IT-vacatures: vind jouw nieuwe uitdaging & ga aan de slag!

Vind alle IT-vacatures hier

Op de huidige arbeidsmarkt zijn er veel kansen voor jou als IT-professional. Er zijn IT-vacatures in overvloed. De kans dat je een baan vindt die écht iets voor jou is, is daarom groot. Bekijk de vacatures die wij nu open hebben staan en ontdek welke bij jou past.

Vacatures invullen

De wereld van IT verandert snel

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, IT is constant in beweging. Van de eerste computers naar de introductie van het internet, nog geen 30 jaar geleden, naar werken in de Cloud. Ook Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en datagedreven werken zorgen voor enorme veranderingen. Dat vraagt veel van organisaties in alle sectoren. Hoe gaan zij slim om met de inzet van IT en andere technologieën die ze tot hun beschikking hebben? Daar maak jij als IT-professional het verschil. En dat maakt werken als IT-professional ontzettend interessant en relevant.

IT-vacatures: afbeelding van een online computerwolkje

IT wordt onmisbaar

Het zorgt tegelijkertijd voor uitdagingen. Waar IT voorheen vooral ondersteunend was, kunnen organisaties nu niet meer zonder. Door de digitale transformatie waar we in zitten en alle technologische ontwikkelingen verandert ook de rol van de IT-professional en worden, naast IT-technische vaardigheden, ook softs skills steeds belangrijker.

 

Wat er dan precies van je wordt verwacht is onder andere afhankelijk van het type organisatie (o.a. hoe zij hun IT hebben ingericht) en het team waar je in terecht komt. Dat kan nogal eens verschillen. Dan is het fijn als je een recruitment consultant naast je hebt staan die niet alleen verstand heeft van de arbeidsmarkt en juiste matches, maar ook van IT. Zo ontdek je samen of een nieuwe functie echt wat voor je is!

 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Dan sparren we samen over de mogelijkheden voor jouw carrière!

De nieuwste IT-vacatures

Job ID: 3924

ICT-beheerder

Wat houdt de rol van ICT-beheerder in? Als ICT-beheerder werk je zelfstandig en nauw samen met de directie en het management. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het…

 • Arnhem, Gelderland
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3960

Linux-beheerder

Wat ga je doen als Linux-beheerder? Als Linux-beheerder bij AS Watson ben je verantwoordelijk voor diverse taken binnen hun uitgebreide IT-landschap. Je zult werken met 1000+ Linux-servers (en op termijn nog meer), met een focus op…

 • Renswoude, Utrecht
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3947

Manager audit

Dit ga je doen als manager audit Als manager audit ben je een allround gesprekspartner en adviseur. Je adviseert jouw (inter)nationale klanten over de uiteenlopende aspecten van hun bedrijfsvoering. Samen met de partner of senior manager…

 • Landelijk
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3946

Assistent accountant MKB

Wat ga je doen als assistent MKB accountancy & advies? Jij bent de financiële hero van (inter)nationale ondernemers. Jij gaat bijna elke week naar een andere klant. Je luistert goed, signaleert trends en vertaalt die naar een…

 • Landelijk
 • Vast
 • 40 uur
Job ID: 3945

Manager accountancy & advies

Wat ga je doen als manager accountancy & advies Jij bent verantwoordelijk voor een diverse klantenportefeuille. Op één dag zie jij soms wel drie verschillende klanten. Je gaat van afspraak naar afspraak en werkt met veel verschillende…

 • Landelijk
 • Vast
 • 40 uur

Een volledig overzicht van alle IT-vacatures? 

Wekelijks krijgen wij nieuwe IT-vacatures binnen, die in dit overzicht worden weergegeven. Of je nu aan de slag wilt als developer, tester, business analist of applicatiebeheerder; wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Bekijk alle IT-vacatures via de button hieronder.

IT-vacatures

Onze expertise: verstand van recruitment én IT

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen binnen het IT-vakgebied. Enkele voorbeeldfuncties zijn: technisch applicatiebeheerder, .NET developer, IT-consultant, data-engineer, businessanalist, tester, product owner data, DevOps specialist & software engineer… Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van deze functies? Sta je open voor een nieuwe stap of twijfel je over een overstap en wil je graag eens overleggen over de mogelijkheden?

Bij Werving op Maat hebben we een speciaal IT-team dat zich helemaal richt op IT-vacatures. Zij begrijpen deze wereld en kunnen niet alleen op carrièreniveau, maar ook echt vakinhoudelijk met jou sparren. Dat is wel zo prettig. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in.

Kandidaten solliciteren

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Lees meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze IT-recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Heb je een goede baan maar ambities die je bij je huidige werkgever niet kunt verwezenlijken? Of zit je niet meer helemaal op je plek? Er zijn allerlei redenen voor een mogelijke overstap. Reageer op een van onze openstaande vacatures of upload je cv voor een open sollicitatie, als je wat hulp nodig hebt bij je zoektocht.

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een van onze IT-recruitment consultants. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. We leren je graag goed kennen, zodat we de best passende vervolgstap voor je kunnen vinden.

03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties binnen het IT-vakgebied. We houden je continu op de hoogte en laten het direct weten als we een interessante functie voor je hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden je op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Hierin duiken jullie samen face-to-face de diepte in.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er plaatsvinden. Soms is ook een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. De IT-recruitment consultant houdt jou goed op de hoogte van hoe dit proces eruitziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna. Uiteraard kun je rekenen op ons advies bij dat aanbod. Het gaat ons er niet om dat je een baan aanneemt, maar dat je een baan aanneemt die perfect bij je past, ook op het niveau van arbeidsvoorwaarden.

Onze IT-recruitmentspecialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als IT-professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Ilona WOM recruitment consultant IT

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

06-48066266 ilona@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Resultaatgericht Realistisch
Isabeau WOM

Isabeau Zeegelaar

Recruiter

Isabeau Zeegelaar

Recruiter

06-38618093 isabeau@wervingopmaat.nl Werving op Maat Lees meer
Creatief Sociaal Ondernemend Realistisch
Maria Meyer

Maria Meyer

Business support medewerker

Maria Meyer

Business support medewerker

06-39632897 maria@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Optimistisch Betrouwbaar Ondernemend Nauwkeurig
Romay

Romay van Splunteren

Recruitment consultant

Romay van Splunteren

Recruitment consultant

06-43229622 romay@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Vrolijk Proactief Eerlijk
Laurens Schraa

Laurens Schraa

Recruitment consultant IT

Laurens Schraa

Recruitment consultant IT

06-43290130 laurens@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Spontaan Begripvol Gedreven Nauwkeuig
IT recruitment consultant Finn over zijn werk

IT recruitment consultant Finn over zijn werk

Om echt van waarde te kunnen zijn, werken onze recruitment consultants met passie en zorg voor hun eigen vakgebied. Finn Vullings, recruitment consultant IT bij Werving op Maat, deelt in deze blog zijn belangrijkste learnings.

Lees blog

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Of we nu al direct een passende IT-vacature voor je hebben of niet, we denken graag met jou mee. Vul het contactformulier hiernaast in, dan gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging!

Vul je contactgegevens in

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?