Hans vertelt over zijn overstap naar Kenter als .NET developer

Hans over zijn overstap naar Kenter als .NET developer

Kandidaatverhaal Hans Venema

Starten met een nieuwe baan. Vaak is dat een leuke, leerzame en inspirerende periode tegelijkertijd. Vooral als je aan de slag mag gaan met projecten waar jij als persoon enthousiast van wordt. Zo heeft Hans de overstap gemaakt naar Kenter, waar hij aan de slag gaat met nieuwe projecten. Projecten waar hij al zijn energie en voldoening uithaalt. Een nieuwe omgeving, waarin hij zijn kennis en kunde volledig kan toepassen in praktijk. Ben jij benieuwd waarom Hans de overstap naar Kenter heeft gemaakt? Lees dan vooral verder.

 

Hoe is het contact met Werving op Maat ontstaan?

“Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met recruitment consultant Finn. Hij had mij een berichtje gestuurd op LinkedIn met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Hij had een hele mooie vacature openstaan bij Kenter/Alliander voor de rol als .NET developer die zeker mijn interesse had gewekt. Daarnaast was ik al bekend met Werving op Maat, omdat ik in het verleden al eens vaker contact met ze had gehad.”

 

Wat maakt dat je hebt gekozen voor deze nieuwe uitdaging bij Kenter?

“Tijdens de gesprekken die volgden kwam ik erachter dat de uitdaging bij Kenter grotendeels al bekend terrein voor mij was. Bij mijn vorige werkgever heb ik namelijk gewerkt met een klant waarbij de uitdaging van toen veel overeenkomsten heeft met de uitdaging van nu. Weten dat ik mijn opgedane kennis en ervaring nu kan toepassen in de praktijk bij Kenter, is iets waar ik heel erg naar uit kijk. Daarnaast vind ik het fijn als er binnen verschillende teams op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. Dat dat ook zo bij Kenter zou zijn, werd bevestigd in alle gesprekken die ik met ze heb gehad.”

 

Hoe is het sollicitatieproces verlopen en wat heeft je het meest verrast?

“Het sollicitatieproces heb ik als erg positief ervaren. Als er iets onduidelijk was, kon ik met vragen altijd bij Werving op Maat of Colinda (corporate recruiter IT bij Kenter) terecht. Daarnaast was ik het meest verrast over de snelheid van schakelen. Het hele proces was eigenlijk binnen één week al rond, waardoor ik het lange wachten gelukkig kon overslaan. Ook vanuit Kenter/Alliander werd er met een goede snelheid gehandeld en konden we in een korte tijd alles definitief maken.”

 

Hoe zou je WOM omschrijven in drie woorden?

“De eerste drie aspecten die bij mij naar boven komen zijn het snelle handelen, het informele contact en de fijne samenwerking. Dat vat WOM mooi samen!”

 

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Mocht jij nu net als Hans denken: ik ben toe aan een nieuwe uitdaging… Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag bij het vinden van een nieuwe droombaan.

 

Ilse Hendriks
Content marketeer

09 september 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?