Samenwerking functioneel applicatiebeheerder en WOM

Dankzij WOM van WMS-specialist naar functioneel applicatiebeheerder: “Deze manier van een nieuwe baan vinden bevalt me prima!”

Sinds juni van dit jaar werkt Narayana Verschoor als functioneel applicatiebeheerder bij A.S. Watson. Hij kwam in deze rol terecht dankzij een samenwerking met onze IT recruitment consultant Steven.  Die benaderde hem via LinkedIn en hoewel Narayana misschien nog niet precies de werkervaring had die bij de functie paste, viel Steven vooral zijn logistieke achtergrond op en zag hij veel kansen op het gebied van competenties en affiniteit. Dat bleek een goede inschatting! We spraken Narayana over zijn eerste weken in deze nieuwe rol en over die samenwerking met Steven. 

 

Hoe zijn je eerste weken bij A.S. Watson geweest? 

“Ik heb een fantastische nieuwe baan en de eerste twee manden zijn goed geweest. Ik heb het naar mijn zin en het is hier, gelukkig, ook zoals ik het me had voorgesteld. Ik had hiervoor ook een goede baan en ik wilde er zeker van zijn dat als ik weg zou gaan, dat ik er dan weer iets goeds voor terug zou krijgen. En dat is zeker gelukt!” 

 

Wat maakte dat je hebt gekozen voor deze nieuwe uitdaging? 

“Ik kreeg best wel veel berichtjes binnen van recruiters. Die van Steven sprong eruit omdat het niet alleen maar zo’n standaard ‘Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging’-berichtje was. Hij was direct heel open over het proces en ook over dingen zoals de arbeidsvoorwaarden. Dat is de reden dat ik openstond om een keer met hem te bellen. 

Toen we elkaar spraken over de rol en het bedrijf werd ik ook daarover direct enthousiast. Ik wilde wel graag opnieuw werken bij een wat groter bedrijf en ook het internationale aspect van A.S. Watson sprak me aan, onder andere qua doorgroeimogelijkheden, perspectief en ook duidelijke afkadering van de functie. 

En het leuke aan de functie van applicatiebeheerder vind ik dat ik weer aan het leren ben. Ik kom uit de logistiek en had nog geen ervaring op dit vlak, alleen affiniteit. En nu na twee maanden zit ik echt al kleine stukjes code te schrijven!” 

 

Hoe vond je de samenwerking met Steven? 

“Met Steven heb ik vanaf het eerste moment dat wij contact hadden direct een goede samenwerking ervaren. Hij was goed bereikbaar tijdens het hele proces. Zelfs als ik ‘s avonds vroeg of hij even tien minuutjes kon bellen bijvoorbeeld, dan was dat allemaal geen probleem. Hij heeft me veel goede tips en tricks gegeven en me goed voorbereid op de gesprekken. Dat werkt gewoon fijn.  

Ik heb de afgelopen acht jaar al niet meer zelf naar een baan gezocht, altijd via recruiters. Die kennen de mensen en de bedrijven, die helpen je om je te onderscheiden van de rest. Deze manier van een nieuwe baan vinden bevalt me prima!” 

 Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen IT, finance, HR of sales? We helpen je graag! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens te sparren. 

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

09 augustus 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?