Finance vacatures | Werving op Maat in Arnhem

Vind alle finance vacatures hier

Door de schaarste in de huidige arbeidsmarkt zijn er genoeg kansen voor jou als finance professional! Er zijn finance vacatures in overvloed en je hebt de luxe om een baan te vinden die écht bij je past! Elke organisatie kan namelijk wel een finance professional zoals jij gebruiken. Benieuwd welke finance vacatures wij beschikbaar hebben? Je vindt ze hier.

Werving op Maat

De wereld van finance is altijd in beweging

 Als finance professional zie jij altijd verbeteringen en zet jij kwaliteit boven kwantiteit. Met jouw kritische blik weet jij een organisatie altijd vooruit te helpen. Zoek jij een uitdaging bij een van onze topwerkgevers? Bij Werving op Maat helpen wij jou daar graag mee. Upload hier jouw cv en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste finance vacatures.

De 5 nieuwste finance vacatures

Job ID: 1969

Director accountancy & advies Baker Tilly

Dit ga je doen als director accountancy & advies Jij bent een allround gesprekspartner en scherpzinnig adviseur voor de opdrachtgevers in het MKB. Je spreekt ze persoonlijk en adviseert over de uiteenlopende kanten van…

 • Den Haag, Zuid-Holland
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 2238

Financial controller

Dit ga je doen als financial controller In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het verder professionaliseren van financial control binnen Korian. Je gaat je bezighouden met zaken zoals het…

 • Arnhem, Gelderland
 • Vast
 • 36 uur

Een volledig overzicht van alle finance vacatures? 

Wekelijks krijgen wij nieuwe finance vacatures die in dit volledige overzicht worden weergegeven. Of je nou aan de slag wil als business controller, risk expert, accountant of financieringsspecialist, wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Bekijk alle finance vacatures via de button hieronder.

Finance vacatures

Onze expertise: finance vacatures

Van business control tot accountancy. Wij hebben diverse finance vacatures in beheer waar wij je bij kunnen helpen. Enkele voorbeeldfuncties zijn: financial controller, financieringsspecialist, risk expert, risk & compliance business partner, teamlead CDD, accountant RA en financieel medewerker. Herken jij je in één van deze rollen en sta jij open voor een nieuwe stap? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in.

Werving op Maat

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Hier lees je meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze finance recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Je hebt een goede baan, maar je hebt een bepaalde ambitie die je wilt verwezenlijken. Via Werving op Maat heb je een interessante vacature gezien waarop je solliciteert. Hulp nodig in de zoektocht naar een passende uitdaging? Dan kun je een cv uploaden of een open sollicitatie insturen.

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een finance recruitment consultant van Werving op Maat. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. Wij inventariseren wat jij wil en kan en bekijken vervolgens samen de mogelijkheden.

03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties binnen het finance vakgebied. We houden je continu in de loep en laten het direct weten als we jouw droombaan hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden jou op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijke gesprek op kantoor. Hierin gaan jullie samen face-to-face de diepte.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er worden gevoerd. Ook kan het zijn dat een assessment onderdeel is van de sollicitatieprocedure. De sales recruitment consultant houdt jou op de hoogte hoe dit proces eruit ziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna.

Onze finance recruitment specialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als finance professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Werving op Maat

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

Merel Verwoerd

Recruitment consultant finance

06-43491810 merel@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Teamspeler Sociaal Gedreven Realistisch
Werving op Maat

Pauline de Boer

Recruitment & assessment consultant

Pauline de Boer

Recruitment & assessment consultant

06-28346667 pauline@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Verbinder Loyaal Helder Georganiseerd
Werving op Maat

Lana van Oostwaard

Recruitment consultant finance

Lana van Oostwaard

Recruitment consultant finance

06-38618093 lana@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Bevlogen Loyaal Ambitieus Georganiseerd
Werving op Maat

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
De carrièreswitch van Merel Verwoerd

De carrièreswitch van Merel Verwoerd

Van mondzorgkunde naar recruitment, dat was de carrièreswitch van onze finance recruitment consultant Merel Verwoerd. Waarom zij deze switch gemaakt heeft en hoe zij haar werk als finance recruitment consultant ervaart, vertelt ze graag in deze blog.

Lees blog

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Ongeacht of wij een vacature beschikbaar hebben of niet, wij denken hoe dan ook graag met jou mee. Stuur een open sollicitatie en wij gaan samen met jou op zoek naar een passende uitdaging!

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp