Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen IT, finance, sales of HR?

Een nieuwe uitdaging die 100% bij jou past

Aan de slag binnen IT, finance, sales of HR? Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken. Nu én in de toekomst.

Werving op Maat

Elkaar goed leren kennen is de basis

Om echt van waarde te kunnen zijn voor jou, ontmoeten we je graag. Wie ben jij? Waar houd jij je mee bezig? Hoe zie jij de toekomst voor je? Wat vind jij belangrijk? Jou op persoonlijk vlak leren kennen is voor ons het allerbelangrijkste om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Alleen zo weten we wat voor uitdaging bij je past, bij welk type bedrijf jij op je plek gaat zitten én hoe we je ook in de toekomst nog verder kunnen helpen. Kom je binnenkort eens koffie drinken?

Goede begeleiding tijdens het gehele proces

Wij begeleiden je gedurende het hele sollicitatieproces. Niet alleen tot aan de voordeur van je nieuwe werkgever; we gaan gewoon met je mee naar binnen. We geven je advies over de sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld je gesprekspartners. We begeleiden je tijdens de arbeidsvoorwaardengesprekken. En heb je tijdens je onboarding nog hulp nodig of zelfs daarna? Zit je misschien toch niet goed op je plek of wil je sparren over doorgroeimogelijkheden of andere zaken? Gewoon bellen! Korter kunnen we de lijntjes niet maken. 

Wat wordt jouw volgende uitdaging?

Weet jij al precies wat je wil? Geweldig, dan gaan we snel voor je op zoek. Maar veel vaker merken we dat dat voor kandidaten een lastige vraag is. Want er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel openstaande vacatures en zo veel interessante dingen om nog te leren! Jou goed leren kennen en doorvragen helpt al, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een assessment doen. Met zo’n analyse krijg je inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl en intrinsieke motivatie. Dat geeft je heel veel waardevolle inzichten in wat voor functie en omgeving bij jou zouden passen. Lijkt dat je wel wat? Neem dan contact op. Dan plannen we een assessment met je in. 

Werving op Maat Klaar voor nieuwe uitdaging

Zo werken wij.

Zes heldere stappen, maar altijd persoonlijk en 100% op maat voor jou.

01

Het eerste contact

Wij werken dolgraag met professionals zoals jij. Bel ons, stuur je cv/motivatie in of reageer direct op een van onze openstaande vacatures.

02

Een echte kennismaking

Op basis van ons eerste contact en jouw motivatie kijken we of we jou kunnen helpen. Denken we van wel, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek te plannen.

03

Een persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we graag de diepte in. Dit doen we het liefst face-to-face. Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wat heb jij nodig? Waar ben je naar op zoek? Door dat inzichtelijk te krijgen, kunnen we op zoek naar de best passende rollen.

04

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van grote en kleinere organisaties in IT, finance, HR en sales. We houden je continu op de hoogte en laten het direct weten als we mogelijk jouw droombaan hebben gevonden.

05

Raak! Mogen we jou introduceren?

We leggen de gevonden kans(en) bij jou voor. Jij kunt rustig kijken of je wil dat we je bij deze opdrachtgever introduceren. Voelt het goed? Dan leggen we voor jou het eerste contact.

06

Contract getekend ✓

Heb jij jouw nieuwe uitdaging gevonden? Voelt het van beide kanten goed? Dan begeleiden we je graag verder: van advies over het arbeidsvoorwaardengesprek via het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag, en hopelijk nog verder daarna.

Vind jouw volgende stap via Werving op Maat.

Jij wil toch ook een baan die voelt als thuiskomen? Wij helpen je graag aan een functie en organisatie die echt bij je passen, zodat jij het maximale uit jezelf kan halen. Op de werkvloer, maar ook op persoonlijk vlak. 

Vacatures per vakgebied

Jou vooruithelpen, daar krijgen wij energie van.

Gewoon goede, integere begeleiding, daar zijn onze kandidaten op gesteld.

