Mijn waardevolle stage recruitment | Werving op Maat

Mijn waardevolle stage bij Werving op Maat: kansen voor groei en ontwikkeling

Blog stage Werving op Maat

Wij stellen graag Isabeau aan jullie voor, onze stagiaire Recruitment bij Werving op Maat. Isabeau is 23 jaar oud en momenteel zit zij in haar derde leerjaar Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. In deze blog vertelt Isabeau over haar stage-ervaring, uitdagingen en haar ontwikkeling.   

Persoonlijke en professionele groei 

“Tijdens mijn stageperiode heb ik een breed takenpakket gehad waarin ik het IT-team ondersteunde waar nodig. Zo heb ik kandidaten gezocht, aangeschreven en begeleid tijdens het proces. Ook was ik bezig met business support, waarbij ik werk deed voor acquisitie en afspraakbevestigingen maakte. Een uitdaging die ik tijdens mijn stageperiode heb ervaren was het vertrouwen op mijn kennis en kunde. Het kostte me enige moeite om te beseffen dat ik meer kennis en ervaring had dan ik dacht.  

Gelukkig heb ik veel aanmoediging gekregen vanuit het team en mijn begeleiding, waardoor ik zowel professioneel als persoonlijk ben gegroeid. Wat ik het meest heb geleerd tijdens mijn stageperiode is om dingen gewoon uit te proberen en te zien hoe het loopt. Naast dat ik het vakgebied goed heb leren kennen weet ik nu precies wat ik wil en welke kant ik op wil na mijn studie.” 

Ontwikkeling en samenwerking 

“De stageperiode was super en heeft me erg geholpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Zo heb ik hard gewerkt aan mijn communicatievaardigheden en gesprekstechnieken. Binnen WOM is er veel ruimte om jouw kwaliteiten in te zetten en je eigen doelen en werkzaamheden te bepalen. Ik heb geleerd hoe open en toegankelijk het team binnen WOM is. Iedereen is bereid om je iets te leren en samenwerken en schakelen met teamgenoten is ontzettend belangrijk.” 

Onvergetelijke ervaring 

“Mijn stageperiode bij WOM was onwijs tof! Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en heb meer geleerd en ervaren dan ik van tevoren had durven dromen. Mijn leukste herinnering bij WOM was toch wel de foute kerstparty. Het was leuk om iedereen buiten kantoor om te zien en het team nog beter te leren kennen!  

Ik zou Werving op Maat zeker aan andere studenten aanraden vanwege de kansen die je krijgt, de ruimte voor groei en ontwikkeling en het fantastische team waarbij ik me altijd thuis heb gevoeld. Tijdens mijn stageperiode ben ik net zo behandeld als elke andere medewerker en dat maakte mijn stageperiode extra waardevol.” 

Neem contact met ons op 

Wil jij net als Isabeau stagelopen bij Werving op Maat? Neem dan contact op met Finn. Wacht niet langer en stuur vandaag nog een berichtje naar Finn om te kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn! 

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?