DISC- en drijfverenanalyse | Assessments | Werving op Maat

Leer jouw kandidaat nóg beter kennen met een DISC- en drijfverenanalyse.

Weet je niet zeker of jouw kandidaat écht past bij jouw organisatie? Onze DISC- en drijfverenanalyse helpt jou bij het zorgvuldig selecteren van de juiste persoon op de juiste plek.

Werving op Maat

Wij zijn gecertificeerd in het afnemen van
DISC- en drijfverenanalyse.

Soms biedt een goed gesprek onvoldoende houvast om direct over te gaan tot plaatsing. Een uitgebreid assessment geeft een compleet en betrouwbaar beeld van de kracht en ontwikkeling van een kandidaat. Dit is handig voor jou, maar ook voor je kandidaat, die zo waardevolle informatie krijgt over zijn of haar persoonlijkheid, motivatie en drijfveren.

De DISC gedragsanalyse.

Krijg diepgaand inzicht in de verschillende gedragsstijlen.

De DISC gedragsstijlen worden aan de hand van vier factoren (4 kleuren) gemeten. De score op elk van de vier DISC-factoren geeft diepgaand inzicht in de persoonlijke gedragsstijl van de kandidaat. Wij zetten de DISC methode regelmatig in bij de selectie van nieuwe medewerkers, omdat we op deze manier de gedragseigenschappen van de kandidaat effectief met de functievereisten kunnen vergelijken. Daarnaast kun je met de analyse een goed beeld krijgen van het teamprofiel.

De drijfverenanalyse.

Van sociaal contact en harmonie tot kennis en (financiële) zekerheid.

Drijfveren zeggen alles over wat een kandidaat beweegt en wat hij/zij wil bereiken. De drijfverenanalyse geeft inzicht in waarom iemand bepaalde keuzes maakt en wat hem/haar motiveert in deze keuzes. Zo komt een kandidaat er gedetailleerd achter waar precies het werkplezier ligt en wat hij/zij een organisatie te bieden heeft. Voor jou als opdrachtgever een ideale analyse om te kijken of dit aansluit bij jouw mensen en jouw bedrijfscultuur.

Ontmoet Pauline, recruitment- en assessment consultant.

Pauline de Boer is onze recruitment- en assessment consultant. Ze heeft ruime ervaring met het begeleiden van werving- en selectietrajecten en een afgeronde master in Strategisch Human Resource Management. Door vele jaren in het buitenland te hebben doorgebracht heeft ze een brede kijk op het leven en is ze niet bang voor een nieuwe uitdaging. Pauline is loyaal, punctueel en gedisciplineerd in haar aanpak en constant op zoek naar mogelijkheden om te innoveren en verbeteren.

Download hand-out

Samen met Pauline sparren over een geschikte assessment methode?

Vul hier je gegevens in, dan neemt ze zo snel mogelijk contact met je op.