Het succesverhaal van Joekie | Werving op Maat

Het succesverhaal van Joekie

ESTG kantoor

Hoe ben je met Werving op Maat in contact gekomen?

“Doordat ik op zoek was naar een nieuwe baan heb ik op LinkedIn mijn profiel zichtbaar gemaakt voor recruiters en zo kwam ik al snel in contact met Stefan en Iris van Werving op Maat. Zij enthousiasmeerden mij onmiddellijk over de vacature bij ESTG. Ondanks dat ik door meerdere partijen benaderd ben via LinkedIn, bleef ESTG in mijn gedachten. Het bedrijf sprak me erg aan, ze groeien enorm hard en bieden een functie waarin eigen initiatief en netwerk-skills gewaardeerd worden waardoor ik veel kansen en mogelijkheden zag.”

Je eerste maanden zitten erop, hoe bevalt het?

“Ik heb één ding gemerkt: wanneer je gemotiveerd en enthousiast bent en je volledig inzet, dan word je daarvoor beloond. Kortom, het bevalt erg goed! De eerste week in januari herinner ik mij nog goed. Maandelijks starten er nieuwe collega’s bij ESTG, dus ook ik startte samen met een groepje collega’s aan het inwerktraject. Kennismakingen en trainingen waren vooraf ingepland. Het is veel informatie, maar ik ben ontzettend blij dat je als nieuwe medewerker in de organisatie wordt meegenomen.”

ESTG groeit en er gebeurt veel. Hoe ziet een typische werkdag eruit voor jou?

“Als accountmanager ben je natuurlijk veel op pad. Ongeveer 4 dagen per week heb ik (digitale) afspraken met klanten en ben ik 1 dag op kantoor. Nu met corona varieert dit wat meer.

Mijn dag begint met het controleren van mijn mail. Daarna ga ik naar een afspraak bij een installateur waar ik een bak koffie doe en bijpraat. We bespreken een project en bepalen samen wat de next step is, met een offerte-aanvraag wandel ik de deur uit. Op naar de volgende afspraak.

Rond het middaguur heb ik een 1-op-1-gesprek met mijn manager Mischa. Ik hoor op kantoor ook de laatste updates; sales- en productgerelateerd, waarna ik nieuwe aanvragen oppak. Vervolgens werk ik een offerte uit en heb ik telefonisch contact met een aantal van mijn klanten. De focus ligt in mijn rol op relatiebeheer!”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het leuke aan mijn functie is dat ik het bedrijf mee mag gaan uitbouwen. ESTG groeit en is volop in ontwikkeling. Dat merk je ook in de bedrijfscultuur en bij de collega’s onderling. Iedereen is ambitieus, houdt van dynamiek en de team effort is bovengemiddeld! Als je zelf niet wil stilstaan en met een organisatie wilt meegroeien, dan zit je hier goed!”

Net als Joekie een baan vinden die bij je past?

We hebben momenteel meerdere vacatures openstaan. Wil jij net als Joekie aan de slag als accountmanager? Onze recruitment consultants staan voor jou klaar (solliciteren@wervingopmaat.nl).

Birgit van Herk
Marketing manager

14 april 2021

Meer informatie over dit artikel?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?