“Het was gewoon een hele prettige ervaring” | Succesverhaal WOM

“Het was gewoon een hele prettige ervaring” – Mark Lenaerts, de nieuwe partner MKB Accountancy, over zijn samenwerking met Werving op Maat

Na 25 jaar van werkgever veranderen, dat is geen kleine stap. Afgelopen juni was het toch echt zo ver voor Mark Lenaerts: hij vertrok bij BDO en begon als partner MKB Accountancy bij Baker Tilly. Een mooie nieuwe uitdaging, die hij vond dankzij een samenwerking met Pauline en Stefan van Werving op Maat. We spraken Mark over zijn nieuwe rol en die samenwerking.

 

Hoe zijn je eerste twee maanden geweest?

“Goed, en ook wel echt intensief. Na 25 jaar waarin je op een gegeven moment wel echt het gevoel hebt dat je alles en iedereen kent, begin je opnieuw. Andere collega’s, andere klanten, andere systemen… Dat is best heftig. Maar gelukkig heb ik me de eerste maand goed kunnen inlezen en leerde ik vanaf de tweede maand ook alle klanten en collega’s steeds beter kennen.”

 

Hoe was de overstap voor jou, na zo’n lang dienstverband bij BDO?

“Ik had ondertussen toch al wel een tijdje het gevoel dat ik nog zo’n 15/20 jaar ‘moest’ in plaats van ‘mocht’. Dus toen heb ik besloten om toch maar eens verder te kijken, onder andere door mijn LinkedIn open te zetten. Ik kreeg direct veel berichten binnen, zo ook van recruitment consultant Pauline.

Pauline, en haar collega Stefan, hebben wat mij betreft echt een goede inschatting gemaakt van waar ik naar op zoek was en ze hebben me goed bijgestaan in het hele proces. Ze kozen de juiste momenten om contact op te zoeken en begrepen het ook als het voor mij toch allemaal even te snel ging.

Ik heb zowel met Pauline als Stefan veel samengewerkt. Als de een even niet beschikbaar was, dan de ander wel. Overdag of juist ‘s avonds, een appje met succeswensen voordat ik een gesprek in ging en een belletje daarna om te horen hoe het ging… Ze gaven mij echt het gevoel dat ze er voor mij waren en dat ze me serieus namen. Dat is de manier waarop ik het liefst met klanten omga en zo zijn zij ook met mij omgegaan.”

Mark Lenaerts, nieuwe partner accountancy mkb, samen met Stefan Derksen van Werving op Maat

 

Wat trok jou aan bij Baker Tilly? Wat maakte dat je de stap aandurfde?

“Meerdere dingen. Baker Tilly maakte vanaf het begin duidelijk dat ze willen groeien in het mkb-segment en ze hebben dat ook vastgelegd in hun strategieën en het jaarplan. Aangezien ik adviseur ben voor het mkb weet ik zeker dat ik hier veel impact kan maken.

Daarnaast vind ik de cultuur hier heel prettig. Er heerst, niet alleen binnen mijn eigen afdeling, maar op het hele kantoor echt een informele sfeer. Daarmee hangt samen, dat is ook een belangrijke reden geweest voor mijn keuze voor Baker Tilly, dat ik hier echt mee mag beslissen. Ik heb hier het gevoel dat we het met z’n allen samen doen.”

 

Zou je het aanraden om met een recruitmentbureau samen te werken?

“Zeker. Ik heb echt een prettige ervaring gehad met jullie. Ik zou het zowel vanuit mijn rol bij Baker Tilly als persoonlijk anderen aanbevelen om samen te werken met Werving op Maat.”

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen IT, finance, HR of sales? We helpen je graag! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens te sparren.

 

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

09 augustus 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?