Assessments | Management Drives & DISC- en drijfverenanalyse

Leer jouw kandidaat nóg beter kennen met een assessment.

Weet je niet zeker of jouw kandidaat écht past bij jouw organisatie? Met Management Drives en DISC- en drijfverenanalyse helpen wij jou bij het zorgvuldig selecteren van de juiste persoon op de juiste plek.

Werving op Maat

Wij zijn gecertificeerd in het afnemen van Management Drives en DISC- en drijfverenanalyse.

Soms biedt een goed gesprek onvoldoende houvast om direct over te gaan tot plaatsing. Een uitgebreid assessment geeft een compleet en betrouwbaar beeld van de kracht en ontwikkeling van een kandidaat. Dit is handig voor jou, maar ook voor je kandidaat, die zo waardevolle informatie krijgt over zijn of haar persoonlijkheid, leiderschapsstijl, motivatie en drijfveren.

Management Drives.

Krijg inzicht in het persoonlijkheidsprofiel en de leiderschapsstijl.

Management Drives maakt het heel eenvoudig om drijfveren, gedragingen, culturen en ontwikkelingen weer te geven en met elkaar te verbinden. Deze methodiek voorspelt hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet. Dit wordt weergegeven in zes drijfveren (kleuren) en geeft betekenis aan iemands persoonlijkheidsprofiel en persoonlijk leiderschap. Dit geeft niet alleen inzicht in iemands gedragingen onder normale situaties maar ook onder stress. Management Drives geeft een uitgebreide rapportage met een nauwkeurig overzicht van het persoonlijkheidsprofiel en de leiderschapsstijl.

De drijfverenanalyse.

Krijg inzicht in de verschillende gedragsstijlen en drijfveren.

DISC- en drijfverenanalyse geeft op een eenvoudige wijze inzicht in de persoonlijke gedragsstijl en drijfveren van een team of persoon. Deze methodiek voorspelt hoe iemand bepaalde keuzes maakt en wat hem of haar motiveert in deze keuzes. DISC gaat uit van 4 verschillende gedragsstijlen (kleuren) en betreft het hoe. Drijfveren gaat uit van 6 innerlijke motivatoren en betreft het waarom. De twee analyses geven een waardevol en compleet beeld van de interactie tussen gedrag en drijfveren. DISC- en drijfverenanalyse geeft een laagdrempelige rapportage met een helder overzicht van de persoonlijke gedragsstijl en innerlijke motivatoren.

Ontmoet Pauline, recruitment- en assessment consultant.

Pauline de Boer is onze recruitment- en assessment consultant. Ze heeft ruime ervaring met het begeleiden van werving- en selectietrajecten en een afgeronde master in Strategisch Human Resource Management. Door vele jaren in het buitenland te hebben doorgebracht heeft ze een brede kijk op het leven en is ze niet bang voor een nieuwe uitdaging. Pauline is loyaal, punctueel en gedisciplineerd in haar aanpak en constant op zoek naar mogelijkheden om te innoveren en verbeteren.

Download brochure

Samen met Pauline sparren over een geschikte assessment methode?

Vul hier je gegevens in, dan neemt ze zo snel mogelijk contact met je op.

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp