Stage lopen bij Werving op Maat | Leerzame en leuke momenten

Stage lopen bij Werving op Maat: een waardevolle ervaring vol met leerzame en leuke momenten

Stage Vacature Werving op Maat

In mei 2022 begon mijn zoektocht naar de ideale marketingstageplek. Een kleinschalige, warme organisatie waarin ik veel verantwoordelijkheid krijg als stagiair, daar was ik naar op zoek. Nu, een aantal maanden verder kan ik zeggen dat ik mijn ideale stageplaats gevonden heb. Wat maakt Werving op Maat de ideale stageplek? Hoe is de sfeer? En waarom wil jij ook stage komen lopen bij Werving op Maat? Ik vertel het je graag in deze blog!

Een warm ontvangst

Van zomervakantie naar fulltime stage lopen, dat was voor mij een enorme verandering waar ik logischerwijs even aan moest wennen. Gelukkig voelde ik me al snel op mijn plek dankzij het warme welkom van Werving op Maat. Ik kwam terecht in een jong team vol met enthousiaste en vriendelijke collega’s. Vanaf moment één werd ik al behandeld als een echte collega en niet als de stagiair die alle vervelende klusjes op moet lossen. Dankzij het uitgebreide inwerktraject leerde ik direct alle collega’s persoonlijk kennen. Al snel voelde het voor mij alsof ik al jaren werkte bij Werving op Maat!

Mijn werkzaamheden

Als communicatiestudent aan de HAN in Nijmegen ben ik aan de slag gegaan als contentmarketingstagiair. Wat Werving op Maat uniek maakt als stageplek is dat jou niet wordt verteld wat je moet doen, maar dat jij grotendeels zelf mag bepalen wat jij gaat doen. Zo ben ik veel aan de slag geweest met het schrijven SEO- blogs, het filmen en editen van videocontent en het maken van verschillende soorten socialmediaberichten. Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in videografie? Dan kun jij aan de slag gaan met het maken van de meest creatieve vacaturevideo’s, net zoals deze die ik zelf heb gemaakt. Je kunt dus volledig jouw eigen draai geven aan deze stage, dat maakt het voor mij zo leuk.

Verder is bij Werving op Maat persoonlijke groei van groot belang, wat ik erg fijn vind. Doordat je nauw samenwerkt met Birgit (marketingmanager) en Laura (copywriter), leer je ontzettend veel op het gebied van contentmarketing. Daarnaast vinden ze het bij Werving op Maat erg belangrijk dat je genoeg ruimte krijgt voor eventuele schoolopdrachten, waardoor je hier altijd extra tijd voor vrij mag maken wanneer dat nodig is.

Een grote familie

‘Een grote familie’, zo omschrijf ik de sfeer bij Werving op Maat. Iedereen is naast collega’s ook vrienden van elkaar, wat voor een prettige werksfeer zorgt. Het is een jong team waardoor je als stagiair makkelijk contact maakt en vergelijkbare interesses hebt als jouw collega’s. Er worden regelmatig borrels en leuke uitjes georganiseerd waardoor je echt een goede band met collega’s op kan bouwen.

Kortom, Werving op Maat is een stageplek waar je als volwaardige collega wordt gezien en veel vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden. Daarom is dit voor mij de ideale stageplek die ik elke marketing- of communicatiestudent aan kan raden!

Word jij mijn opvolger en ga jij jouw creativiteit inzetten om de online kanalen van Werving op Maat nog meer te laten groeien? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar Birgit via birgit@wervingopmaat.nl voor meer informatie of om direct te solliciteren.

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?