Interessante sales-vacatures door heel Nederland: ontdek ze heir!

Vind alle sales-vacatures hier

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als sales-professional of overweeg je om dit vakgebied in te gaan? Dan ben je op de juiste plek beland. Op deze pagina vind je heel veel interessante sales-vacatures én informatie over werken in sales.

Werving op Maat

Het snel veranderende vakgebied sales

Het vakgebied sales is constant in ontwikkeling. Kunstmatige intelligentie, automatisering, big data… Ze maken je werk in veel gevallen makkelijker en efficiënter. Want door bijvoorbeeld data te verzamelen over je prospects kun je ze veel slimmer benaderen en beter helpen. Ze vragen tegelijkertijd ook wat van jou als sales-professionals. Leren omgaan met deze technologieën en data-analyse bijvoorbeeld zijn een integraal onderdeel van het werk van sales-professionals geworden.

 

 

 

 

 

Sales-vacatures: veranderende communicatiekanalen

Nieuwe communicatiekanalen, ander koopgedrag en meer

Afhankelijk van de sector waarin je aan de slag gaat, zijn er nog veel meer interessante ontwikkelingen. Werk voor een bedrijf met een relatief jonge doelgroep? Wellicht is dan niet meer de telefoon, maar social media bij uitstek het communicatiekanaal dat je inzet.

 

Ook het koopgedrag van consumenten is in veel sectoren is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Met de opkomst van het internet hebben klanten zelf al toegang tot heel veel informatie. Vaak hebben ze dan ook al het nodige voorwerk gedaan als jij hen te spreken krijgt. Aan jou dan de taak om te achterhalen waar alsnog de pijnpunten liggen, zodat je hen kunt helpen die op te lossen en waarde kunt toevoegen.

 

In wat voor sector je ook terecht komt als sales-professional en naar wat voor uitdaging je ook op zoek bent; in die zoektocht is het fijn als je hulp krijgt van iemand die de sales-wereld begrijpt. En die tegelijkertijd verstand heeft van de arbeidsmarkt en de juiste matches, zodat je samen een baan kunt vinden die perfect bij jou past. Zulke experts vind je bij Werving op Maat. Laat je cv achter en wij gaan voor je op zoek!

De nieuwste sales-vacatures

Job ID: 3899

Accountmanager

Dit is wat je gaat doen Als Accountmanager bij Vijfhart word je onderdeel van een dynamisch, gezellig en actief Salesteam waarbij je verantwoordelijk bent voor jouw eigen klanten. Tijdens je start word je gekoppeld aan een van de ervaren…

 • Velp, Gelderland
 • Vast
 • 32-40 uur
Job ID: 3900

Recruiter

Dit ga je doen als recruiter Jij bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces van A tot Z. Je werkt veel samen met je medecollega's op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Jouw taken en…

 • Bussum, Noord-Holland
 • Vast
 • 40 uur

Een volledig overzicht van alle sales-vacatures? 

Of je nu aan de slag wil als accountmanager, inside sales specialist, inkoper, category manager of commercieel recruiter, wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Bekijk alle salesvacatures hieronder en ontdek welke bij jou past. 

Sales-vacatures

Onze expertise: sales-vacatures

Bij Werving op Maat vind je recruitment consultants die zijn gespecialiseerd in sales-vacatures. Voor jou betekent dit dat je tijdens de gehele zoektocht naar jouw perfecte nieuwe baan contact hebt met een expert in zowel recruitment als sales. Iemand die begrijpt wat er in jouw vakgebied speelt. Die voor jou de perfecte baan kan vinden en je goed adviseert over alles wat daarbij komt kijken. Van het zoeken en het solliciteren op die baan tot de onderhandelingen en je eerste werkdag. En zelfs daarna nog. Want wij zijn er voor je, een carrière lang. 

Sales-vacatures: je vindt ze allemaal bij Werving op Maat

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Hier lees je meer over onze werkwijze en wat je kunt verwachten als je met een van onze sales recruitment consultants in contact komt.

01

(Open) sollicitatie

Heb je een goede baan maar ambities die je bij je huidige werkgever niet kunt verwezenlijken? Of zit je niet meer helemaal op je plek? Er zijn allerlei redenen voor een mogelijke overstap. Reageer op een van onze openstaande vacatures of upload je cv voor een open sollicitatie, als je wat hulp nodig hebt bij je zoektocht.

02

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een van onze sales-recruitment consultants. Je vertelt over jouw wensen, ambities en doelen. We leren je graag goed kennen, zodat we de best passende vervolgstap voor je kunnen vinden.

03

De zoektocht start

We beschikken over een groot netwerk van organisaties binnen het ales-vakgebied. We houden je continu op de hoogte en laten het direct weten als we een interessante functie voor je hebben gevonden.

04

Voorstellen

Wij leggen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s). Wij delen onze bevindingen en adviezen rondom jouw profiel en de intake en houden je op de hoogte van de uitkomst(en).

05

Het gesprek

De opdrachtgever (jouw potentiële nieuwe werkgever) is enthousiast over jou en nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Hierin duiken jullie samen face-to-face de diepte in.

06

Het vervolgtraject

Per opdrachtgever verschilt het hoeveel gesprekken er plaatsvinden. Soms is ook een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. De sales-recruitment consultant houdt jou goed op de hoogte van hoe dit proces eruitziet.

07

Contract getekend ✓

Voelt het goed? Dan ontvang je een aanbod en begeleiden we je graag verder; van het tekenen van het contract tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog verder daarna. Uiteraard kun je rekenen op ons advies bij dat aanbod. Het gaat ons er niet om dat je een baan aanneemt, maar dat je een baan aanneemt die perfect bij je past, ook op het niveau van arbeidsvoorwaarden.

Onze recruitment specialisten

Met de juiste kennis en ervaring zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze klanten én voor jou als sales-professional.

Werving op Maat
Werving op Maat
Eileen Bakker WOM

Eileen Bakker

Business unit manager

Eileen Bakker

Business unit manager

06-38839788 eileen@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Direct en eerlijk Doortastend
Eline Christ recruitment consultant bij werving op maat

Eline Christ

Recruitment consultant

Eline Christ

Recruitment consultant

06-39332991 eline@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Betrouwbaar Ambitieus Nauwkeurig
Ilona WOM recruitment consultant IT

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

Ilona Rhijnsburger

Recruitment consultant IT & sales

06-48066266 ilona@wervingopmaat.nl Werving op Maat
Enthousiast Sociaal Resultaatgericht Realistisch
Het verhaal van Natascha

Het verhaal van Natascha

Via Werving op Maat heeft Natascha haar droombaan gevonden en is zij gestart als accountmanager bij Prospectt. Benieuwd? Je leest haar verhaal hier.

Lees de blog

Op zoek naar een uitdaging die écht past bij jou?

Heb je in de vacaturebank niet direct een passende sales-vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie in. We denken graag met je mee over andere kansen en mogelijkheden.

Open sollicitatie

  Voeg een cv toe
  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?