Reviews | van kandidaten en opdrachtgevers | Werving op Maat

Reviews

Ik heb super fijn contact gehad met Youssef. Hij was bereikbaar, schakelde snel met de organisatie waar ik nu werk en heeft mij voorzien van wat tips voordat ik de sollicitatie in ging. Erg leuk dat ik ook een taart ontving van WOM op mijn eerste werkdag! Ik heb een na mijn eerste werkweek een appje ontvangen van Youssef. Dus dat vond ik erg positief.  

Melanie van Voorthuizen

VWPFS

Melanie van Voorthuizen
Erwin Tichem
Wat ik het meest kan waarderen aan de samenwerking met Werving op Maat, is dat Pauline de moeite neemt om ons bedrijf en ons DNA te leren kennen. Ze brengt dit feilloos over op potentiële kandidaten.  

Erwin Tichem

WEA Groep

Martijn ten Velde
De twee woorden die WOM voor mij typeren zijn: doorzettend en overtuigend. De kandidaat staat altijd centraal. Zo proberen zij de informatie los te krijgen welke van belang is voor de kandidaat.

Martijn ten Velde

Anac | Assistent controller

Sijbrand Stevens
Werving op Maat heeft mij begeleid naar een nieuwe uitdaging vanaf een groot accountantskantoor. Een overstap is altijd even spannend en zoeken, Werving op Maat wist mij hierbij te helpen. Ze gaven mij hierbij de tijd om de keuze te maken. Ik heb nooit een opdringerig gevoel ervaren. Ondertussen ben ik alweer een geruime tijd aan de slag bij WEA in Gouda, een kleiner accountantskantoor met voldoende ervaring in huis om alle dienstverleningen te kunnen verstrekken. Ik ben zeer positief verrast over de kennis en kunde van WEA en een werkprivé balans welke ook echt in balans is. Een warm en gezellig kantoor, een echte match.

Sijbrand Stevens

WEA | Senior Accountant

Ait Veldhuis
Werving op Maat heeft mij benaderd via LinkedIn en daarna geweldig begeleid bij de overstap naar een nieuwe werkgever. De persoonlijke benadering was heel fijn en iets wat niet vanzelfsprekend is binnen de recruitment wereld. Zij waren altijd bereikbaar voor vragen en hebben heel goed meegedacht over mijn belangen tijdens de overstap. Ook achteraf hebben zij nog contact gehouden. Een hele goede ervaring en zeer aan te raden!

Ait Veldhuis

Loan underwriter | RNHB

Anneke Ripmeester
Ik heb eerder contact gehad met wervingsbureaus, maar Pauline, jij maakt het persoonlijk. Ik ben geen nummer, geen zakelijke overeenkomst, maar ik heb het gevoel dat het echt is. Er is volle betrokkenheid. Daardoor is het mogelijk om goed aan te geven wat je zoekt in een baan, je twijfels aan te geven en daar wordt naar geluisterd. Ja, Werving op Maat krijgt van mij een dikke plus! Doen jullie echt heel goed.

Anneke Ripmeester

Financial administrator | MegaGroup

Rob Toebes
Werving op Maat reageerde verrassend snel toen ik interesse toonde in de vacature. Doortastend, enthousiast en oprecht betrokken hebben zij uiteindelijk in belangrijke mate bijgedragen in de totstandkoming van de match tussen mijn huidige werkgever en mij. Ook de begeleiding tijdens de sollicitatiefase, de contracteringsfase en de persoonlijke aandacht bij de eerste werkdag heb ik als zeer prettig ervaren. Van harte aanbevolen!

Rob Toebes

Privacy & compliance officer | CCV

Helena van de Bovenkamp
Wat Werving op Maat zo bijzonder maakt? Dat zijn de betrokken recruiters die je het hele proces door helpen. Door deze betrokkenheid wisten zij precies wat ik zocht in mijn nieuwe uitdaging, waardoor de zoektocht een stuk makkelijker verliep. Ze informeerden mij bijvoorbeeld snel en tijdig over de voortgang tijdens mijn sollicitatie bij CCV, waardoor ik er niet zelf meer achteraan hoefde. Dankzij jullie snelle schakelen en betrokkenheid heb ik mijn plekje bij CCV helemaal gevonden. Ik blijf daarom ook zeker met jullie in contact! Werving op Maat, heel erg bedankt voor jullie support en de prettige werkwijze.

Helena van de Bovenkamp

Data protection officer | CCV

Tijs van der Velden
Per toeval werd ik op het juiste moment door Werving op Maat via LinkedIn benadert voor een functie bij Kenter. Ik was nog niet actief op zoek, maar stond wel open voor een nieuwe uitdaging. Naast dat de vacature mij inhoudelijk aansprak, ben ik erg tevreden over het contact met WOM. Het gehele proces heb ik als prettig, open en hulpvaardig ervaren. Ik ben dan ook erg positief verrast over de mate van betrokkenheid vanuit Annemiek. Tijdens de procedure heeft zij mij gesteund, begeleid en ontzorgd. Als ik Werving op Maat mag uitdrukken in twee woorden dan zou dat zijn: Fris en Sympathiek.

Tijs van der Velden

Data engineer | Kenter (Alliander)

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

    Voeg een cv toe
    Sluiten

    Upload hier jouw vacature

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Direct contact?