Finance-vacatures: door heel Nederland & bij mooie bedrijven

Heel veel interessante finance-vacatures

Overweeg je een overstap of ben je actief op zoek naar een nieuwe finance-vacature? De arbeidsmarkt is krap en dat betekent dat er voor jou als finance-professional heel veel interessante kansen liggen. Neem eens een kijkje in onze vacaturebank of laat je begeleiden door onze finance-specialisten.

Finance-vacatures bij WOM

De wereld van finance is altijd in beweging

Er gebeurt van alles in de financiële sector. Van constant veranderende wet- en regelgeving, steeds meer datagedreven werken en automatiseringen tot enorme krapte op de arbeidsmarkt. Over het algemeen zijn het voor jou als finance-professional vooral zeer interessante ontwikkelingen: ze maken jouw werk interessanter, gemakkelijker of uitdagender en ze versterken je positie als je op zoek gaat naar een nieuwe baan.

 

Ben je daadwerkelijk op zoek of overweeg je een nieuwe uitdaging? Dan is het wel zo prettig als je een samenwerkingspartner hebt die deze ontwikkelingen begrijpt. Die met jou kan sparren en weet wat voor jou belangrijk is. Bij Werving op Maat vind je zo’n partner. Onze recruitment consultants zijn gespecialiseerd in zowel de arbeidsmarkt en het maken van de juiste matches als in de finance-wereld. Laat hen je daarom helpen met je zoektocht! Upload je cv en wij gaan direct voor je aan de slag.

De nieuwste finance-vacatures

Job ID: 3805

Junior business controller

Wat ga je doen als junior business controller? Als junior business controller werk je samen met collega’s aan diepgaande analyses en rapportages van omzet- en marge-ontwikkelingen op zowel commercieel als operationeel niveau. Je bent…

 • Renswoude, Gelderland
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3878

Junior manager MKB accountancy en advies

Wat ga je doen in de functie van junior manager bij Baker Tilly? Bij Baker Tilly krijg je de kans om persoonlijk contact te hebben met klanten en hen zelfstandig te adviseren. Door goed te luisteren en trends te signaleren, weet je deze om…

 • Rotterdam, Zuid-Holland
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3859

Assistent MKB accountancy & advies

Wat ga je doen als assistent MKB accountancy & advies? Heb jij een goed gevoel voor cijfers en wil je meebouwen aan deze groeiende organisatie? Dan is de baan van assistent MKB accountancy & advies iets voor jou. Jij bent de…

 • Eindhoven
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3855

Financial controller

Wat ga je doen als financial controller? Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van financiële rapportages. Denk hierbij aan de maandafsluitingen, budgetten, jaarrekeningen en overige financiële…

 • Zevenaar
 • Vast
 • 38 uur
Job ID: 3821

Boekhouder

Wat ga je doen als boekhouder? Als boekhouder draag je de verantwoordelijkheid over en verzorg je alle financiële en administratieve stromen binnen alle bijbehorende ondernemingen. Je bent daarbij de rechterhand van de algemeen directeur…

 • Apeldoorn
 • Vast
 • 40 uur

Een volledig overzicht van alle finance-vacatures? 

Of je nu aan de slag wil als business controller, financial controller, risk expert, accountant of financieringsspecialist, wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Je vindt bij ons heel veel interessante functies bij zowel grote als kleine bedrijven.

Bekijk finance-vacatures

Verstand van recruitment én IT

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen binnen het finance-vakgebied. Per domein hebben we een recruitment consultant die zich specifiek bezighoudt met dat type functies, zodat zij die door en door kennen. Je kunt bij ons terecht voor met name finance-vacatures op het gebied van:

✔️ Risk en compliance

✔️ Finance en control

✔️ Accountancy

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van deze gebieden? Of twijfel je over een overstap en wil je graag eens overleggen over de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in.

Een finance-professional aan het werk ter illustratie van finance-vacatures via Werving op Maat

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Lees meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze finance-recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Omdat je nu niet meer helemaal op je plek zit, bepaalde ambities wilt verwezenlijken, het finance-veld in wilt of een andere reden? Bekijk zelf onze vacaturebank en vind een passende uitdaging of laat ons je daarbij helpen!

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een finance recruitment consultant van Werving op Maat. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. Wij inventariseren wat jij wil en kan en bekijken vervolgens samen de mogelijkheden.

03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties in het finance-vakgebied. We houden je continu op de hoogte van de voortgang en laten het je direct weten als we jouw droombaan hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden jou op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijke gesprek op kantoor. Hierin gaan jullie samen face-to-face de diepte.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er worden gevoerd. Ook kan het zijn dat een assessment onderdeel is van de sollicitatieprocedure. De finance recruitment consultant houdt jou op de hoogte hoe dit proces eruit ziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna.

Onze recruitmentspecialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als finance-professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Merel WOM

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

06-43491810 merel@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Teamspeler Sociaal Gedreven Realistisch
Eileen Bakker WOM

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Wouter Nijburg recruitment consultant

Wouter Nijburg

Recruitment consultant

Wouter Nijburg

Recruitment consultant

06-81949233 wouter@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Ondernemend Motivator
Anouk Bosman

Anouk Bosman

Business support medewerker

Anouk Bosman

Business support medewerker

06-39490188 anouk@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Verbinder Betrokken No-nonsense Realistisch
De carrièreswitch van Merel Verwoerd

De carrièreswitch van Merel Verwoerd

Van mondzorgkunde naar recruitment, dat was de carrièreswitch van onze finance recruitment consultant Merel Verwoerd. Waarom zij deze switch gemaakt heeft en hoe zij haar werk als finance recruitment consultant ervaart, vertelt ze graag in deze blog.

Lees blog

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Heb je in de vacaturebank niet direct passende finance-vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie in! We denken graag met je mee over andere kansen en mogelijkheden.

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp