Assessments | DISC- en drijfverenanalyse

Leer jouw kandidaat nóg beter kennen met een assessment

Twijfel je of een kandidaat écht past bij jouw organisatie? Met de assessments DISC- en drijfverenanalyse helpen wij jou bij het zorgvuldig selecteren van de juiste persoon op de juiste plek.

foto wom nieuwe pand

Waardevolle informatie over iemands persoonlijkheid, leiderschapsstijl, motivatie en drijfveren

Soms biedt een goed gesprek onvoldoende houvast om direct over te gaan tot plaatsing. Een uitgebreid assessment geeft een compleet en betrouwbaar beeld van de kracht en ontwikkeling van een kandidaat. Dit is handig voor jou, maar ook voor je kandidaat, die zo waardevolle informatie krijgt over zijn of haar persoonlijkheid, leiderschapsstijl, motivatie en drijfveren.

Ontmoet Famke, assessment specialiste

Famke Nieuwland is onze management assistente. Zij is opgeleid tot toegepaste psycholoog en is sterk in het analyseren van iemands gedrag, maar vindt het vooral leuk om passies en/of drijfveren te achterhalen. Famke heeft ruime recruitmentervaring, heeft een brede kijk op het leven en verdiept zich maar al te graag in persoonlijke ontwikkeling. Famke is loyaal, gepassioneerd en betrokken bij haar klanten, kandidaten en collega’s.  

Neem contact op met Famke

DISC- en drijfverenanalyse

Een DISC- en drijfverenanalyse geeft op een eenvoudige wijze inzicht in de persoonlijke gedragsstijl en drijfveren van een team of persoon. Deze methodiek voorspelt hoe iemand bepaalde keuzes maakt en wat hem of haar motiveert in deze keuzes. DISC gaat uit van 4 verschillende gedragsstijlen (kleuren) en betreft het hoe. Drijfveren gaat uit van 6 innerlijke motivatoren en betreft het waarom. De twee analyses geven een waardevol en compleet beeld van de interactie tussen gedrag en drijfveren. Een DISC-assessment is zeer breed inzetbaar. Famke Nieuwland is gecertificeerd in DISC- en drijfverenanalyse en neemt deze assessments af.          

lees meer

Handige assessmentbrochure

Direct in één overzicht alles wat je wilt weten over assessments. Benieuwd naar de voordelen van een assessment, welke van de twee assessments die wij aanbieden het best bij jou passen en wil je weten wat de kosten zijn? Download dan onze handige, gratis brochure. 

Download brochure

Samen met Famke sparren over een geschikte assessment- methode?

Vul hier je gegevens in, dan neemt ze zo snel mogelijk contact met je op.

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?