Werving en selectiebureau in Arnhem nodig? Wij helpen je graag!

Werving en selectie via Werving op Maat

Geschikt personeel vinden is in deze arbeidsmarkt ontzettend lastig. Het kost weken, soms zelf maanden om iemand te vinden die aansluit bij wat je nodig hebt, als het überhaupt al lukt. Die tijd heb je vaak niet. Dan biedt een werving- en selectiebureau uitkomst. Dankzij een uitgebalanceerd netwerk en specialistische kennis helpen recruitment consultants je met het vinden van de juiste mensen.

werving en selectie

 

Het juiste moment, kanaal én verhaal

De krapte op de arbeidsmarkt is al langere tijd groot. Dat geldt voor vrijwel alle sectoren, zeker ook IT, finance, sales en HR. Veel bedrijven krijgen hun vacatures niet of nauwelijks vervuld via hun eigen kanalen. Een vacaturetekst op de website zetten en eventueel een socialmediaberichtje delen is niet meer voldoende. Het gaat om de juiste content via de juiste kanalen op het juiste moment.

 

Werving op Maat heeft de kennis en middelen om lastige vacatures toch in te vullen. We zijn een werving- en selectiebureau in Arnhem, met niet alleen een zeer groot en uitgebalanceerd netwerk in de omgeving van Arnhem, maar door heel Nederland.

Wat is werving en selectie?  

Werving en selectie houdt in dat je het zoeken en vinden van passend vast personeel uitbesteedt aan een andere partij. Dan hoef je daar dus zelf geen tijd en energie meer in te steken. Zeker bij moeilijke vacatures of als je gewoon zelf niet goed weet je hoe je het aan moet pakken, is dit een uitkomst.

 

Wanneer is werving en selectie uitbesteden interessant?

 

✔️ Als je één of meerdere vacatures al voor langere tijd open hebt staan

✔️ Als je wel sollicitanten binnenkrijgt, maar niemand met het juiste profiel

✔️ Als je zelf geen specialistische kennis hebt van werving en selectie

✔️ Als je geen tijd of capaciteit hebt voor een uitgebreide selectieprocedure

✔️ Als je zoekt naar hooggekwalificeerde kandidaten voor topposities

Interim opdrachten

Waarom kiezen voor Werving op Maat?

Bij ons kun je rekenen op:

01

Een persoonlijke aanpak

Geen oppervlakkige targets, maar korte lijntjes en oprechte interesse in mensen en organisaties. We leren jou en je organisatie goed kennen, zodat we kandidaten vinden die precies bij jullie passen.

02

Maatwerk

We passen onze werkwijze steeds weer aan op de opdracht. Wat is er nodig om hier succes te behalen? Dat gaan we doen.

03

Specialistische kennis

Experts binnen IT-, finance-, sales- en HR-posities. Al onze recruiters hebben hun eigen specialisatie, zodat ze binnen dat vakgebied over een uitgebalanceerd netwerk en kennis beschikken.

04

Begeleiding op het hele traject

Wij ondersteunen jou in elke fase van het recruitmentproces. Van inventarisatie en het opstellen van de vacaturetekst tot het vinden van de juiste kandidaten en begeleiding bij de gesprekken. Daarbij kun je ook rekenen op vaste evaluatiemomenten met performance reports en één duidelijk aanspreekpunt.

05

Alles onder één dak

Je kunt bij ons ook terecht voor professionele inzet van assessments en recruitmentmarketing

Onze recruitment consultants

Onze recruitment consultants vertellen je in een persoonlijk gesprek meer over onze werkwijze en resultaten. En ze leren jou graag kennen, om zo te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Werving op Maat
Werving op Maat
Foto stefan

Stefan Derksen

Co-owner

Stefan Derksen

Co-owner

06-42262929 stefan@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Humoristisch Sociaal Ondernemend Correct
Jurgen Stolk WOM

Jurgen Stolk

Co-owner

Jurgen Stolk

Co-owner

06-42262939 jurgen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Optimistisch Promotor Eigenwijs Realistisch
Eileen Bakker WOM

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Merel WOM

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

06-43491810 merel@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Teamspeler Sociaal Gedreven Realistisch
Wouter Nijburg recruitment consultant

Wouter Nijburg

Recruitment consultant

Wouter Nijburg

Recruitment consultant

06-81949233 wouter@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Ondernemend Motivator
Eline Christ recruitment consultant bij werving op maat

Eline Christ

Recruitment consultant

Eline Christ

Recruitment consultant

06-39332991 eline@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Betrouwbaar Ambitieus Nauwkeurig
Ilona WOM recruitment consultant IT