Anouska den Bakker
Iris heeft mij gematcht aan een ontzettend leuke nieuwe uitdaging. Tijdens ons eerste gesprek heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en toont oprechte interesse. Gedurende het traject weet Iris beide partijen goed te vertegenwoordigen in hun belangen, ook al is het soms wat lastig en daardoor minder leuk. Dankzij haar positieve instelling en goede (arbeids)ethos zijn we uiteindelijk op een mooie deal uitgekomen. Iris is een professional met gevoel voor de mens. Als iemand in mijn professie een baan zoekt, bel ik Iris!

Anouska den Bakker

Consultant | Payroll services | Baker Tilly | PSM1

Helena van de Bovenkamp
Wat Werving op Maat zo bijzonder maakt? Dat zijn de betrokken recruiters die je het hele proces door helpen. Door deze betrokkenheid wisten zij precies wat ik zocht in mijn nieuwe uitdaging, waardoor de zoektocht een stuk makkelijker verliep. Ze informeerden mij bijvoorbeeld snel en tijdig over de voortgang tijdens mijn sollicitatie bij CCV, waardoor ik er niet zelf meer achteraan hoefde. Dankzij jullie snelle schakelen en betrokkenheid heb ik mijn plekje bij CCV helemaal gevonden. Ik blijf daarom ook zeker met jullie in contact! Werving op Maat, heel erg bedankt voor jullie support en de prettige werkwijze.

Helena van de Bovenkamp

Data protection officer | CCV

Luc van Breukelen
Tijdens het hele sollicitatieproces staat Iris paraat om eerlijk en oprechte tips mee te geven. Daarnaast is Iris erg vriendelijk en behulpzaam, zoals je wenst dat elke recruiter is. Ik wil Iris daarom nogmaals willen bedanken voor haar hulp en zou haar absoluut aanbevelen!

Luc van Breukelen

Princing specialist

Anoniem – Assistent accountant
Pauline heeft mij benaderd via LinkedIn voor een baan bij Flynth. Het bericht van Pauline sprak mij aan, doordat ze zich had ingelezen in mijn cv en mij vroeg hoe de overstap van een groot accountantskantoor naar een klein administratiekantoor is bevallen. Met deze vraag trok ze mijn aandacht. Ik had namelijk een week eerder besloten dat ik een andere baan zou gaan zoeken en heb ik Pauline meteen gebeld. We hebben een fijn telefoongesprek gehad en het gesprek bij Flynth is opgestart. Ten tijden van de gesprekken bij Flynth stond Pauline en haar collega voor me klaar en we hebben geregeld contact gehad. Ik ben Pauline dankbaar voor haar inzet. Dankzij haar kan ik 1 januari starten bij Flynth!

Anoniem – Assistent accountant

Assistent accountant | Flynth | Adviseurs & Accountants

Na mijn eerste klus als zelfstandige heb ik weer gekozen voor Werving op Maat als bemiddelaar. Altijd erg prettig en verfrissend contact gehad met Youssef. Niet alleen heeft hij mij in contact gebracht met potentiële opdrachtgevers, maar ook heb ik advies mogen ontvangen als starter. De nodige water cooler talk op vrijdag ontbrak natuurlijk ook niet!

Gideon

Frontend developer | Interim

Mede dankzij Eileen heb ik een nieuwe baan! Ik heb erg prettig samengewerkt met haar. Ze is kort op de bal, stelt de juiste vragen en biedt ondersteuning waar nodig. Ik heb betrokkenheid en eigenaarschap ervaren. Door mijn ervaring als werkgever en sollicitant weet ik dat dit niet de standaard is in de recruitmentbranche. Blij verrast. Bedankt Eileen!

Annemarie Mennen

Senior compliance officer

Klaar voor de volgende stap?

Onze consultants gaan graag samen met jou op zoek naar een baan die perfect past in jouw toekomstplaatje.

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?