Thomas over Werving op Maat en ‘de perfecte timing’ | WOM

Thomas over Werving op Maat en ‘de perfecte timing’

Kandidaatverhaal Thomas Wulff

Na een mooie periode bij de Wageningen University & Research (WUR) was Thomas Wulff klaar voor de volgende stap. Op het juiste moment kwamen Jurgen Stolk (co-owner Werving op Maat) en Thomas met elkaar in contact via LinkedIn. En zo vond hij begin mei zijn nieuwe uitdaging als financial & project controller bij de European Association of Urology (EAU). Een maand later vroegen wij hoe hij het sollicitatieproces en zijn eerste maand heeft ervaren.

Wat deed jou besluiten om met Werving op Maat in gesprek te gaan?

“Eigenlijk was de timing perfect! Nog niet zo lang was ik mij aan het oriënteren voor een volgende stap in mijn carrière en al snel kwam ik in contact met Jurgen. De vacature die hij via LinkedIn doorstuurde voldeed aan mijn wensen waardoor ik graag meer te weten wilde komen. Naast het contact met Jurgen heeft Pauline (assessment- en recruitment consultant) mij tijdens het gehele proces begeleid. Van het eerste gesprek via de assessmentbespreking tot aan de contractuele afhandeling. Ik kan niet anders zeggen dat dit gehele proces soepel is verlopen.”

Wat was voor jou de reden om een switch te maken?

“Bij de WUR heb ik veel geleerd en ontzettend veel bereikt, maar na ruim 10 jaar begon ik langzaamaan steeds meer open te staan voor een nieuwe uitdaging. Ik zocht vooral de afwisseling en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Daarbij wilde ik mijn perspectief verbreden door aan de slag te gaan bij een ander type organisatie.”

Hoe bevalt je eerste maand bij de EAU?

“Het bevalt erg goed. Natuurlijk is het met de corona-maatregelen net wat anders dan gewenst, maar het lijkt erop dat dit snel de goede kant op gaat. Ik leer mijn collega’s steeds beter kennen en ik vind het ontzettend leuk dat ik in deze rol alles naar eigen hand kan zetten. Die ruimte krijg ik en ik kan hier zeker nog een mooie ontwikkeling doormaken.

De cultuur ervaar ik als het grootste verschil. In mijn vorige baan zat ik merendeels van de tijd in overleg en hier is dat in mindere mate. Doordat we een kleinere organisatie zijn, zijn de lijnen lekker kort en is iedereen benaderbaar.”

Wat is jou het meest bijgebleven aan Werving op Maat?

“Dat zijn voor mij drie dingen: 1. De snelheid, het proces is zo soepel verlopen dat het natuurlijk aanvoelde. 2. Het goede contact, op ieder moment werd ik goed op de hoogte gehouden. 3. Het assessment, dit was ontzettend leuk en waardevol om te doen. Ook al ken ik mijzelf al aardig goed, Pauline stelt scherpe vragen en geeft mooie inzichten.”

Net als Thomas een baan vinden die bij je past?

Onze recruitment consultants helpen en kijken graag met je mee. Bekijk onze vacaturepagina voor een actueel overzicht of mail gerust naar solliciteren@wervingopmaat.nl.

Birgit van Herk
Marketing manager

23 juni 2021

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?