Werken bij Your.Online als senior financial controller

Werken bij Your.Online: “Work with fun”

Werving op Maat werken bij Your.Online

“Het moet leuk zijn om te werken.” Dat is toch wel een van de belangrijkste uitgangspunten als het gaat om werken bij Your.Online. Bij dit buy- and build-platform staat een vacature open voor senior financial controller. In de vacaturetekst lees je natuurlijk alles over de inhoud van de functie, maar de organisatie en het team waarin je terecht komt zijn misschien wel net zo belangrijk. Daarom vroegen we Karin de Bie, manager financial control en reporting bij Your.Online, alles wat je daarover moet weten!

 

De branche van de toekomst 

Karin werkt zelf ondertussen iets meer dan een half jaar bij Your.Online. Ze weet daarom nog goed waarom ze voor dit bedrijf koos. “De dingen die mij aanspraken, waren de inhoud van de functie, de kans om een team op te bouwen en de branche. Dit is echt de toekomst.” Your.Online is een private equity (familie)bedrijf en een leidende Europese speler op het gebied van online diensten. Ze helpen bedrijven hun volledige online potentieel te bereiken door per klantsegment een eigen managementteam verantwoordelijk te maken voor de performance van de onderneming. 

 

Focus op de inhoud én op elkaar 

Als senior financial controller ben je zowel echt met de inhoud van het vak bezig als met het coachen van je team. Dat team bestaat onder andere uit 5 junior controllers, een holding associate, reportingspecialisten en nog een senior controller. Karin: “Het is een redelijk jong team. Het is echt mooi dat je hen als teamlead kunt helpen om te groeien.”  

De sfeer in het team is goed, vertelt Karin. “Er heerst een open cultuur. Iedereen kan het gewoon uitspreken als ze ergens tegenaan lopen. En we zoeken veel de samenwerking op. Niet alleen met elkaar, binnen finance, maar ook met andere afdelingen. We borrelen op vrijdag graag samen en tijdens de lunch nemen we ook echt even de tijd om samen te gaan zitten en het te hebben over iets anders dan werk.” 

Als senior financial controller ga je in principe aan de slag op het kantoor in Zwolle. Ook heb je regelmatig contact met, of kun je zelfs af en toe werken op, het hoofdkantoor in Amsterdam. Elk kwartaal gaat het complete finance- en BI-team, met mensen uit zowel Zwolle en Amsterdam, samen iets ondernemen. Karin: “We hebben dit jaar bijvoorbeeld al een kookworkshop gedaan en een dropping met daarna een barbecue. Investeren in elkaar en in het team vinden we belangrijk. Overdag spreek je elkaar misschien vooral op de inhoud, maar zo leer je elkaar ook echt op een andere manier kennen.” 

 

Work with fun 

“Eigenlijk snap ik niet dat deze functie niet al lang is vervuld”, zegt Karin. “Dat is natuurlijk makkelijk voor mij om te zeggen als manager, maar het is echt zo.” Behalve het fijne team en de interessante branche noemt ze bijvoorbeeld ook nog de vele doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en het credo dat ze voor zichzelf hebben opgesteld bij Your.Online: work with fun.  

“Het moet leuk zijn om te werken. We vragen best veel van onze mensen, want er is veel te doen en we groeien als bedrijf hard. Voor de senior financial controller betekent dit dat het werk heel afwisselend is en dat je echt mee kunt groeien met het bedrijf. Wat we daarbij heel belangrijk vinden is werkplezier en humor: ‘work with fun’ is echt iets wat hier geldt en waar we ons voor blijven inzetten.” 

 

Solliciteren of meer weten? 

Heb jij interesse in de functie van senior financial controller? Bekijk dan de vacaturetekst of solliciteer direct! Heb je nog vragen? Wil je nog meer weten over de functie, de organisatie of over andere zaken? Dan vertelt Merel Verwoerd je graag meer! Bel haar of stuur een appje naar 06-43491810, of mail naar merel@wervingopmaat.nl

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

05 december 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?