Alles over onze recruitment consultant, Lana | Werving op Maat

Maak kennis met onze recruitment consultant, Lana

Lana van Oostwaard recruitment consultant

Werving op Maat is weer een collega rijker! Afgelopen maandag is Lana gestart als recruitment consultant en versterkt daarmee ons financeteam. In deze blog stelt Lana zich aan jullie voor. 

“Hi allemaal, mijn naam is Lana van Oostwaard en ik ben afgelopen maandag gestart bij WOM als recruitment consultant. Een mooie stap en vooral een mooie uitdaging die ik met veel enthousiasme aanga. Ik stel me daarom graag aan jullie voor.

Een avontuurlijk persoon ben ik wel! Of ik nu mag hiken in de bergen van Zwitserland of uit een vliegtuig mag springen, geen avontuur is mij te groot. In mijn vrije tijd ben ik ook graag fanatiek bezig met vechtsport. Hoewel niet iedereen van koken houdt, ben ik juist degene die het niet erg vindt om voor een langere tijd in de keuken te staan. Rendang is een van mijn favoriete Aziatische gerechten die ik regelmatig klaarmaak. Hoe je mij het beste kan typeren? Als ambitieus, leergierig, nieuwsgierig en een echte doorzetter”.

 

Waarom heb ik gekozen voor het recruitmentvak?

“Recruitment betekent voor mij het achterhalen van persoonlijke drijfveren en ambities. Het luisteren naar andermans verhalen en motivaties is iets waar ik veel energie van krijg! Ik houd ervan om constant met mensen in contact te staan en dat is juist hetgeen wat ik in dit vak vaak mag gaan doen. Met mijn achtergrond in psychologie en filosofie geloof ik erin dat ik hier een mooie bijdrage aan kan leveren”.

 

Wat is mijn persoonlijke drijfveer?

“Ik werk echt vanuit mijn hart en stort me volledig op hetgeen waarin ik geloof. Een bedrijf van binnen naar buiten kennen is mijn streven, zodat ik mijn volledige toewijding kan geven. Altijd met bewondering en interesse naar de wereld kijken, dat vind ik interessant vanuit de filosofie. Door het stellen van vragen kun je jezelf als persoon verder ontwikkelen en die persoonlijke ontwikkeling is daarom ook een van mijn grootste drijfveren. Ik vind het belangrijk om kritisch te blijven op mezelf, waardoor ik constant aan mezelf kan blijven werken. Op die manier word je elke dag beter dan de dag ervoor”.

 

Wat is mijn ambitie binnen WOM?

“WOM is een jong en dynamisch bedrijf dat de afgelopen tijd sterk aan het groeien is. Bij dit proces wil ik graag betrokken zijn, zodat ik mijn volledige bijdrage kan leveren en kan groeien in de organisatie. Verder kan ik mij 100% vinden in de missie van WOM; relaties aangaan voor het werkende leven. Kwalitatief te werk gaan staat namelijk hoger in het vaandel dan kwantitatief te werk gaan. Aan deze missie wil ik mijn commitment geven. Ik wil mezelf specialiseren in het recruitmentvak, zodat ik alle ins en outs van het vak te weten kom en daarmee de kandidatenkant goed kan bedienen. Doordat die persoonlijke ontwikkeling voor mij zo belangrijk is, lijkt het mij ook interessant om op lange termijn verder door te groeien binnen WOM. Zo wil ik bijvoorbeeld gaan ontdekken of het accountmanagement bij mij past”.

 

Wil jij Lana’s hulp bij het vinden van een mooie nieuwe finance-uitdaging? Neem contact met haar op!

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?