Onze hoogtepunten van 2022 en doelen voor 2023

Onze hoogtepunten van 2022 en doelen voor 2023

Blog hoogtepunten 2022

2022 komt langzaam ten einde. Het wordt steeds kouder buiten en de kerstboom op het kantoor van Werving op Maat staat inmiddels alweer een tijdje. Tijd om eens terug te blikken op wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, én wat we voor komend jaar allemaal van plan zijn!

De hoogtepunten van 2022

2022 was voor ons een jaar vol met hoogtepunten, waarin we voornamelijk veel zijn gegroeid. Namelijk van 13 naar 23 medewerkers, bijna een verdubbeling!

In maart zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met CCV, waardoor wij de komende tijd veel vacatures voor hen mogen vervullen!

Per april zijn we van start gegaan met Jobdigger en TheMatchbox. Met deze tools hebben wij onze werving- en salesprocessen verder kunnen optimaliseren. Met als doel: sneller en efficiënter een match maken tussen organisaties en professionals.

In juni zijn we gestart met een nieuwe jobmarketingtool: Jobmatix. Met deze tool kunnen wij nog gerichter en sneller vacatures onder de aandacht brengen op meer dan 30 jobboards.

Juli was voor ons een maand vol met hoogtepunten. We hebben grote stappen gezet met =het doorontwikkelen van de interim- en detacheringstak bij Werving op Maat. Bart is namelijk gestart! Daarnaast is in juli onze business unit manager Eileen getrouwd met haar partner William! Dit prachtige moment vierde zij met een feest om nooit te vergeten, waarbij team WOM uiteraard was uitgenodigd.

Naast de samenwerking met CCV zijn wij in september een langdurige samenwerking met KEMA Labs aangegaan. De eerste twee vacatures waren een succes! Het HR-team van KEMA was namelijk al binnen een maand compleet!

In oktober vierden wij ons 10-jarig jubileum groots in Stadsvilla Sonsbeek. Een geweldige dag vol met mooie herinneringen. Ter ere van ons jubileum lanceerde wij ook onze eerste bedrijfsfilm!

Om onze werkprocessen te optimaliseren hebben wij eind dit jaar besloten om gebruik te gaan maken van Bullhorn Analytics, een data-analysetool. Door gebruik te maken van deze tool kunnen wij uiteindelijk onze klanten en kandidaten nog beter helpen.

Doelen voor 2023

In 2023 willen wij ons team nog verder uitbreiden zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen. Om deze groei mogelijk te maken zijn we de mogelijkheden aan het bekijken voor een nieuw kantoor, met genoeg werkplekken voor onze toekomstige collega’s.

Daarnaast willen we het komende jaar nog meer de focus gaan leggen op interim en detachering. Hier zijn we al mee van start gegaan door de introductie van onze nieuwe interim & detachering LinkedIn-groep! Ook gaan we onze dienstverlening uitbreiden op het gebied van employer branding. Ons marketingteam gaat in de loop van 2023 hiervoor de eerste plannen uitrollen.

Verder willen wij in 2023 nog meer partnerships aangaan, net zoals onze samenwerkingen met KEMA Labs en CCV. Wij kennen hen en zij ons. Zo zorgen we voor een efficiënte samenwerking én zoektocht naar de juiste kandidaat.

Kortom: genoeg plannen voor 2023, maar voor nu richten we ons eerst nog op het goed afsluiten van dit jaar. Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor een bijzondere Kerstactie en neem zeker contact met ons op als je dit of volgend jaar met ons wilt samenwerken. We horen graag van je!

Birgit van Herk
Marketing manager

06 december 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?