Reviews | van kandidaten en opdrachtgevers | Werving op Maat

Reviews

Doortastend, enthousiast en oprecht betrokken hebben zij uiteindelijk in belangrijke mate bijgedragen in de totstandkoming van de match tussen mijn huidige werkgever en mij.

Werving op Maat reageerde verrassend snel toen ik interesse toonde in de vacature. Doortastend, enthousiast en oprecht betrokken hebben zij uiteindelijk in belangrijke mate bijgedragen in de totstandkoming van de match tussen mijn huidige werkgever en mij. Ook de begeleiding tijdens de sollicitatiefase, de contracteringsfase en de persoonlijke aandacht bij de eerste werkdag heb ik als zeer prettig ervaren. Van harte aanbevolen!

Rob Toebes

Privacy & compliance officer | CCV

Rob Toebes
Helena van de Bovenkamp
Wat Werving op Maat zo bijzonder maakt? Dat zijn de betrokken recruiters die je het hele proces door helpen. Door deze betrokkenheid wisten zij precies wat ik zocht in mijn nieuwe uitdaging, waardoor de zoektocht een stuk makkelijker verliep. Ze informeerden mij bijvoorbeeld snel en tijdig over de voortgang tijdens mijn sollicitatie bij CCV, waardoor ik er niet zelf meer achteraan hoefde. Dankzij jullie snelle schakelen en betrokkenheid heb ik mijn plekje bij CCV helemaal gevonden. Ik blijf daarom ook zeker met jullie in contact! Werving op Maat, heel erg bedankt voor jullie support en de prettige werkwijze.

Helena van de Bovenkamp

Data protection officer | CCV

Linda Bongers
Wij werken nu ongeveer een jaar met plezier samen met Werving op Maat. Wat klein begon is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking. En terecht! Waar het in het begin nog even zoeken was naar de juiste profielen en het leren kennen van elkaars werkwijze, hebben we nu de juiste modus gevonden en hebben zij al diverse vacatures voor ons vervuld. Waar Werving op Maat ons het meest mee heeft verrast? Dat is zonder twijfel de leuke campagne die zij voor ons hadden bedacht om potentiële kandidaten online aan te trekken voor de Corporate Recruiter rol. Juist doordat WOM goede kandidaten voor ons heeft weten te vinden en goed met ons meedacht, heeft dit alles uiteindelijk geleid tot een geslaagd wervingsproces en natuurlijk het belangrijkste... een vervulde functie. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak!

Linda Bongers

Senior corporate recruiter | CCV

Tijs van der Velden
Per toeval werd ik op het juiste moment door Werving op Maat via LinkedIn benadert voor een functie bij Kenter. Ik was nog niet actief op zoek, maar stond wel open voor een nieuwe uitdaging. Naast dat de vacature mij inhoudelijk aansprak, ben ik erg tevreden over het contact met WOM. Het gehele proces heb ik als prettig, open en hulpvaardig ervaren. Ik ben dan ook erg positief verrast over de mate van betrokkenheid vanuit Annemiek. Tijdens de procedure heeft zij mij gesteund, begeleid en ontzorgd. Als ik Werving op Maat mag uitdrukken in twee woorden dan zou dat zijn: Fris en Sympathiek.

Tijs van der Velden

Data engineer | Kenter (Alliander)

Sandra van de Veen
Dankzij Werving op Maat hebben we allereerst zelf meer inzicht gekregen in wat we daadwerkelijk zochten en de vacature/functie scherper kunnen neerzetten. Het team van Werving op Maat heeft met haar kennis en kunde zeer goede kandidaten voorgesteld en ons goed geholpen bij het maken van de beste match. Ook het proces verliep heel prettig. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en afstemming gedurende het hele proces. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Sandra van de Veen

HR manager | Hanex Hospitality Group

Rob Kuppes
Op een opbouwende manier feedback geven is niet altijd makkelijk, maar Eileen kan dat heel goed! Geen standaard 'peptalk', maar vooral door goed te luisteren en echt persoonlijke tips te geven heeft Werving op Maat me heel concreet geholpen in het sollicitatieproces. Niet op inhoud, maar op skills. Op die manier heeft ze echt een link weten te leggen tussen haar opdrachtgever - nu mijn werkgever - en mijzelf dus. Waarvoor veel dank!

Rob Kuppes

Financieringsadviseur MKB | Credion

Natascha Borgers
Ik ben door Eileen en haar collega's super goed begeleid in het traject. Ik kan niet anders zeggen dat ik alles heel prettig ervaren heb. Top Team! Goede werving met voor mij een goed eindresultaat.

Natascha Borgers

Accountmanager | Prospectt

Thomas Wulff
Pauline de Boer is professioneel en communicatief sterk. Ik heb een zeer positieve ervaring met haar manier van werken. De combinatie van DISC en drijfverenanalyse hebben bij mijn nieuwe baan de doorslag gegeven.

Thomas Wulff

Financial- en project controller | European Association of Urology

Margot Lamers
Werving op Maat geeft kundig advies. In relatief korte tijd is een goede kandidaat geworven. Werving op Maat is transparant, snel in schakelen, oplossingen zoeken én afspraken nakomen. Het openstellen van klant en bureau heeft hier een grote rol gespeeld.

Margot Lamers

HR officer | Hencon

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Upload hier jouw vacature

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Direct contact?

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  whatsapp