Succesverhaal KEMA Labs | Blog | Werving op Maat

Het verhaal achter de succesvolle samenwerking met KEMA Labs

KEMA Labs Werving op Maat

“Een goede voorbereiding voordat de zoektocht start is essentieel voor een fijne samenwerking”

 

In een arbeidsmarkt met banen in overvloed twee HR-vacatures vervullen: met die uitdaging gingen wij voor KEMA Labs aan de slag. Als recruitmentbureau streven we er bij Werving op Maat natuurlijk altijd naar om functies van onze klanten zo snel mogelijk te vervullen, en deze keer lukte dit wel erg snel. We hebben namelijk pas sinds september een partnership met KEMA Labs, de wereldleider op het gebied van onafhankelijke test-, inspectie- en certificeringsactiviteiten. Binnen een maand was het team van HR-director Thijs de Waard al compleet! Wat deze samenwerking zo succesvol maakte? Je leest het in deze blog.

 

Weet wat je zoekt

Voordat de werving voor de HR-functies startte, zijn we eerst een aantal keer langs geweest bij KEMA Labs. Eileen Bakker, onze business unit manager, is in gesprek gegaan om duidelijk te krijgen wat KEMA voor organisatie is en waar ze naar op zoek zijn. Door de fysieke bezoeken van onze recruitment consultants hadden we al snel een beeld van de ideale kandidaat. Volgens Eileen had Thijs duidelijk voor ogen waar hij naar op zoek was. Zo kon er heel specifiek gezocht worden naar een bepaald persoon. Thijs: “vanuit Werving op Maat werd goed rekening gehouden met onze wensen waardoor ze al vrij snel goede kandidaten aanleverden.” Een goede voorbereiding voordat de zoektocht start is dus essentieel voor een fijne samenwerking.

 

Goede communicatie

Een samenwerking zonder goede communicatie gaat gegarandeerd niet goed. In dit geval verliep de communicatie tussen Werving op Maat en KEMA vlekkeloos, wat ook zeker bij heeft gedragen aan dit succes. Als het aan Thijs ligt ging de samenwerking met name goed door het snelle schakelen van beide partijen. Door de vlotte reacties van zowel Werving op Maat als KEMA, konden er snel beslissingen worden genomen. Zo kon een van de voorgestelde kandidaten dankzij het snelle schakelen nog dezelfde dag op gesprek komen.

 

Waarom Werving op Maat?

Deze vraag stelde wij aan Thijs van KEMA Labs. “Een groot voordeel van Werving op Maat is dat ze als Arnhems recruitmentbureau een enorm netwerk hebben in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Hierdoor zijn ze in staat bedrijven in deze omgeving extra snel aan de juiste kandidaten koppelen.” Wat Thijs het meest prettig vindt aan onze werkwijze? De persoonlijke communicatie en de fysieke bezoeken van onze consultants in plaats van online gesprekken.

Zie jij het ook zitten om samen met Werving op Maat de vacatures binnen jouw organisatie te vervullen? Ook in de rest van Nederland is ons netwerk groot. Waar jouw bedrijf ook zit, we helpen je graag. Neem contact op met Eileen Bakker (eileen@wervingopmaat.nl | 06-38839788) of vul het onderstaande contact formulier in. Wij helpen jou graag verder!

Birgit van Herk
Marketing manager

21 november 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?