Executive search bureau Werving op Maat | Samenwerken?

Executive posities invullen? Laat dat maar ons over.

Het werven van hooggekwalificeerde kandidaten voor topposities vraagt om een bevlogen, persoonlijke aanpak met het juiste gevoel voor integriteit en discretie. Laat ons je helpen!

Stefan WOM

De allerbeste professionals bereiken, interesseren én binnenhalen

Ervaren, hoogopgeleide professionals voor topposities zijn ontzettend lastig te vinden. Ze hebben al een vaste baan en zijn niet actief op zoek. Je moet ze dus zelf weten te vinden én op de juiste manier benaderen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het werven van de allerbeste professionals, weten wij als geen ander hoe je hen bereikt, interesseert én binnenhaalt. Vertrouwen en discretie zijn daarbij kernwoorden. Kun jij de hulp van executive search bureau Werving op Maat gebruiken? Neem dan contact op!

Executive Search - een uitzonderlijke aanpak

Wil je passende kandidaten vinden die voldoen aan de eisen, dan is diepgaand begrip van jouw bedrijfsbehoeften, de branche en de specifieke vereisten van de functie benodigd. We leren jouw organisatie en je vraagstuk daarom altijd eerst goed kennen.

Als de zoekopdracht helder is, gaan wij aan de slag met het werven van een geschikte kandidaat. Daarbij zetten we onze gedegen marktkennis, ons uitgebalanceerde netwerk en onze gespecialiseerde wervingsstrategie in om de markt uit te kammen.

Vertrouwen en discretie zijn hierbij van het grootste belang. Je wil mogelijk niet dat het zoeken naar nieuwe executives openbaar bekend wordt. Het is dan belangrijk om discreet te werk te gaan en zorgvuldig om te gaan met de communicatie en het delen van informatie tijdens het wervingsproces.

Hebben we eenmaal een geschikte professional voor je gevonden? Dan blijven we betrokken voor een fijne introductie, vloeiende onboarding en uitgebreide evaluatie. Want alleen door het proces eerlijk en open te bespreken kunnen we ook in de toekomst van waarde zijn voor jou.

Vacatures invullen

Zo maken wij het verschil

Executive Search betekent voor ons:

01

Vertrouwen

Wederzijds vertrouwen en eerlijke communicatie. Zo vinden wij een kandidaat die echt bij jou past.

02

Diplomatie en integriteit

Een belangrijke schakel vervangen kan bijzonder pijnlijk zijn en vraagt om absolute discretie en een integer wervingsproces.

03

Maatwerk

Het profiel van jouw nieuwe executive is zo uniek, dat vraagt om een aanpak, waarbij alle stappen nauwkeurig zijn afgestemd op jouw wensen.

04

Korte lijntjes

Open communicatie en prettig, vlot contact zijn voor ons altijd belangrijk.

05

Grip op resultaat

Transparantie over de verwachtingen en haalbaarheid zijn cruciaal voor een goede, eerlijke relatie. Dat betekent continu evalueren en aanscherpen.

Dit kun je van ons verwachten.

logo

Een uitgebalanceerd netwerk dankzij jarenlange ervaring.

logo

Wij zijn specialist in IT-, sales-, HR- en finance-posities.

logo

Een vast aanspreekpunt tijdens de gehele executive search procedure.

logo

Professionele inzet van assessments.

logo

Continue terugkoppeling en statusupdates.

Zij gingen je voor

Eerder vonden wel al topkandidaten voor functies als partner, HR-manager, finance manager en business unit controller bij bedrijven als Baker Tilly, Flynth en CCV. Laat ons ook jouw organisatie helpen!

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Suzanne Karsten
Als Corporate Recruiter van Flynth ervaar ik de samenwerking met Stefan als heel prettig. Professioneel, snel schakelen en goede ambassadeur van Flynth, maakt dat Stefan de juiste kandidaten weet te werven voor Flynth. Wij hopen deze samenwerking te continueren.

Suzanne Karsten

HR Businesspartner | Werving & selectie | Flynth

Sanne Gerritsen
De samenwerking met Werving op Maat verloopt altijd soepel. Niet voor niets ‘mag’ Werving op Maat steeds vaker voor ons op zoek naar passende kandidaten. Eerder deed ik alle werving zelf, dat kan ik niet meer, gezien de groei van de laatste jaren. Jurgen en Pauline blinken voor ons uit in snelheid van handelen, de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en in hun effectieve communicatie. Precies die zaken maken dat we met een prettig gevoel de werving in hun handen leggen. Werving op Maat is dus de belofte die ze nakomen.

Sanne Gerritsen

Manager Human Resources | European Association of Urology | EAU

Onze executive search-specialisten

Eileen, Wouter, Jurgen, Merel en Stefan zijn onze specialisten op het gebied van executive search. Zij vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over onze werkwijze en resultaten.

Werving op Maat
Werving op Maat
Eileen Bakker WOM

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Jurgen Stolk WOM

Jurgen Stolk

Co-owner

Jurgen Stolk

Co-owner

06-42262939 jurgen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Optimistisch Promotor Eigenwijs Realistisch
Merel WOM

Merel Verwoerd

Teamlead Recruitment Finance

Merel Verwoerd

Teamlead Recruitment Finance

06-43491810 merel@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Teamspeler Sociaal Gedreven Realistisch
Foto stefan

Stefan Derksen

Co-owner

Stefan Derksen

Co-owner

06-42262929 stefan@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Humoristisch Sociaal Ondernemend Correct

Laten we kennismaken.

Een partnership met Werving op Maat betekent de volgende stap voor de groei van jouw organisatie. Kunnen wij je helpen met het invullen van een uitdagende positie? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op.

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?