Werken als corporate recruiter? Ontdek of het iets voor jou is!

Aan de slag als corporate recruiter bij Verhoeve

Vacature corporate recruiter regio noord

Als corporate recruiter bij Verhoeve werk je waar jij wil: op kantoor, thuis, in het café op de hoek… Het is een functie vol vrijheid, er zijn veel doorgroeimogelijkheden en je komt terecht in een fijn team. Maar goed, dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar als goede corporate recruiter (ervaren of in de dop) neem je dat natuurlijk niet zomaar aan. Jij wil meer weten en vindt de menselijke kant superbelangrijk. Daarom gingen wij vast in gesprek met jouw misschien wel toekomstige collega Sarah Afkari. Ook zij begon dankzij een samenwerking met Werving op Maat als corporate recruiter bij Verhoeve. En zij is dus dé aangewezen persoon om je meer te vertellen over deze baan en de organisatie.

 

Iedereen is welkom

Sarah: “Een vriendin van mij kreeg ruim een jaar geleden een berichtje van Finn van Werving op Maat. Zij was zelf niet op zoek naar iets nieuws, maar wist dat ik dat wel was. Ze stuurde zijn berichtje door en ik nam contact met hem op. Dat contact verliep heel prettig.

Finn regelde voor mij een gesprek met Claudia, lead recruiter bij Verhoeve, en vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Wat me vooral aansprak in de rol was de veelzijdigheid en de vrijheid. Ik bepaal zelf hoe mijn agenda eruitziet, of ik op kantoor werk of ergens anders. Ook de cultuur en de sfeer, de manier waarop er gewerkt wordt bij Verhoeve, vond ik direct prettig. Het maakt niet uit wie je bent, wat je achtergrond is of waar je vandaan komt, iedereen is welkom.”

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Verhoeve detacheert jonge professionals en consultants op het gebied van finance & control. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Quoratio Groep. Sarah: “Ik vind de finance professionals een hele leuke doelgroep. Je hebt mensen met allerlei verschillende niveaus en allerlei verschillende persoonlijkheden. Dat maakt het afwisselend. Het is aan ons als corporate recruiters om de juiste mensen aan te nemen. Daarbij zijn we best kritisch: we zijn echt op zoek naar mensen die bij ons passen en bijvoorbeeld de ambitie hebben om te groeien. We zitten in een overspannen arbeidsmarkt, maar we vinden kwaliteit veel belangrijker dan kwantiteit. ”

 

Splitsen maar hecht blijven

Verhoeve wordt groter en daarom gaan zij nóg regionaler werken. Ze gaan verder in twee interne teams (één team voor de regio midden-zuid en één team voor de regio noord-oost), wat dus ook geldt voor het recruitmentteam. Voor beide teams zijn ze nu op zoek naar versterking. Voor de regio midden-zuid zoeken ze een corporate recruiter. Voor de regio noord-oost hebben ze plek voor een corporate recruiter met wat meer ervaring.

Sarah: “We splitsen intern juist omdat we de hechtheid en de aandacht voor onze consultants willen behouden. Zo kunnen we per team meer aandacht en focus geven. Maar wat blijft, is dat we als team heel gedreven zijn, elkaar graag motiveren en dat we allemaal het beste voor hebben met Verhoeve. We zitten allemaal ontzettend goed op onze plek en dat maakt dat we ons heel graag inzetten voor de organisatie.”

Wil jij net als Sarah aan de slag als corporate recruiter bij Verhoeve? Zie jij jezelf al deel uitmaken van dit fijne, gemotiveerde team? Bekijk dan de vacature(s) en solliciteer!

Wil je meer weten over de functie(s), de organisatie of heb je andere vragen? Dan helpt Eline Christ je graag verder. Stuur haar een appje of bel haar op 06-39332991, of zet je vraag op de mail: eline@wervingopmaat.nl.

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

22 januari 2024

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?