Stage-ervaring bij Werving op Maat | Werving op Maat

Stage-ervaring bij Werving op Maat: uitdagingen, ontwikkeling en gezelligheid

Blog stage Werving op Maat

Wij stellen graag Mike aan jullie voor, onze stagiair office bij Werving op Maat. Mike is 23 jaar oud en momenteel zit hij in zijn derde leerjaar Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. In deze blog vertelt Mike over zijn stage-ervaring, uitdagingen en zijn ontwikkeling.  

Mijn werkzaamheden bij WOM 

“In de eerste periode van mijn stage heb ik mij vooral beziggehouden met het ondersteunen van officemanager Jessica. Zo hield ik mij onder andere bezig met de sollicitatie-inbox, het anonimiseren van cv’s, het versturen van afspraakbevestigingen, het bestellen van kantoorbenodigdheden en nog veel meer. In de loop van tijd ben ik mij steeds meer bezig gaan houden met het recruitmentvak. Denk dan aan het searchen, aanschrijven en intaken van kandidaten. Met trots kan ik ook zeggen dat ik samen met mijn medestagiaire Isabeau en stagebegeleider Finn mijn eerste plaatsing compleet heb gemaakt in slechts 5 weken tijd.  Ook ben ik aangesloten bij de activiteitencommissie. Hier organiseren we wandelingen, borrels en andere festiviteiten. En we kijken ook naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.” 

Uitdagingen en leermomenten 

“Tijdens mijn stageperiode bij Werving op Maat heb ik veel uitdagingen ervaren en veel geleerd. In het begin vond ik het spannend om intakegesprekken te voeren, omdat dit niet echt binnen mijn comfortzone lag. Maar na veel oefening was de spanning hierover grotendeels weg. Ik heb geleerd hoe het is om op kantoor te werken en heb veel kennis opgedaan over gespreksvoering en het voeren van intakegesprekken. Ook ben ik een stuk professioneler en rustiger geworden. 

 Mijn stageperiode voelde als een sneltrein, de afgelopen maanden zijn voorbijgevlogen! Ik heb veel nieuwe vaardigheden geleerd en kreeg de vrijheid om te doen en te leren wat ik leuk vind. Als onderdeel van team IT en sales heb ik veel kunnen leren van mijn collega’s, en de manier waarop zij me hebben gecoacht tijdens mijn stage was erg prettig.” 

Een warm thuisgevoel en volop ontwikkelingsmogelijkheden 

“Ik heb mijn stage als zeer prettig ervaren. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam en het voelt echt als thuiskomen bij WOM. Mijn leukste herinnering bij Werving op Maat was de kerstviering! De hele dag stond volgepland met leuke activiteiten, van een gezamenlijk ontbijt naar bowlen en door naar de foute kerstparty. Een topdag om niet snel te vergeten! 

 Ik zou WOM zeker aanraden aan andere studenten vanwege de fantastische bedrijfscultuur. Vanaf het moment dat je begint, is er een onboarding van 3 weken waarin je precies wordt uitgelegd wat de organisatie doet, hoe het is opgericht, hoe het verdienmodel in elkaar steekt en waarin je een kennismakingsgesprek hebt met al je collega’s. Naast dat het heel gezellig is krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen op basis van je eigen vraagstuk. De vrijheid en ondersteuning die ik heb ervaren van mijn stagebegeleider Finn was erg fijn.” 

Neem contact met ons op 

Wil jij net als Mike een onvergetelijke stage-ervaring opdoen bij Werving op Maat? Neem dan contact op met Jessica Bosman. Wacht niet langer en stuur vandaag nog een berichtje naar Jessica om te kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn! 

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?