Aan de slag als finance manager bij Beter Horen | Vacature!

Aan de slag als finance manager bij Beter Horen: dit kun je verwachten

Cafe Beter Horen werkomgeving vacature finance manager

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan, is de functie zelf natuurlijk heel belangrijk in je keuze. Wat ga je precies doen, wat zijn je werkzaamheden? Maar ook het type organisatie waar je in terecht komt en het team waarmee je samenwerkt zijn belangrijk. Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje. Beter Horen is op zoek naar een finance manager. De vacaturetekst heb je waarschijnlijk al gelezen. Om het nog wat concreter voor je te maken, geven we je ook graag een beeld van de rest. Jouw misschien wel nieuwe collega’s Buchra, accounting specialist team leader, en Asma, accounting specialist, vertellen je graag meer!

Een internationale organisatie

Beter Horen maakt deel uit van het internationale Amplifon. Hoewel Nederland uiteraard een eigen finance-team heeft, waar jij als finance manager verantwoordelijk voor gaat zijn, merk je wel dat je bij een internationale organisatie werkt. Asma: “Dat vind ik leuk omdat je omgaat met mensen van verschillende achtergronden. De grootte van de organisatie maakt ook dat het werk afwisselend is.”

Op kantoor heb je, naast direct contact met je teamleden, ook veel contact met andere collega’s. Buchra: “Er heerst een relaxte sfeer. Iedereen gaat met respect met elkaar om.” Iedere maandag is er een gezamenlijke dagstart met het hele hoofdkantoor, waarin de stand van zaken met elkaar wordt gedeeld. Daarnaast is er eens per maand een borrel op kantoor en kun je, wanneer je wilt, deelnemen aan de gezamenlijke lunch.

Veel ruimte voor innovatie en verbetering

De finance-afdeling waarop je terecht komt, is een afdeling in ontwikkeling. Er liggen veel verbeterkansen waar jij als finance manager mee aan de slag mag gaan. Zo komt er een nieuw ERP-systeem dat moet worden geïmplementeerd.

Ook op persoonlijk vlak krijg je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. “Bij Beter Horen heb je veel doorgroeimogelijkheden en kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen,” vertelt Buchra, die zelf in een half jaar tijd is doorgegroeid van accounting payable specialist naar team leader.

Een finance manager met mensenkennis

Wat heb je als finance manager bij Beter Horen nou echt nodig? Daar zijn Buchra en Asma het over eens: mensenkennis. Asma: “Het team dat onder de finance manager valt, is gevarieerd en heeft het meeste baat bij een manager die goed met de mens achter de medewerker omgaat.”

Klinkt dat als iets wat jij goed kunt en leuk vindt? Solliciteer dan op de vacature! Je vindt ‘m hier. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? App, mail of bel dan Pauline de Boer via 06-28346667 of pauline@wervingopmaat.nl.

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

29 december 2022

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?