Heel veel interessante HR-vacatures: ontdek & solliciteer!

Vind alle HR-vacatures hier

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het HR-vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de huidige arbeidsmarkt zijn er tal van kansen voor jou. Er zijn HR-vacatures in overvloed waaruit je kunt kiezen. Zo vind je een baan die echt bij je past. Benieuwd welke HR-vacatures wij beschikbaar hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina.

HR-vacatures via Werving op Maat: vrouw ter illustratie

De wereld van HR is altijd in ontwikkeling

In tijden van economische onzekerheid en personeelstekorten is het belangrijk voor HR-professionals om te werken aan onder andere de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Veel organisaties hebben te maken met de uitdagingen van een vergrijzend personeelsbestand. Met duurzame inzetbaarheid streven zij ernaar hun medewerkers gezond en gelukkig aan het werk te houden tot en met hun pensioen. Als je meebeweegt met deze en andere ontwikkelingen in het HR-vakgebied, liggen er veel mooie kansen voor jou als HR-professional klaar. Iets voor jou? Upload je cv! Samen met jou gaan we dan op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging. 

De nieuwste HR-vacatures

Job ID: 3841

Corporate recruiter

Dit ga je doen als corporate recruiter Als corporate recruiter bij Verhoeve (de finance & control unit van Quoratio Groep) weet jij precies hoe je financials bereikt én overtuigt om bij de organisatie te komen werken. Het volledige…

 • Zwolle, Overijssel
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3827

Recruiter IT

Wat ga je doen als recruiter bij Werving op Maat? Als recruiter kom je terecht in ons IT-team. Dat betekent dat je aan de slag gaat met het werven en selecteren voor mooie rollen zoals business-analist, BI-consultant, applicatiebeheerder…

 • Arnhem, Gelderland
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3900

Recruiter

Dit ga je doen als recruiter Jij bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces van A tot Z. Je werkt veel samen met je medecollega's op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Jouw taken en…

 • Bussum, Noord-Holland
 • Vast
 • 40 uur

HR wordt steeds belangrijker

De HR-afdeling is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Er is een toenemende focus op strategie, data-driven werken, het gebruik van tools en vaardigheden om organisatiedoelen te realiseren… Je ziet daarnaast ook steeds vaker dat bijvoorbeeld de CHRO of HR-manager in het bestuur wordt opgenomen. Die kan zo samen met de gehele HR-afdeling een belangrijke rol spelen bij het realiseren van organisatiedoelen. Het wordt daardoor bij veel HR-functies belangrijk om daar de juiste vaardigheden, kennis en tools voor te hebben.

Benieuwd welke functies goed aansluiten bij jouw vaardigheden, kennis en achtergrond? Wij leren jou graag kennen, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een interessante HR-functie die perfect bij je past. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de kans om de carrière te starten die je altijd al wilde!  

Neem contact op

Onze expertise: verstand van recruitment én HR

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen binnen het HR-vakgebied. Of je nu aan de slag wilt als HR-manager, HR-businesspartner, HR-adviseur, HR-medewerker, corporate recruiter of recruitment manager, we hebben een breed scala aan functies voor je beschikbaar.

Bij Werving op Maat leren wij jou als HR-professional én als persoon graag uitgebreid en persoonlijk kennen. Op de lange termijn kunnen wij hierdoor een betere match creëren die goed aansluit bij jouw persoonlijkheid en competenties. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in. 

In contact komen

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Hier lees je meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze HR recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Heb je een goede baan maar ambities die je bij je huidige werkgever niet kunt verwezenlijken? Of zit je niet meer helemaal op je plek? Er zijn allerlei redenen voor een mogelijke overstap. Reageer op een van onze openstaande vacatures of upload je cv voor een open sollicitatie, als je wat hulp nodig hebt bij je zoektocht.

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een van onze HR-recruitment consultants. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. We leren je graag goed kennen, zodat we de best passende vervolgstap voor je kunnen vinden.


03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties binnen het HR-vakgebied. We houden je continu op de hoogte en laten het direct weten als we een interessante functie voor je hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden je op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Hierin duiken jullie samen face-to-face de diepte in.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er plaatsvinden. Soms is ook een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. De HR-recruitment consultant houdt jou goed op de hoogte van hoe dit proces eruitziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna. Uiteraard kun je rekenen op ons advies bij dat aanbod. Het gaat ons er niet om dat je een baan aanneemt, maar dat je een baan aanneemt die perfect bij je past, ook op het niveau van arbeidsvoorwaarden.

Onze HR-recruitmentspecialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als HR-professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Eileen Bakker WOM

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Eline Christ recruitment consultant bij werving op maat

Eline Christ

Recruitment consultant

Eline Christ

Recruitment consultant

06-39332991 eline@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Betrouwbaar Ambitieus Nauwkeurig

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Ongeacht of wij een HR-vacature beschikbaar hebben of niet, wij denken hoe dan ook graag met jou mee. Stuur jouw gegevens in via dit formulier en wij gaan samen met jou op zoek naar een passende uitdaging!

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?