Gratis whitepaper: T-shaped professionas in de IT-sector

T-shaped professionals in de IT-sector

Ben je op zoek naar nieuwe IT-professionals? De werving daarvan is erg lastig: ze zijn bijna niet te vinden. T-shaped profielen kunnen de uitkomst bieden. Maar wat zijn T-shaped professionals eigenlijk? Download onze gratis whitepaper over T-shaped IT-professionals en lees alles wat je moet weten!

T-shaped professionals in de IT-sector

T-shaped IT-professionals: uitdagingen of juist kansen? 

De IT-sector verandert in razend tempo. Met de verdere opkomst van Cloud computing, AI en het beter inzetten en gebruiken van data analytics verandert de rol van de IT-professionals van voornamelijk technicus naar een meer regisserende rol. Zo definiëren en bewaken ze de IT-diensten die nodig zijn om bedrijfsdoelen te behalen.  

 

Om die nieuwe rol goed te kunnen invullen, heeft een IT-professional extra/andere denkwijzes en vaardigheden nodig. Naast de diepgaande, specialistische kennis van IT zelf natuurlijk, die altijd benodigd blijft. Denk aan vaardigheden zoals stakeholdermanagement, financieel inzicht of, behalve diepgaande, ook bredere IT-kennis van aanverwante systemen.  

T-shaped professionals

Anders werven

 

Als jij als werkgever op zoek bent naar IT-professionals betekent dit dat je op zoek moet naar andere profielen dan voorheen. Dat kun je zien als een uitdaging, of juist als een kans! Want: ga je op zoek naar iemand met de juiste brede vaardigheden en aanleg voor IT, dan kan hij of zij die specialistische kennis aanleren. Heb je al iemand in dienst met specialistische kennis, dan kun je hem of haar de bredere vaardigheden leren en hoef je wellicht geen nieuwe vacature uit te zetten. 

 

Iemand met zowel specialistische kennis als bredere vaardigheden noem je een T-shaped professional. Hoe kom je aan T-shaped IT-professionals? Wat voor voordelen brengen dit soort mensen in jouw organisatie? En waar moet je goed op letten? Alles wat je over T-shaped profielen wil (moet) weten, lees je in onze gratis whitepaper. Download ‘m direct! 

Handige whitepaper over T-shaped professionals

Wat je in deze whitepaper vindt?

➡️ Wat zijn T-shaped IT-professionals precies? 

➡️ Waarom heb je ze nodig? 

➡️ Wat zijn de voordelen van T-shaped IT-professionals en waar moet je op letten? 

➡️ Concrete voorbeelden van T-shaped IT-professionals 

➡️ Waar vind je ze? 

➡️ I-shaped en X-shaped: hoe zit dat dan? 

Download de whitepaper

Hulp nodig?

Blijft het toch nog wat abstract, die T-shaped IT-professionals? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het werven van T-shaped profielen? Of met het zo formuleren van je vacatureteksten dat je T-shaped professionals efficiënt aantrekt? Met al deze zaken kunnen wij jou helpen. Onze IT recruitment consultants staan voor je klaar met advies en hulp. 

Neem contact op

Vraag de whitepaper aan!

Vul rechts je gegevens in en binnen een paar minuten heb je de gratis T-shaped IT-professionals-whitepaper al in je mailbox.

Vrijblijvend advies? Neem contact op met IT recruitment consultant Steven!

Download de whitepaper hier

  Sluiten

  Stuur ons je CV!

  Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

   Voeg een cv toe
   Sluiten

   Upload hier jouw vacature

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Direct contact?