Werving op Maat: werving- en selectiebureau in Arnhem

Meer aandacht voor jou,
dáár gaat het om.
Wij zijn Werving op Maat.

Wij geloven in een andere aanpak voor werving en selectie, interim, detachering en executive search.

Ik wil een nieuwe uitdaging Ik zoek de beste kandidaat

Oprechte interesse, in plaats van een gehaast recruitmentproces

Het vinden van de juiste persoon of de juiste nieuwe uitdaging op het juiste moment, dat is waar het om draait. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Na één telefoontje weet je nog niet wat iemand echt drijft of nodig heeft. Het draait om in elkaar investeren, naar elkaar luisteren en een relatie met elkaar opbouwen. Daar geloven we bij Werving op Maat heilig in. Onze kernwaarden zijn niet voor niets aandacht, plezier en ontwikkeling.

 

We kijken specifiek naar wat jij nodig hebt en leren je graag kennen. Het gaat bij ons niet om gehaast resultaat, maar om een partnership voor de lange termijn. En dat doen we op onze eigen manier. Al onze mensen hebben hun specifieke expertises (IT, finance, sales of HR) en werkwijzen. Door intensief samen te werken en ook recruitmentmarketing en assessments in te zetten, komen we telkens weer tot de beste oplossingen. We helpen ook jou graag met jouw droombaan of droomkandidaat.

Vind jouw volgende uitdaging via Werving op Maat.

Wil jij ook een baan die voelt als thuiskomen? Wij helpen je graag aan een functie en organisatie die echt bij je passen, zodat jij het maximale uit jezelf kan halen. Op de werkvloer, maar ook op persoonlijk vlak.

Vacatures per vakgebied

Laatste vacatures

Alle vacatures

Wij gaan voor het eerlijke verhaal.

Ons doel is het bieden van waarde op de lange termijn. Voor kandidaten in de vorm van een fijne begeleiding en een mooie vervolgstap, voor opdrachtgevers door structureel kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren. Hoe we dat doen? Niet door een mooi verkooppraatje te houden, maar door eerlijk te zijn en goed te luisteren. Altijd. Daar kun je wat mee.

Foto Famke assesment pagina en landingspagina vierkant

Als je kiest voor Werving op Maat, dan krijg je werving op maat. Zo simpel is het.

Werving en selectie draait bij ons vooral om mensen. Verschillende karakters, verschillende drijfveren, verschillende wensen. Dat vraagt om een transparant selectieproces en maximale aandacht voor iedere nieuwe zoektocht.

logo

Afspraak is afspraak

Wij zijn altijd eerlijk, ook over dingen die minder leuk zijn. Want daardoor weet je precies wat je aan ons hebt én wat je van jouw nieuwe baan of medewerker kunt verwachten.

logo

Goede begeleiding

Wij ondersteunen jou in elke fase van het recruitmentproces. Van intake, sollicitatie en arbeids- voorwaardengesprekken tot onboarding en evaluatie.

logo

Persoonlijke aanpak

Geen oppervlakkige targets, maar korte lijntjes en oprechte interesse in mensen en organisaties. We leren je graag kennen.

logo

Maatwerk

Samen met jou bepalen we elke keer opnieuw wat er nodig is qua aanpak. Daar horen als dat nodig is ook recruitment-marketing en assessments bij.

Jou vooruithelpen, daar krijgen wij energie van.

Gewoon goede, integere begeleiding, daar zijn onze partners op gesteld.

Kishan Lodhia
Werving op Maat onderscheidt zich doordat het team proactief meedenkt en snel scherpstelt wat je nodig hebt voor je organisatie, ook op de lange termijn. Door de korte lijntjes vormt Werving op Maat een verlengstuk van onze eigen P&O- en HR afdeling. Het kostte mijzelf en onze HR afdeling dan ook een minimale inspanning om een nieuw managementteam te vormen.

