent, wij investeren graag in langetermijnrelaties. We staan voor je klaar, een hele carrière lang. Bijvoorbeeld door interessante vacatures onder je aandacht te brengen of door onze kennis van carrière maken en de arbeidsmarkt met jou te delen. En door onze netwerken te verbinden! Als we dankzij jou een topkandidaat kunnen laten starten op een van onze vacatures, krijgen jullie allebei € 250,-! Je doet niet alleen een goede daad, je krijgt er ook nog eens iets leuks voor terug dus. Dubbel-win, wat ons betreft. Meedoen?

Hoe werkt het?

Een goede vriend of vriendin, een neef, een buurvrouw, iemand die je af en toe spreekt in de voetbalkantine… Heb jij iemand in jouw netwerk die op zoek is naar een nieuwe uitdaging op het gebied van IT, HR, finance of sales? Of die voor een van onze openstaande vacatures heel geschikt is? Laat het ons weten!

Hoe het werkt? Het is heel simpel. Jij vult onderaan deze pagina het contactformulier in, met alleen je eigen gegevens. Wij nemen vervolgens contact met je op en samen bespreken we de rest. Uiteraard gaan we discreet om met jouw gegevens en met die van de persoon die je bij ons onder de aandacht brengt. Plaatsen we degene die jij bij ons aanraadt op een van onze vacatures? Dan krijgen jij én die persoon allebei een mooi geldbedrag.  

Samenwerken op de lange termijn

Heb je nu niet direct iemand die je wilt aandragen, maar wil je wel met ons samenwerken? Omdat je kansen ziet in jouw netwerk of dat van ons? Ook dan horen we graag van je. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ook daarvoor hoef je alleen het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.  

 

Waarom meedoen?

Bij Werving op Maat staan maatwerk en partnerships centraal. We vinden het heel belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Zo ontdekken we hoe we het beste kunnen samenwerken. Dat geldt niet alleen voor de bedrijven voor wie we nieuw personeel zoeken, dat geldt ook zeker voor de mensen voor wie we mooie uitdagingen zoeken! Daarom verbinden we ons netwerk graag met dat van jou. Daar worden we allebei beter van. 

Interimmer

Spelregels 

Dit zijn de spelregels.

01

Een premie bij geslaagde bemiddeling

We keren de premie uit bij een geslaagde bemiddeling met de intentie dat de kandidaat minimaal drie maanden de gevraagde positie gaat vervullen. De premie wordt uitgekeerd na één gewerkte maand of het goed doorkomen van de proeftijd.  

02

Een premie van €250,- p.p.

De premie van € 250,- p.p. is gebaseerd op fulltime functies (40 uur). Voor een ingevulde parttime functie keren we de premie uit naar rato. 

03

Cv mag nog niet bekend zijn

Deze regeling geldt niet voor aangedragen personen die al bekend zijn bij Werving op Maat. Het cv mag niet al in onze database voorkomen. 

04

Start binnen drie maanden

De door jou aangedragen persoon start binnen drie maanden met een opdracht/nieuwe functie van Werving op Maat.

Neem contact met ons op!

Direct iemand bij ons aandragen, netwerken of gewoon eens samen de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?