Fullservice recruitmentbureau Arnhem: Werving op Maat

De beste kandidaat voor jouw organisatie

Heb je versterking of vervanging nodig in jouw organisatie? Goed passende professionals zijn lastig te vinden. Er is een enorm tekort op de arbeidsmarkt. Hoe vul je dan toch je vacatures in? Met de professionele hulp van Werving op Maat!

Werkgever werving & selectie

Een partner op wie jij kunt bouwen.

Weten wat je aan elkaar hebt, daar gaat het om. En dat kan alleen als je elkaar goed kent. We nemen daarom altijd uitgebreid de tijd voor jou, je organisatie en je vraagstuk(ken). En ook vanuit onze kant zijn we duidelijk over wie we zijn en wat je van ons mag verwachten. Zo houden we van korte lijntjes en snel schakelen.

 

Wij zijn een fullservice recruitmentbureau in Arnhem, gespecialiseerd in werving & selectie, interim, detachering en executive search, binnen de vakgebieden IT, HR, finance en sales. En we hebben alles in huis om jou zo goed mogelijk te helpen, van assessments tot recruitment marketing.

 

Samen aan de slag? Neem contact op!

Organisaties vooruithelpen, dat is onze missie.

Alleen door jouw bedrijfscultuur echt te leren kennen, kunnen wij van waarde zijn.

Linda Bongers
Wij werken nu ongeveer een jaar met plezier samen met Werving op Maat. Wat klein begon is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking. En terecht! Waar het in het begin nog even zoeken was naar de juiste profielen en het leren kennen van elkaars werkwijze, hebben we nu de juiste modus gevonden en hebben zij al diverse vacatures voor ons vervuld. Waar Werving op Maat ons het meest mee heeft verrast? Dat is zonder twijfel de leuke campagne die zij voor ons hadden bedacht om potentiële kandidaten online aan te trekken voor de Corporate Recruiter rol. Juist doordat WOM goede kandidaten voor ons heeft weten te vinden en goed met ons meedacht, heeft dit alles uiteindelijk geleid tot een geslaagd wervingsproces en natuurlijk het belangrijkste... een vervulde functie. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak!

Linda Bongers

Senior corporate recruiter | CCV

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Sanne Gerritsen
De samenwerking met Werving op Maat verloopt altijd soepel. Niet voor niets ‘mag’ Werving op Maat steeds vaker voor ons op zoek naar passende kandidaten. Eerder deed ik alle werving zelf, dat kan ik niet meer, gezien de groei van de laatste jaren. Jurgen en Pauline blinken voor ons uit in snelheid van handelen, de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en in hun effectieve communicatie. Precies die zaken maken dat we met een prettig gevoel de werving in hun handen leggen. Werving op Maat is dus de belofte die ze nakomen.

Sanne Gerritsen

Manager Human Resources | European Association of Urology | EAU

Suzanne Karsten
Als Corporate Recruiter van Flynth ervaar ik de samenwerking met Stefan als heel prettig. Professioneel, snel schakelen en goede ambassadeur van Flynth, maakt dat Stefan de juiste kandidaten weet te werven voor Flynth. Wij hopen deze samenwerking te continueren.

Suzanne Karsten

HR Businesspartner | Werving & selectie | Flynth

Whitepaper: wervingsstrategie in 8 weken

Hoe ga je aan de slag met het werven en selecteren van een geschikte kandidaat? In deze whitepaper helpen we je op weg met het opstellen van een wervingsstrategie!

Download 'm hier!

Executive Search

Hooggekwalificeerde kandidaten werven, daar is ervaring en integriteit voor nodig.

Ervaren, hoogopgeleide professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en over de juiste leiderschapskwaliteiten beschikken. Waar vind je die? In het uitgebreide netwerk van Werving op Maat! Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een groot netwerk en weten we precies waar de professionals die jij nodig hebt zich bevinden. Daarom zijn wij jouw partner voor executive search.  

Meer over executive search

Werving & Selectie

De juiste kandidaat op het juiste moment op de juiste plek.

