Blog: het juiste moment voor een nieuwe uitdaging!

Hét juiste moment voor een nieuwe uitdaging!

Werving op Maat Vacature

In ieders loopbaan is er vast een moment waarop je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Zo had Maurice dit ook en besloot de zoektocht aan te gaan naar zijn nieuwe ‘droombaan’. Een tijdje terug is hij benaderd via LinkedIn door een van onze recruiters. Maurice was op zoek naar een functie met meer diversiteit in zijn werkzaamheden en gelukkig kwam er voor hem een mooie vacature op zijn pad. Onlangs is Maurice namelijk gestart als category manager bij Boni Supermarkten. Een nieuwe uitdaging waar hij ontzettend veel zin in heeft. Hij vertelt graag aan jullie zijn ervaringen met Werving op Maat (WOM)!

 

Wat heeft ertoe geleid dat je in gesprek wilde met Werving op Maat?

“Al een tijd hoopte ik dat er interessante vacatures voor mij voorbij zouden komen. Het was dus heel leuk dat er een bericht van WOM mijn kant op kwam met een functie waarnaar ik op zoek was. Werving op Maat nam op het juiste moment contact met mij op, waardoor dit voor mij een logische vervolgstap leek. Ik dacht: laten we snel het gesprek aangaan. Dit is een mooie uitdaging die ik niet aan me voorbij moet laten gaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik destijds op het LinkedIn-bericht van recruiter Ilona had gereageerd.”

 

Hoe zou jij WOM omschrijven?

“Ik zou WOM omschrijven als een organisatie waarbij persoonlijke aandacht en het meedenken met de kandidaten voorop staan. Vooral de persoonlijke aandacht is voor mij het belangrijkste aspect geweest wat Werving op Maat erg goed doet! Het eerste gesprek met recruitment consultant Ilona was erg leuk verlopen, waardoor ik al gelijk een goede eerste indruk had gekregen. WOM hield mij gedurende de gehele procedure erg goed op de hoogte van het proces. Iedere keer kreeg ik een belletje, waarin de status en wat ik verder nog kon verwachten werden toegelicht. Ook alle reacties rondom de procedure vanuit Boni en recruiters werden gelijk naar mij doorgespeeld. Erg fijn dat ze daar zo transparant in zijn. Daarnaast werd er veel interesse getoond, waardoor ik mij echt gehoord voelde.”

“Daarnaast denken ze ook echt met je mee. Ik woon bijvoorbeeld wat verder weg, waardoor ik bijna een uur aan het reizen ben naar het kantoor van Boni. Daarom was ik benieuwd naar de mogelijkheden rondom flexibel werken. Daar dacht Ilona gelijk in mee en zij ging dit bij Boni navragen. Niet alleen met het flexibel werken, maar ook op het gebied van salarisindicatie gaf WOM adviezen.”

 

Wat hebben WOM en deze nieuwe functie jou geboden?

“Werving op Maat heeft mij een hele mooie kans geboden. Ik heb zelf namelijk niet veel ervaring in de functie category manager, maar ik kreeg wel gelijk het vertrouwen van WOM en Boni om te starten als volwaardig category manager. In mijn nieuwe functie word ik erg losgelaten en daarbij is het geven van je eigen inbreng erg belangrijk. En dat is nu juist hetgeen wat mij zo aanspreekt! Je vrijheden zo goed mogelijk benutten, zodat je een volledige bijdragen kunt leveren aan alles wat er speelt binnen de afdeling. Ik kijk uit naar de mooie tijd die nog komen gaat, waarin ik een mooi leerproces aan mag gaan. Nu al een hele mooie ervaring dus!”

 

Zelfstandig solliciteren of via een recruitmentbureau?

“Een recruitmentbureau zoals WOM heeft veel lijntjes met verschillende partijen en personen. Ik raad het dan ook vooral aan om niet alleen zelf op zoek te gaan, maar ook juist gebruik te maken van de kennis en het netwerk van een recruiter. Op die manier kom je ook in aanmerking met andere organisaties waar je zelf in eerste instantie niet aan zou denken”.

 

Hoe heb je de eerste paar weken ervaren?

“De eerste paar weken zijn erg goed bevallen. Iedereen is erg vriendelijk, ze staan open om mij door het hele inwerktraject te begeleiden en ze geven mij de tijd om vragen te stellen. Ik ga de komende tijd aan de slag met het onder de knie krijgen van de systemen, zodat ik de werkwijze door en door ken. Het inwerktraject zal nog even duren, maar ik heb nu al heel veel zin om aan de slag te gaan met alle taken en verantwoordelijkheden!”

Ben jij ook klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank of neem contact met ons op!

Ilse Hendriks
Content marketeer

02 juni 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?