Nieuwsbericht: Over onze interim & detachering dienstverlening

Nieuwsupdate: onze interim & detachering dienstverlening

Bart Verplak

In bijna 10 jaar heeft Werving op Maat een sterke naam opgebouwd op het gebied van werving & selectie. Na zo’n mooie periode waarin veel kennis en expertise is opgebouwd, realiseren we ons dat het tijd is voor nieuwe energie. Tijd om naar een volgend niveau te klimmen. Kortom, tijd om extra focus aan te brengen op onze interim en detachering dienstverlening. Met onze full service-gedachte willen wij namelijk onze klanten én professionals zo goed, optimaal en persoonlijk mogelijk ondersteunen. Op die manier zijn wij echt van meerwaarde bij het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke ambities.

 

Ontwikkelingen in onze dienstverlening

Met plezier brengen we je via deze nieuwsupdate dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze interim & detachering dienstverlening en stellen we je graag voor aan een nieuw teamlid. Per 1 juli is Bart Verplak, senior recruitment consultant, het team van Werving op Maat komen versterken. Met ruim 8 jaar ervaring op het gebied van interim & detachering gaat hij zich bezighouden met het verder doorontwikkelen van de interim- en detacheringstak bij Werving op Maat.

 

Maak kennis met Bart Verplak

“Mijn naam is Bart Verplak, 39 jaar oud en sinds 1 juli werkzaam bij Werving op Maat als senior recruitment consultant. Ik woon in Huissen met mijn vrouw Ilona en onze kinderen Senn en Jula. Je kunt mij typeren als een enthousiaste, gedreven en vooral een positief ingestelde vent. Vroeger heb ik op een redelijk niveau getennist en gevoetbald. Tegenwoordig volg ik (volgens mijn vrouw) alle sporten op de televisie. Een trouwe kijker ben ik dus zeker.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling weet ik wat er binnen onze dienstverlening wordt gevraagd en ben ik in staat snel te schakelen tussen opdrachtgever en de kandidaat. Juist hen met elkaar in verbinding brengen is iets wat ik graag doe. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en vind ik het leuk om samen met mijn collega’s gestelde doelen te behalen en te overtreffen.

Ik heb heel erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij WOM en kan niet wachten om met zijn allen mooie successen te gaan behalen!”

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je de mogelijkheden bespreken omtrent interim en/of detachering? Neem dan telefonisch contact op met Bart via 06-49847373 of mail naar bart@wervingopmaat.nl.

Bart kijkt ernaar uit om met klanten en professionals te linken op LinkedIn. Stuur via deze link gerust een connectieverzoek.

Birgit van Herk
Marketing manager

19 juli 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?