Reviews | van kandidaten en opdrachtgevers | Werving op Maat

Reviews

Als ik Werving op Maat mag uitdrukken in twee woorden dan zou dat zijn: Fris en Sympathiek.

Per toeval werd ik op het juiste moment door Werving op Maat via LinkedIn benadert voor een functie bij Kenter. Ik was nog niet actief op zoek, maar stond wel open voor een nieuwe uitdaging. Naast dat de vacature mij inhoudelijk aansprak, ben ik erg tevreden over het contact met WOM. Het gehele proces heb ik als prettig, open en hulpvaardig ervaren. Ik ben dan ook erg positief verrast over de mate van betrokkenheid vanuit Annemiek. Tijdens de procedure heeft zij mij gesteund, begeleid en ontzorgd. Als ik Werving op Maat mag uitdrukken in twee woorden dan zou dat zijn: Fris en Sympathiek.

Tijs van der Velden

Data engineer | Kenter (Alliander)

Tijs van der Velden
Sandra van de Veen
Dankzij Werving op Maat hebben we allereerst zelf meer inzicht gekregen in wat we daadwerkelijk zochten en de vacature/functie scherper kunnen neerzetten. Het team van Werving op Maat heeft met haar kennis en kunde zeer goede kandidaten voorgesteld en ons goed geholpen bij het maken van de beste match. Ook het proces verliep heel prettig. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en afstemming gedurende het hele proces. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Sandra van de Veen

HR manager | Hanex Hospitality Group

Rob Kuppes
Op een opbouwende manier feedback geven is niet altijd makkelijk, maar Eileen kan dat heel goed! Geen standaard 'peptalk', maar vooral door goed te luisteren en echt persoonlijke tips te geven heeft Werving op Maat me heel concreet geholpen in het sollicitatieproces. Niet op inhoud, maar op skills. Op die manier heeft ze echt een link weten te leggen tussen haar opdrachtgever - nu mijn werkgever - en mijzelf dus. Waarvoor veel dank!

Rob Kuppes

Financieringsadviseur MKB | Credion

Natascha Borgers
Ik ben door Eileen en haar collega's super goed begeleid in het traject. Ik kan niet anders zeggen dat ik alles heel prettig ervaren heb. Top Team! Goede werving met voor mij een goed eindresultaat.

Natascha Borgers

Accountmanager | Prospectt

Thomas Wulff
Pauline de Boer is professioneel en communicatief sterk. Ik heb een zeer positieve ervaring met haar manier van werken. De combinatie van DISC en drijfverenanalyse hebben bij mijn nieuwe baan de doorslag gegeven.

Thomas Wulff

Financial- en project controller | European Association of Urology

Margot Lamers
Werving op Maat geeft kundig advies. In relatief korte tijd is een goede kandidaat geworven. Werving op Maat is transparant, snel in schakelen, oplossingen zoeken én afspraken nakomen. Het openstellen van klant en bureau heeft hier een grote rol gespeeld.

Margot Lamers

HR officer | Hencon

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Mede dankzij Eileen heb ik een nieuwe baan! Ik heb erg prettig samengewerkt met haar. Ze is kort op de bal, stelt de juiste vragen en biedt ondersteuning waar nodig. Ik heb betrokkenheid en eigenaarschap ervaren. Door mijn ervaring als werkgever en sollicitant weet ik dat dit niet de standaard is in de recruitmentbranche. Blij verrast. Bedankt Eileen!

Annemarie Mennen

Senior compliance officer

Julia Orschall
Iris is the best Recruiter I had contact with in my time of applying for jobs. She took more than only 5 minutes (happened with almost all other recruiters) to get to know me and was truly interested! She supported me very well trough the whole process of my application. This included giving me honest information about the company and managed to make me enthusiastic. She also gave me tips over how to prepare myself for the interview. She was there all the time, so that it felt like a good friend is helping you finding your job. She was truly interested in the results, how I liked my first day and also my first month. I got a welcome cake from WOM at my first day which made me so happy. Iris has done a remarkable job and I would recommend her 100%. Great work, super friendly, support and service through and through and she made me getting my job. Thank you Iris!

Julia Orschall

Customer Service Specialist | German market | ESTG

  • 1
  • 2