Accountmanager Natascha over haar nieuwe uitdaging

Een onverwachte kans: hoe accountmanager Natascha haar nieuwe uitdaging vond

Werving op Maat Vacature

Niet op zoek en toch een nieuwe baan: soms komen de mooiste dingen op je pad juist op het moment dat je ze niet verwacht. Natascha Borgers was al 8 jaar in dienst bij haar werkgever en zeker niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar toen de vacature van accountmanager bij Prospectt langskwam, besloot ze toch de kans te pakken. Ze vertelt je graag meer over het sollicitatieproces en haar nieuwe rol!

 

De nieuwe uitdaging

“Ik was niet op zoek naar een nieuwe uitdaging en toch werd ik getriggerd door de vacature van accountmanager bij Prospectt. Waarom deze functie mij aansprak? Met name de werkzaamheden en de manier waarop de tekst was geschreven. Prospectt als organisatie kende ik nog niet, maar ik kreeg direct de indruk dat dit bedrijf lef heeft. En daar hou ik van. Uiteindelijk reageerde ik met vol enthousiasme op de functie en kwam ik in contact met Eileen Bakker, accountmanager bij Werving op Maat.”

 

Een leerzaam sollicitatieproces

“Samen met Werving op Maat en Prospectt heb ik een zorgvuldig en leerzaam sollicitatieproces doorlopen. Na verschillende gesprekken werd mijn enthousiasme steeds groter. Naast de gesprekken ben ik als bezoeker naar een home & lifestyle-beurs gegaan om feeling te krijgen met de producten en de markt. Dit was zowel voor mij als voor Prospectt van toegevoegde waarde. Toen het vanuit beide kanten goed voelde, kwamen we in de onderhandelingsfase. Eileen heeft mij hier onwijs goed bij geholpen.”

 

Solliciteren via een bureau, doen of niet doen?

“Ik heb absoluut de voordelen ervaren van solliciteren via Werving op Maat. Het fijne is dat je altijd een aanspreekpunt hebt. Je kunt veel beter met elkaar sparren en alle vragen stellen die je anders niet aan de werkgever kunt stellen. Ook tijdens het onderhandelen had ik aan Eileen een goede sparringpartner! Ik had nog niet eerder via een bureau gesolliciteerd, maar als ik over 10 jaar weer een nieuwe baan zoek dan ga ik direct naar Werving op Maat.”

 

Toekomstdroom

“Ik heb mijn eerste speerpunten helder voor ogen en zie veel mogelijkheden bij Prospectt. De komende tijd wil ik zoveel mogelijk klanten aan Prospectt binden en daarbij wil ik uiteraard het bedrijf helpen verder te groeien. Ik vind de groei die zij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt bewonderenswaardig en ik kijk er naar uit om hier een belangrijke bijdrage in te mogen leveren.”

 

Net als Natascha een baan vinden die bij je past?

Onze recruitment consultants helpen en kijken graag met je mee. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina voor een actueel overzicht of stuur een mailje naar solliciteren@wervingopmaat.nl.

Eileen Bakker
Business unit manager

30 oktober 2021

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?