Onze hoogtepunten van 2021 en doelen voor 2022! |

Onze hoogtepunten van 2021 en doelen voor 2022!

Kerst Werving op Maat

Allereerst, fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar! We kijken terug op een bijzonder jaar, 2021 heeft ons veel mooie dingen gebracht. Zo is ons team gegroeid en is onze dienstverlening flink uitgebreid. Wat waren onze mijlpalen in 2021 en wat zijn onze doelen voor 2022? Dat lees je in deze blog.

 

De hoogtepunten van 2021

In 2021 zijn we als team gegroeid van 6 naar 13 collega’s!

In maart namen we onze eerste marketeer, Birgit van Herk, in dienst. Want naast sales en recruitment is recruitmentmarketing onmisbaar.

In april zijn we onze werkplekken in hartje Arnhem gaan uitbreiden. Zo werken we zowel op de begane grond als op de derde verdieping. Hoelang gaat het nog duren voordat we het hele pand tot onze beschikking hebben? 😉

In mei zijn we onze dienstverlening met assessments gaan uitbreiden. Vanaf 2021 is Pauline de Boer niet alleen actief als recruitment consultant, maar ook als gecertificeerd assessment consultant. We hopen op deze manier onze dienstverlening te verrijken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

In juni heeft onze website een complete make-over gekregen en is onze branding vernieuwd. Met onze nieuwe huisstijl en website willen wij zowel opdrachtgevers en kandidaten een nóg betere ervaring geven. Daarnaast hebben wij nog een nieuwe dienst en specialisatie geïntroduceerd: Executive Search (werven van hooggekwalificeerde kandidaten voor topposities).

In juli zijn wij gaan werken met een automatiseringstool: Herefish. Hierdoor zijn we niet alleen efficiënter gaan werken, maar staan wij nu nóg dichterbij de opdrachtgever en kandidaat.

In oktober vierde wij ons 9-jarig bestaan en gaven wij twee gratis assessments weg. Op naar het 10-jarig jubileum! Daarnaast stonden we met een mooi artikel in de Arnhem Business.

In december zijn onze werkprocessen geoptimaliseerd en hebben we onze doelen voor 2022 bepaald. We kunnen niet wachten om onze eigen doelen en de doelen van onze klanten te gaan realiseren!

 

Doelen voor 2022

Als eerste gaan we onze werkprocessen verder optimaliseren en implementeren zodat onze werkmethodiek nog sterker wordt. Dit houdt in dat wij data en systemen voor ons laten werken waardoor ons team zowel klant als kandidaat optimaal kan gaan bedienen. Daarnaast gaan wij in 2022 naast Werving & Selectie een extra focus aanbrengen op detachering en interim binnen de vakgebieden finance, sales & marketing, IT en HR. Last but not least, het WOM team blijft groeien en daarom zijn wij op zoek naar recruitment consultant professionals die samen met ons onze doelen willen gaan bereiken!

 

Op naar een mooie samenwerking in 2022!

Heb jij als werkgever of manager jouw personeelsplanning voor 2022 al helder en kunnen wij iets voor je betekenen? Wij staan graag voor je klaar! Neem contact op via info@wervingopmaat.nl.

Birgit van Herk
Marketing manager

21 december 2021

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?