Sales vacatures | Werving op Maat in Arnhem

Vind alle sales vacatures hier

In de huidige arbeidsmarkt zijn er voldoende kansen voor jou als sales professional! Er zijn sales vacatures in overvloed en je hebt de luxe om een baan te vinden die écht bij je past! Benieuwd welke sales vacatures wij beschikbaar hebben? Je vindt ze hier.

Werving op Maat

De wereld van sales gaat snel

En er komen geregeld kansen op je pad waarmee jij succes kan behalen. Als sales professional laat jij deze kansen niet liggen en grijp jij uitdagingen met beide handen aan. Zo ook wanneer het gaat om een interessante sales vacatures. Bij Werving op Maat ondersteunen wij jou bij de zoektocht naar jouw droombaan bij een topwerkgever. Wil je de volgende stap zetten in je carrière? Upload dan hier jouw cv en blijf altijd op de hoogte.

De 5 nieuwste sales vacatures

Job ID: 2171

Accountmanager Zorg

Wat ga je doen als accountmanager zorg? Als accountmanager ben je onderdeel van een hecht salesteam binnen het domein Healthcare (onderdeel van de Quoratio Groep). Je werkt zelfstandig maar nauw samen binnen dit team van 9 collega's. Jij…

 • Bunnik, Utrecht
 • Vast
 • 40 uur

Een volledig overzicht van alle sales vacatures? 

Wekelijks krijgen wij nieuwe sales vacatures die in dit volledige overzicht worden weergegeven. Of je nu aan de slag wilt als accountmanager, inside sales specialist, inkoper of commercieel recruiter? Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Bekijk alle sales vacatures via de button hieronder.

Sales vacatures

Onze expertise: sales vacatures

Van accountmanagent tot inkoop. Wij hebben diverse sales vacatures in beheer waar wij je bij kunnen helpen. Enkele voorbeeldfuncties zijn: accountmanager, accountmanager financieringen, inkoper, category manager, sales specialist en corporate recruiter bij een commerciële organisatie. Herken jij je in één van deze rollen en sta jij open voor een nieuwe stap? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in.

Werving op Maat

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Hier lees je meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze sales recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Je hebt een goede baan, maar je hebt een bepaalde ambitie die je wilt verwezenlijken. Via Werving op Maat heb je een interessante vacature gezien waarop je solliciteert. Hulp nodig in de zoektocht naar een passende uitdaging? Dan kun je een cv uploaden of een open sollicitatie insturen.

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een sales recruitment consultant van Werving op Maat. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. Wij inventariseren wat jij wil en kan en bekijken vervolgens samen de mogelijkheden.

03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties binnen het sales vakgebied. We houden je continu in de loep en laten het direct weten als we jouw droombaan hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden jou op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijke gesprek op kantoor. Hierin gaan jullie samen face-to-face de diepte.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er worden gevoerd. Ook kan het zijn dat een assessment onderdeel is van de sollicitatieprocedure. De sales recruitment consultant houdt jou op de hoogte hoe dit proces eruit ziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna.

Onze sales recruitment specialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als sales professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Werving op Maat

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

06-43229622 ilona@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Resultaatgericht Realistisch
Werving op Maat

Youssef el Berrah

Senior recruitment consultant

Youssef el Berrah

Senior recruitment consultant

06-28346666 youssef@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Bevlogen Bruggenbouwer Proactief Betrokken
Werving op Maat

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Het verhaal van Natascha

Het verhaal van Natascha

Via Werving op Maat heeft Natascha haar droombaan gevonden en is zij per november 2021 gestart als accountmanager bij Prospectt. Benieuwd? Je leest haar verhaal hier.

Lees blog

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Ongeacht of wij een vacature beschikbaar hebben of niet, wij denken hoe dan ook graag met jou mee. Stuur een open sollicitatie en wij gaan samen met jou op zoek naar een passende uitdaging!

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?

    whatsapp