Passend vast personeel vinden is geen geluk, maar een kwestie van een groot netwerk, het vakgebied goed begrijpen en snel schakelen als de situatie daarom vraagt. Of je nu een starter zoekt of juist iemand op seniorniveau. Elk van onze teams heeft een eigen specialisatie: IT, finance, sales of HR. Dat betekent dat de mensen binnen zo’n team specifiek voor dat ene vakgebied actief zijn. Daarin een groot netwerk hebben. En op inhoudelijk niveau met jou en kandidaten kunnen sparren.

Meer over werving en selectie

Interim en detachering

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning?

Heb je vanwege bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte tijdelijk vervanging nodig? Kun je tijdens een groot project wel wat extra ondersteuning gebruiken? Of lukt het je maar niet om een vacature te vervullen en wil je tijdens je zoektocht naar vaste invulling alvast tijdelijk iemand die de functie kan vervullen? Dan zijn interim en detachering interessant voor jou! Dankzij het uitgebreide interim- en detachering-netwerk van Werving op Maat vinden wij snel een goede professional voor je. Samen kijken we of interim of juist detachering beter past bij jouw vraagstuk en zoeken we naar een match.

 

Meer over interim

Meer over detachering

Recruitment marketing

  Werken aan jouw werkgeversmerk

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het invullen van je vacatures op de korte termijn. We helpen jouw organisatie ook graag op de lange termijn met het oplossen van je personeelsvraagstukken. We kunnen je ondersteunen met behulp van recruitment marketing of we adviseren je over welke kleine(re) stappen je direct al kunt zetten. Bij recruitment marketing maken we gebruik van marketingprincipes- en technieken die meer geschikte kandidaten aantrekken, werven en behouden.

DISC-analyses en Management Drives

Zeker zijn van je keuze met een assessment

Wil je zeker weten dat een kandidaat aansluit bij het door jou gezochte profiel? Twijfel je welke van meerdere goede sollicitanten het best in jouw organisatie past? Of wil je meer inzicht krijgen in je teamsamenstellingen? Assessments geven je dat inzicht. Onze gecertificeerde assessment consultant Pauline neemt DISC-analyses en Management Drives-assessments af.  

  Meer over assessments

Personeel werven

Zo werken wij.

Zeven heldere stappen, maar altijd 100% op maat voor jouw organisatie.

01

Kennismaking

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het cruciaal dat we je goed leren kennen. Wie ben jij, wie is jouw organisatie, hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar, wat voor mensen werken er? En natuurlijk: wat voor vacature(s) heb je openstaan en wat voor mensen zoek je precies? We komen bij je langs voor een kennismaking.

02

Een heldere strategie

Nadat we weten wat jullie wensen en eisen zijn, maken we meteen een concreet plan op maat. We schrijven een vacaturetekst die perfect past bij wie je zoekt én wie je bent als organisatie. En we werken een concreet tijdspad voor je uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

03

De zoektocht

Hier zijn wij goed in. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals en hanteren een aangename, persoonlijke benadering richting kandidaten.

04

Voorstellen maar!

Wanneer we denken dat we de beste kandidaten gevonden hebben is het tijd voor jullie om kennis te maken. Uiteraard hebben wij zorgvuldig gekeken of de vaardigheden en persoonlijkheid past bij jouw organisatie.

05

Is er een klik?

Leer elkaar kennen en voer gerust meerdere gesprekken. Mocht een uitgebreid assessment nodig zijn, dan doen we dat natuurlijk. Wij blijven nauw betrokken en evalueren iedere stap zorgvuldig.

06

Je hebt een nieuwe medewerker!

Voelt het goed? Dan helpen we je ook bij het vervolgproces en zorgen we dat de handtekeningen snel gezet worden.

07

Evaluatie

Gefeliciteerd, je versterking is binnen. Is alles naar wens gelopen? Wat kan er beter de volgende keer? Een goede evaluatie is de basis voor een verdere samenwerking.

Brochure diensten Werving op Maat

Meer weten over hoe wij werken?

In onze overzichtelijke brochure vind je al onze diensten, expertises, tarieven en meer. Ben je dus benieuwd wat Werving op Maat, fullservice recruitmentbureau in Arnhem, voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de brochure voor meer informatie. 

Bekijk brochure

Samenwerken?

Kun jij ondersteuning gebruiken bij de werving van kandidaten? Onze ervaren consultants gaan dolgraag samen met jou op zoek naar het perfecte plaatje voor jou.

Neem direct contact met ons op.

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?