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

06-48066266 ilona@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Resultaatgericht Realistisch
Laurens Schraa

Laurens Schraa

Recruitment consultant IT

Laurens Schraa

Recruitment consultant IT

06-43290130 laurens@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Spontaan Begripvol Gedreven Nauwkeuig
Romay

Romay van Splunteren

Recruitment consultant

Romay van Splunteren

Recruitment consultant

06-43229622 romay@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Vrolijk Proactief Eerlijk
Werving en selectiebureau Werving op Maat

01

Kennismaking

Persoonlijk contact staat tijdens het hele werving- en selectieproces voorop. Daarom komen we langs om eerst kennis te maken en de vacature te inventariseren. Op deze manier vormen wij een goed totaalbeeld.

02

Een plan op maat

Nadat we weten wat de wensen en eisen zijn, maken we een plan op maat. Hierin stellen we een uitgebreid kandidaat-profiel op, schrijven we een aantrekkelijke vacaturetekst en brengen we deze onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

03

De zoektocht

Onze recruitment consultants stellen via het eigen netwerk en diverse andere kanalen een search op. Iedere potentiële kandidaat wordt persoonlijk aangeschreven.

04

Voorstellen

Voordat wij kandidaten aan je gaan voorstellen, spreken wij hen uitvoerig eerst zelf. Alle recruitment consultants van WOM zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied waardoor ze een juiste inschatting én match kunnen maken.

05

Sollicitaties

Na een selectie vinden de eerste gesprekken plaats. Wij fungeren tijdens dit proces als sparringpartner, zorgen voor terugkoppeling en plannen alle gesprekken in. Wij blijven nauw betrokken en evalueren iedere stap zorgvuldig.

06

Onboarding

Voelt het goed? Dan helpen we jou en de professional natuurlijk bij het vervolgproces en zorgen we dat de handtekeningen snel gezet worden.

07

Evaluatie

Is het hele werving- en selectieproces naar wens verlopen? Wat kan er beter de volgende keer? We vinden het belangrijk om te blijven evalueren, want zo kunnen we in een samenwerking echt van waarde zijn voor elkaar.

Sandra van de Veen
Dankzij Werving op Maat hebben we allereerst zelf meer inzicht gekregen in wat we daadwerkelijk zochten en de vacature/functie scherper kunnen neerzetten. Het team van Werving op Maat heeft met haar kennis en kunde zeer goede kandidaten voorgesteld en ons goed geholpen bij het maken van de beste match. Ook het proces verliep heel prettig. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en afstemming gedurende het hele proces. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Sandra van de Veen

HR manager | Hanex Hospitality Group

Margot Lamers
Werving op Maat geeft kundig advies. In relatief korte tijd is een goede kandidaat geworven. Werving op Maat is transparant, snel in schakelen, oplossingen zoeken én afspraken nakomen. Het openstellen van klant en bureau heeft hier een grote rol gespeeld.

Margot Lamers

HR officer | Hencon

Linda Bongers
Wij werken nu ongeveer een jaar met plezier samen met Werving op Maat. Wat klein begon is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking. En terecht! Waar het in het begin nog even zoeken was naar de juiste profielen en het leren kennen van elkaars werkwijze, hebben we nu de juiste modus gevonden en hebben zij al diverse vacatures voor ons vervuld. Waar Werving op Maat ons het meest mee heeft verrast? Dat is zonder twijfel de leuke campagne die zij voor ons hadden bedacht om potentiële kandidaten online aan te trekken voor de Corporate Recruiter rol. Juist doordat WOM goede kandidaten voor ons heeft weten te vinden en goed met ons meedacht, heeft dit alles uiteindelijk geleid tot een geslaagd wervingsproces en natuurlijk het belangrijkste... een vervulde functie. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak!

Linda Bongers

Senior corporate recruiter | CCV

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Whitepaper: wervingsstrategie in 8 weken!

Hoe ga je aan de slag met het werven en selecteren van een geschikte kandidaat? In deze whitepaper helpen we je op weg met het opstellen van een wervingsstrategie!

Download 'm hier!

Hulp nodig bij werving & selectie?

Heb jij op dit moment een lastige vacature liggen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte kandidaat? Of wil je gewoon eens met ons sparren over een mogelijke samenwerking? Dan horen we graag van je. Vul het formulier hiernaast geheel vrijblijvend in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op en dan bespreken we samen jouw uitdaging.

Neem contact met ons op

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?