Kandidaat Max Wijnen over samenwerking met Werving op Maat

“De begeleiding heeft voor mij echt het verschil gemaakt”

Max wijnen Werving op Maat

Max Wijnen over zijn overstap naar Quoratio Groep, in samenwerking met Werving op Maat.

 

Op 1 september is Max Wijnen begonnen als peoplemanager bij Quoratio Groep. We spraken hem over zijn nieuw functie en werkgever, en over de samenwerking met onze recruitment consultant Eline.

 

Het juiste moment, het juiste bedrijf én de juiste rol

Max: “Ik krijg wel vaker berichtjes via LinkedIn. Dan kijk ik altijd naar degene die het bericht stuurt, naar het bedrijf erachter en natuurlijk naar de rol. Ik had me eigenlijk voorgenomen om nog zeker een jaar, anderhalf bij mijn vorige werkgever te blijven, maar omdat alles er in het berichtje van Eline zo goed uitzag, besloot ik toch te reageren.

Eline benaderde mij voor de rol van accountmanager. Tijdens de gesprekken met Quoratio besloten we te gaan voor een rol die bestaat uit 50% accountmanagement en 50% peoplemanagement, omdat mijn ambities liggen bij peoplemanagement, maar ze daar in eerste instantie geen volledige rol voor open hadden staan. Uiteindelijk ging er toch een peoplemanager weg bij Quoratio en kon ik die rol overnemen. Het heeft denk ik gewoon zo moeten zijn: precies op dit moment, precies bij dit bedrijf en deze functie.”

 

Verandering samen aanpakken

Max: “Wat mij aantrok aan Quoratio Groep is dat ze hier echt op persoonlijk niveau mensen zoeken. Ze kijken niet alleen naar een cv, maar ook naar de persoon zelf, naar wat iemand meebrengt. In mijn geval deden ze dat zeker ook. Ze dachten mee over mijn ambities en hoe we die konden waarmaken.

Wat ik verder interessant vond aan Quoratio is het teamgevoel. Ze doen het echt met z’n allen. Samen naar hetzelfde doel toewerken, samen groeien… Dat bleek ook direct uit de verschillende gesprekken die ik daar heb gehad. Bij alle mensen die ik sprak, kreeg ik hetzelfde gevoel. Het is een hele dynamische omgeving waarin dingen constant veranderen, maar je pakt die veranderingen samen aan.”

 

Oprechte betrokkenheid

Max: “De samenwerking met Eline was super. Zij heeft voor mij echt het verschil gemaakt in de begeleiding. Ik ben bij jullie op kantoor op gesprek geweest en daarna heeft ze zo kort op alles gezeten, zo snel geschakeld. En ik voelde ook haar oprechte betrokkenheid. Ze nam dingen voor me uit handen, ze was altijd bereikbaar en kwam afspraken na, niet alleen rondom die eerste en tweede gesprekken maar ook nog daarna. Zo van: ‘Heb je je contract al ontvangen?’, ‘Kan ik je nog ergens bij helpen?’, dat soort dingen.

Dat jullie op deze manier werken staat ook wel op jullie website, maar geen enkel woord van wat daar staat is gelogen. Ze heeft alles waar gemaakt en dat vind ik heel knap en daar heb ik veel bewondering voor.”

 

Ook klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of gewoon eens benieuwd naar de mogelijkheden voor een eventuele nieuwe stap in je carrière? Wij helpen je graag! Geef Eline een belletje op 06-39332991 of neem een kijkje in onze vacaturebank.

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

21 september 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?