Kishan Lodhia

Directeur ICT | Flynth adviseurs en accountants

Linda Bongers
Wij werken nu ongeveer een jaar met plezier samen met Werving op Maat. Wat klein begon is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking. En terecht! Waar het in het begin nog even zoeken was naar de juiste profielen en het leren kennen van elkaars werkwijze, hebben we nu de juiste modus gevonden en hebben zij al diverse vacatures voor ons vervuld. Waar Werving op Maat ons het meest mee heeft verrast? Dat is zonder twijfel de leuke campagne die zij voor ons hadden bedacht om potentiële kandidaten online aan te trekken voor de Corporate Recruiter rol. Juist doordat WOM goede kandidaten voor ons heeft weten te vinden en goed met ons meedacht, heeft dit alles uiteindelijk geleid tot een geslaagd wervingsproces en natuurlijk het belangrijkste... een vervulde functie. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak!

Linda Bongers

Senior corporate recruiter | CCV

Sanne Gerritsen
De samenwerking met Werving op Maat verloopt altijd soepel. Niet voor niets ‘mag’ Werving op Maat steeds vaker voor ons op zoek naar passende kandidaten. Eerder deed ik alle werving zelf, dat kan ik niet meer, gezien de groei van de laatste jaren. Jurgen en Pauline blinken voor ons uit in snelheid van handelen, de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en in hun effectieve communicatie. Precies die zaken maken dat we met een prettig gevoel de werving in hun handen leggen. Werving op Maat is dus de belofte die ze nakomen.

Sanne Gerritsen

Manager Human Resources | European Association of Urology | EAU

Anouska den Bakker
Iris heeft mij gematcht aan een ontzettend leuke nieuwe uitdaging. Tijdens ons eerste gesprek heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en toont oprechte interesse. Gedurende het traject weet Iris beide partijen goed te vertegenwoordigen in hun belangen, ook al is het soms wat lastig en daardoor minder leuk. Dankzij haar positieve instelling en goede (arbeids)ethos zijn we uiteindelijk op een mooie deal uitgekomen. Iris is een professional met gevoel voor de mens. Als iemand in mijn professie een baan zoekt, bel ik Iris!

Anouska den Bakker

Consultant | Payroll services | Baker Tilly | PSM1

Iris heeft oprecht interesse in wat je bezig houdt en luistert naar de wensen die je hebt in wat je zoekt in je nieuwe uitdaging. Ze is volhoudend en blijft zoeken naar de meest geschikte match. Dat is haar uiteindelijk ook gelukt en hierdoor heeft ze voor mij een leuke nieuwe uitdaging gevonden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan krijgt Iris die voor je gevonden.

Eric Oosterbosch

Senior (agro) accountant | ABAB Accountants en Adviseurs

Suzanne Karsten
Als Corporate Recruiter van Flynth ervaar ik de samenwerking met Stefan als heel prettig. Professioneel, snel schakelen en goede ambassadeur van Flynth, maakt dat Stefan de juiste kandidaten weet te werven voor Flynth. Wij hopen deze samenwerking te continueren.

Suzanne Karsten

HR Businesspartner | Werving & selectie | Flynth

Vacature business controller Werving op Maat bij CCV

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wil je meer informatie over ons, onze werkwijze of direct eens sparren over de mogelijkheden rondom jouw nieuwe baan of je vacatures? Onze recruitment consultants staan je graag te woord.

Laten we bellen!
Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Samen gaan we op zoek naar een baan die perfect past in jouw toekomstplaatje.

Bekijk vacatures

De laatste nieuwtjes en updates

Werving en selectie Credion via Werving op Maat

“Durf af te wijken van standaard sollicitatieprocessen”

DevOpMaat blog

Werken bij DevopMaat: een feest der herkenning

Wervende vacaturetekst schrijven: zo doe je dat

Een wervende vacaturetekst schrijven: met deze 7 tips lukt het

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

    Voeg een cv toe
    Sluiten

    Upload hier jouw vacature

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Direct contact?