Opdrachtgevers | Jouw recruitmentpartner | Werving op Maat

De beste kandidaat voor jou, nu en in de toekomst.

Wij verdiepen ons in jou als organisatie, maar ook in onze kandidaten. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit bieden die jij van ons verlangt.

Werving op Maat

Een partner op wie jij kunt bouwen.

Weten wat je aan elkaar hebt, daar gaat het om. Dat jij bij ons aanklopt voor een ervaren interimmer, bevlogen manager of ambitieuze starter moet een no-brainer zijn. Maar daar gaat iets aan vooraf. Wederzijds vertrouwen, integriteit, korte lijntjes, maar bovenal: een goede relatie en gelijke ambities. Dát is Werving op Maat.

Organisaties vooruithelpen, dat is onze missie.

Alleen door jouw bedrijfscultuur echt te leren kennen, kunnen wij van waarde zijn.

Linda Bongers
Wij werken nu ongeveer een jaar met plezier samen met Werving op Maat. Wat klein begon is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking. En terecht! Waar het in het begin nog even zoeken was naar de juiste profielen en het leren kennen van elkaars werkwijze, hebben we nu de juiste modus gevonden en hebben zij al diverse vacatures voor ons vervuld. Waar Werving op Maat ons het meest mee heeft verrast? Dat is zonder twijfel de leuke campagne die zij voor ons hadden bedacht om potentiële kandidaten online aan te trekken voor de Corporate Recruiter rol. Juist doordat WOM goede kandidaten voor ons heeft weten te vinden en goed met ons meedacht, heeft dit alles uiteindelijk geleid tot een geslaagd wervingsproces en natuurlijk het belangrijkste... een vervulde functie. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak!

Linda Bongers

Senior corporate recruiter | CCV

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Sanne Gerritsen
De samenwerking met Werving op Maat verloopt altijd soepel. Niet voor niets ‘mag’ Werving op Maat steeds vaker voor ons op zoek naar passende kandidaten. Eerder deed ik alle werving zelf, dat kan ik niet meer, gezien de groei van de laatste jaren. Jurgen en Pauline blinken voor ons uit in snelheid van handelen, de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en in hun effectieve communicatie. Precies die zaken maken dat we met een prettig gevoel de werving in hun handen leggen. Werving op Maat is dus de belofte die ze nakomen.

Sanne Gerritsen

Manager Human Resources | European Association of Urology | EAU

Suzanne Karsten
Als Corporate Recruiter van Flynth ervaar ik de samenwerking met Stefan als heel prettig. Professioneel, snel schakelen en goede ambassadeur van Flynth, maakt dat Stefan de juiste kandidaten weet te werven voor Flynth. Wij hopen deze samenwerking te continueren.

Suzanne Karsten

HR Businesspartner | Werving & selectie | Flynth

Executive Search.

Hooggekwalificeerde kandidaten werven, daar zijn ervaring en integriteit gevraagd.

Jarenlange ervaring in recruitment maakt je niet alleen beter, het zorgt ervoor dat je een rijk netwerk hebt opgebouwd dat voor je werkt én dat je weet waar organisaties behoefte aan hebben. Op het allerhoogste niveau. Dáárom zijn wij jouw partner in Executive Search.

Executive search

Werving & Selectie

De juiste kandidaat op het juiste moment op de juiste plek.

Dat is geen toeval, maar het resultaat van investeren in een waardevolle relatie die langer duurt dan één kennismaking. Zo kunnen we altijd anticiperen en snel schakelen als de situatie daarom vraagt. Grip op timing noemen we dat. En daar profiteert iedereen van.

Zoek jij een gedreven starter met hbo-niveau? Een wo’er met senior level? Wij vinden altijd een geschikte kandidaat voor jou!

Werving en selectie

Interim

Wij ontzorgen je in je zoektocht naar een geschikte interimmer.

Belangrijke functies tijdelijk goed opvullen kan een flink hoofdpijndossier zijn. Dan is het prettig dat je kunt terugvallen op een partner met een groot netwerk aan direct inzetbare interim professionals. Wat jouw situatie ook is, wij helpen je graag en blijven betrokken om jou ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn. Meer informatie vind je hier.

Detachering

Ben je op zoek naar een professional op tijdelijke basis?

Detachering is een bijzonder effectieve oplossing voor je organisatie als je op tijdelijke basis één of meerdere professionals wil inzetten. Werving op Maat kiest voor echte professionals die weten wat er van ze gevraagd wordt en direct impact maken binnen de organisatie.

Werving op Maat

Zo werken wij.

Zeven heldere stappen, maar altijd 100% op maat voor jouw organisatie.

01

Kennismaking

Wij willen graag van waarde zijn. Daarom is het cruciaal om jou als opdrachtgever eerst goed te leren kennen. En daarmee bedoelen we niet alleen de organisatie, maar ook de bedrijfscultuur en de mensen die jouw organisatie een gezicht geven. Zo kunnen wij het echte probleem inventariseren en een gelijkwaardige partner zijn.

02

Een heldere strategie

Nadat we weten wat jullie wensen en eisen zijn, maken we meteen een concreet plan. Hierin stellen we een uitgebreid profiel op van de kandidaat, schrijven een verrassende vacature en geven je een helder tijdspad, zodat jij precies weet wat waar je aan toe bent.

03

De zoektocht

Daar zijn wij goed in. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals en hanteren een aangename, persoonlijke benadering richting kandidaten.

04

Voorstelrondje

Wanneer wij denken dat we de beste kandidaat gevonden hebben is het natuurlijk tijd om kennis te maken. Uiteraard hebben wij zorgvuldig gekeken of de vaardigheden en persoonlijkheid past bij jouw organisatie.

05

Is er een klik?

Leer elkaar kennen en voer gerust meerdere gesprekken. Mocht een uitgebreide drijfverenanalyse nodig zijn, dan doen we dat natuurlijk. Wij blijven nauw betrokken en evalueren iedere stap zorgvuldig.

06

Je hebt een nieuwe medewerker!

Voelt het goed? Dan helpen we je natuurlijk bij het vervolgproces en zorgen we dat de handtekeningen snel gezet worden.

07

Evaluatie

Gefeliciteerd, je versterking is binnen. Is alles naar wens gelopen? Wat kan er beter de volgende keer? Een goede evaluatie is de basis voor een verdere samenwerking.

Benieuwd naar onze werkwijze?

In een overzichtelijke brochure hebben wij onze diensten, expertises en tarieven uitgelicht. Ben je dus benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de brochure voor meer informatie.

Bekijk brochure

Samenwerken?

Kun jij ondersteuning gebruiken bij de werving van kandidaten? Onze ervaren consultants gaan dolgraag samen met jou op zoek naar het perfecte plaatje voor jou.

Neem direct contact met ons op.

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp