Kandidaten | Jouw volgende stap via Werving op Maat

Een nieuwe uitdaging die 100% bij jou past.

Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken. Nu, maar ook in de toekomst.

Werving op Maat

Wij leren jou graag eerst goed kennen. 

Om echt van waarde te kunnen zijn voor jou, willen we je graag eerst ontmoeten. Wie ben jij? Waar houd jij je mee bezig? Hoe zie jij de toekomst voor je? Jou op persoonlijk vlak leren kennen is voor ons het allerbelangrijkste bij het vinden van een baan die echt bij jou past.

Hoe ziet jouw ideale vervolgstap eruit?

Wij begeleiden je gedurende het hele sollicitatieproces. Zo weten we zeker dat jouw volgende stap de juiste is.

Van een eerste kennismakingsgesprek tot aan je eerste werkdag en als het aan ons ligt nog ver daarna. We vinden het belangrijk dat jij weet dat we altijd voor je klaarstaan. Loopt het even niet lekker en wil je graag even in vertrouwen sparren? Bellen! Korter kunnen we de lijntjes niet maken.

Weet jij precies wat je wil?

Wij helpen je graag om jouw motivatie en drijfveren naar boven te halen.

Geweldig, dan gaan we snel. Maar veel vaker merken we dat dat voor veel kandidaten een lastige vraag is. Daarom helpen we jou graag om eerst jouw persoonlijke gedragsstijl en intrinsieke motivatie naar boven te halen. Dat kan bijvoorbeeld met een assessment. Daarin onderzoeken we samen welke functie en omgeving het beste bij jou passen.

Werving op Maat

Zo werken wij.

Zes heldere stappen, maar altijd persoonlijk en 100% op maat voor jou.

01

Het eerste contact

Wij werken dolgraag met professionals zoals jij. Bel ons, stuur je cv en motivatie of reageer direct op een van onze openstaande vacatures.

02

Een echte kennismaking

Op basis van ons eerste contact en jouw motivatie besluiten we of er een eerste echte kennismaking (online) zal plaatsvinden. Dat laten we je al binnen 3 dagen weten.

03

Een persoonlijk gesprek

We hebben elkaar al even gesproken, maar gaan graag de diepte in. Dit doen we graag face-to-face. Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

04

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties in Finance, IT en Sales. We houden je continu in de loep en laten het direct weten als we jouw droombaan hebben gevonden.

05

Raak! Mogen we jou introduceren?

Wij kennen jou inmiddels, dus weten heel goed wanneer het raak is. We kunnen niet wachten om het je te vertellen. Mogen we jou introduceren bij onze opdrachtgever?

06

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna.

Vind jouw volgende stap via Werving op Maat.

Jij wil toch ook een baan die voelt als thuiskomen? Wij helpen je graag aan een functie en organisatie die echt bij je passen, zodat jij het maximale uit jezelf kan halen. Op de werkvloer, maar ook op persoonlijk vlak.

Vacatures per vakgebied

Jou vooruithelpen, daar krijgen wij energie van.

Gewoon goede, integere begeleiding, daar zijn onze kandidaten op gesteld.

Anouska den Bakker
Iris heeft mij gematcht aan een ontzettend leuke nieuwe uitdaging. Tijdens ons eerste gesprek heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en toont oprechte interesse. Gedurende het traject weet Iris beide partijen goed te vertegenwoordigen in hun belangen, ook al is het soms wat lastig en daardoor minder leuk. Dankzij haar positieve instelling en goede (arbeids)ethos zijn we uiteindelijk op een mooie deal uitgekomen. Iris is een professional met gevoel voor de mens. Als iemand in mijn professie een baan zoekt, bel ik Iris!

Anouska den Bakker

Consultant | Payroll services | Baker Tilly | PSM1

Helena van de Bovenkamp
Wat Werving op Maat zo bijzonder maakt? Dat zijn de betrokken recruiters die je het hele proces door helpen. Door deze betrokkenheid wisten zij precies wat ik zocht in mijn nieuwe uitdaging, waardoor de zoektocht een stuk makkelijker verliep. Ze informeerden mij bijvoorbeeld snel en tijdig over de voortgang tijdens mijn sollicitatie bij CCV, waardoor ik er niet zelf meer achteraan hoefde. Dankzij jullie snelle schakelen en betrokkenheid heb ik mijn plekje bij CCV helemaal gevonden. Ik blijf daarom ook zeker met jullie in contact! Werving op Maat, heel erg bedankt voor jullie support en de prettige werkwijze.

Helena van de Bovenkamp

Data protection officer | CCV

Luc van Breukelen
Tijdens het hele sollicitatieproces staat Iris paraat om eerlijk en oprechte tips mee te geven. Daarnaast is Iris erg vriendelijk en behulpzaam, zoals je wenst dat elke recruiter is. Ik wil Iris daarom nogmaals willen bedanken voor haar hulp en zou haar absoluut aanbevelen!

Luc van Breukelen

Princing specialist

Anoniem – Assistent accountant
Pauline heeft mij benaderd via LinkedIn voor een baan bij Flynth. Het bericht van Pauline sprak mij aan, doordat ze zich had ingelezen in mijn cv en mij vroeg hoe de overstap van een groot accountantskantoor naar een klein administratiekantoor is bevallen. Met deze vraag trok ze mijn aandacht. Ik had namelijk een week eerder besloten dat ik een andere baan zou gaan zoeken en heb ik Pauline meteen gebeld. We hebben een fijn telefoongesprek gehad en het gesprek bij Flynth is opgestart. Ten tijden van de gesprekken bij Flynth stond Pauline en haar collega voor me klaar en we hebben geregeld contact gehad. Ik ben Pauline dankbaar voor haar inzet. Dankzij haar kan ik 1 januari starten bij Flynth!

Anoniem – Assistent accountant

Assistent accountant | Flynth | Adviseurs & Accountants

Na mijn eerste klus als zelfstandige heb ik weer gekozen voor Werving op Maat als bemiddelaar. Altijd erg prettig en verfrissend contact gehad met Youssef. Niet alleen heeft hij mij in contact gebracht met potentiële opdrachtgevers, maar ook heb ik advies mogen ontvangen als starter. De nodige water cooler talk op vrijdag ontbrak natuurlijk ook niet!

Gideon

Frontend developer | Interim

Mede dankzij Eileen heb ik een nieuwe baan! Ik heb erg prettig samengewerkt met haar. Ze is kort op de bal, stelt de juiste vragen en biedt ondersteuning waar nodig. Ik heb betrokkenheid en eigenaarschap ervaren. Door mijn ervaring als werkgever en sollicitant weet ik dat dit niet de standaard is in de recruitmentbranche. Blij verrast. Bedankt Eileen!

Annemarie Mennen

Senior compliance officer

Klaar voor de volgende stap?

Onze consultants gaan dolgraag samen met jou op zoek naar een baan die perfect past in jouw toekomstplaatje.

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp