Werken bij Baker Tilly Eindhoven? Ontdek de voordelen!

Aan de slag bij Baker Tilly Eindhoven: korte lijntjes, veel ontwikkelmogelijkheden en meer!

Werken bij Baker Tilly Eindhoven: ontdek er alles over

Baker Tilly Eindhoven zoekt nieuwe mensen! Wij kunnen natuurlijk zelf wel zeggen dat het een interessant bedrijf is om voor te werken (want dat is ook zo!), maar veel liever laten we een van jouw toekomstige collega’s aan het woord. Als ervaringsdeskundige weet Marc Thewissen, senior manager tax advisory, veel beter hoe het er in Eindhoven aan toe gaat. Hij vertelt je daarom graag meer.

 

Korte lijntjes en snel schakelen 

Marc weet nog precies waarom hij zo’n 7 jaar geleden voor Baker Tilly koos: “Korte lijntjes en snel schakelen. Daar hou ik van en dat is precies wat je hier vindt.” Dat merkte hij al tijdens zijn sollicitatieproces: “Ik belde Baker Tilly voor een baan en twee weken later was het allemaal geregeld. Dat ging gewoon lekker snel.”  

Een andere interessante kant van Baker Tilly ontdekte Marc later: de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. “Wat ik het mooie vind aan onze organisatie is dat ambities en carrièremogelijkheden met iedere werknemer worden besproken en dat het altijd maatwerk is.” 

 

Een (inter)nationale organisatie 

Baker Tilly is een van de top tien accountancykantoren van Nederland. Maar wist je dat ze in ongeveer 150 landen zijn gevestigd? “In ieder land zijn de kantoren zelfstandig, maar we zoeken wel veel de samenwerking op. Contact is fijn en gemakkelijk,” vertelt Marc.  

In Nederland zijn de kantoren verdeeld in samenwerkingsregio’s. “In Eindhoven hebben we daarom veel te maken met Den Bosch en Nijmegen, want samen vormen we de regio Zuid-Oost. Maar landelijk werken we ook veel samen, bijvoorbeeld in kennisgroepen. Heb je bepaalde interesses, dan kun je dat aangeven. Gemiddeld eens in de vijf weken kom je dan samen met anderen om met dat onderwerp bezig te zijn. Er wordt bij ons veel geïnvesteerd in kennis delen.” 

 

Diverse interessante uitdagingen 

Op dit moment zijn ze bij Baker Tilly in Eindhoven onder andere op zoek naar een (senior) manager tax, een assistent audit, een assistent accountant MKB en een manager audit. “Wat ik het gaafst vind aan ons kantoor in Eindhoven? Als ik naar onze fiscale praktijk kijk, dan is dat wel dat het een jong team is, dat echt voor elkaar wil gaan, elkaar helpt en goed samenwerkt.” 

Met de (senior) manager tax heeft Marc natuurlijk zelf het meest te maken. “De (senior) manager tax komt bij mij in het team terecht. Deze functie gaat je liggen als je houdt van proactief zaken aanpakken en als je het leuk vindt om voor je klanten als sparringpartner op te treden: samen zaken bespreken en overleggen over wat de juiste richting is. Zodat die klant vervolgens het complete plaatje voor zich heeft en daardoor de juiste beslissing kan nemen.” 

 

Ga jij ook aan de slag bij Baker Tilly Eindhoven? 

Wil jij na het lezen van Marcs verhaal ook aan de slag bij Baker Tilly Eindhoven? Als bijvoorbeeld (senior) manager tax, assistent audit, assistent accountant MKB of manager audit? Bekijk dan de vacature(s) en solliciteer! Heb je eerst nog wat meer informatie nodig of wil je eens geheel vrijblijvend verder praten over de mogelijkheden? Dan kun je terecht bij Pauline de Boer. Stuur haar een mailtje (pauline@wervingopmaat.nl) of app/bel naar 06-28346667. Zij staat je graag te woord!  

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

12 juni 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?