De functie je wil: Assistent controller bij Glaspunt

Aan de slag als assistent controller bij Glaspunt: deze functie wil je!

Waarop baseer je je keuze voor een nieuwe baan? Als je een overstap overweegt of op zoek bent naar een eerste uitdaging na je studie, zijn er allerlei factoren waar je op let. De functie-inhoud bijvoorbeeld, want de werkzaamheden moeten je liggen. De arbeidsvoorwaarden moeten aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. Maar ook de organisatie en het team zijn zeker belangrijk. Glaspunt is op zoek naar een assistent controller. De belangrijkste informatie over de functie vind je natuurlijk al in de vacaturetekst. Om je ook van het team en de organisatie vast een beter beeld te geven, vertelt finance manager Thomas Eiting je graag meer.  

 

Een kleine, informele organisatie 

Glaspunt is het grootste glasschadeherstel- en verduurzamingsbedrijf van Nederland. Ze zijn werkzaam voor verschillende verzekeringspartijen en de particuliere sector. Het hoofdkantoor, waar ook jij komt te werken, bevindt zich in Arnhem. Samen met zo’n 25 andere collega’s ga je hier aan de slag. “Het voordeel van Glaspunt is dat het een kleine, informele club is”, vertelt financier manager Thomas Eiting. “Dat betekent dat er veel directe lijntjes zijn en je makkelijk bij elkaar binnenloopt. Er heerst een open cultuur en een ongedwongen sfeer. Ik heb zelf echt het gevoel dat ik hier helemaal mezelf kan zijn.” 

Samen wordt er niet alleen hard gewerkt, maar is er ook zeker tijd voor gezelligheid. Er worden regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd.  

 

Een brede rol met veel ruimte om te groeien 

Wat de functie van assistent controller bij Glaspunt zo leuk maakt? Thomas vertelt: “Het is een hele brede functie. Van financial control en business control tot zelfs ondersteunen bij HR-werkzaamheden. En je krijgt hier, als je dat wilt, al snel de kans om verantwoordelijkheden te pakken en jezelf en je functie verder te ontwikkelen.” 

Dat Glaspunt een organisatie is waar ontwikkelen en doorgroeien mogelijk is, blijkt ook wel als je naar je collega’s kijkt. Ineke van het Service Center werkt sinds 2016 bij Glaspunt. Binnenkort gaat ze een gedeelte van haar tijd op de financiële afdeling werken. Rachèl van de afdeling Planning heeft in relatief korte tijd veel extra verantwoordelijkheden gekregen en heeft zo voor zichzelf een heel afwisselende, diverse baan gecreëerd. En Youri (hieronder op de foto) ontdekte dat hij affiniteit had met commercie en maakte daarom vanuit het Service Center de overstap naar de commerciële afdeling.  

Ook voor jou als assistent controller zijn er veel mogelijkheden. Van verantwoordelijk worden voor bepaalde deelgebieden tot het volgen van extra opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld business control of PowerBI. “Als jij aangeeft wat je leuk vindt, gaan we samen kijken hoe we dat vorm kunnen geven”, stelt Thomas. 

Interesse in de functie van assistent controller? Solliciteer! 

Klinkt dit als een functie voor jou? Dan horen we graag van je! Solliciteer via het formulier onderaan de vacaturepagina. Heb je nog vragen over de functie, de organisatie of andere zaken? Neem dan gerust contact op met Lana van Oostwaard. Stuur haar een appje of bel naar 06-38618093 of zet je vraag op de mail naar lana@wervingopmaat.nl 

Laura van Moolenbroek
Copywriter en employerbranding-specalist

20 februari 2023

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?