Laura van Moolenbroek | Copywriter & employerbranding-specialist

Laura van Moolenbroek

Copywriter & employerbranding-specialist

Werving op Maat

 

 

 

 

Het juiste verhaal

“Waar leeftijdsgenootjes droomden van een carrière als dolfijnentemmer, professioneel voetballer of ballerina, wist ik al vroeg dat ik teksten wilde schrijven en verhalen wilde vertellen (met uitzondering van die paar maanden dat ik liever bij de McDonalds wilde werken – ik dacht dat ik dan elke dag friet mocht eten). Al op de basisschool schreef ik boekjes vol met verhalen en dat enthousiasme is nooit meer weggegaan. 

 

Ik vind het fantastisch hoe ik als copywriter kan spelen met taal. Door ogenschijnlijk willekeurige woorden in de juiste volgorde achter elkaar te zetten, gebeurt er iets. Je lezer voelt iets, wil iets, onderneemt iets! 

 

Naast al jaren als copywriter en contentmarketeer te werken, heb ik me ondertussen ook gespecialiseerd in employer branding. Zonder goed personeel ben je als bedrijf nergens. En als werkzoekende is het zo ontzettend belangrijk dat je goed op je plek zit. Werk is tenslotte voor veel mensen een groot deel van hun leven. Niet elk bedrijf past bij elke werknemer en andersom. Dat vind ik het interessante aan employer branding: (bijna) elk bedrijf is voor een bepaald type mensen de perfecte werkgever. Hoe breng je ze bij elkaar? Met het juiste verhaal! 

 

Vanuit Werving op Maat help ik jou om je verhaal te vinden én te vertellen op de juiste manier. In de vorm van employerbranding-strategieën, werkenbij-websites, vacatureteksten, blogs, interviews en meer. 

 

Kun je mijn hulp gebruiken? Neem contact met mij op via laura@wervingopmaat.nl of 06-81350708.”

Mijn DISC-profiel

Ik scoor vooral hoog op de blauwe en groene schalen, lager op de gele en rode schalen. Dat betekent dat ik beschik over de volgende eigenschappen:

logo

Georganiseerd, nauwkeurig

logo

Behulpzaam, betrouwbaar

logo

Creatief, observerend

logo

Nieuwsgierig, verantwoordelijk

Wil je met mij in gesprek?

Neem contact met mij op!

“Niets is gemakkelijker dan zo te schrijven dat geen mens het begrijpt; niets is moeilijker dan belangrijke gedachten zo uit te drukken dat ieder mens ze begrijpt.”

Schopenhauer

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

    Voeg een cv toe
    Sluiten

    Upload hier jouw vacature

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Direct contact?