Management Drives-test: krijg Inzicht in leiderschap en meer

Management Drives

Met behulp van een Management Drives-test krijg je inzicht in iemands persoonlijkheidsprofiel en leiderschapsstijl. Een zeer interessant assessment om de kennis, vaardigheden en competenties van een individu of compleet team in kaart te brengen.

Management Drives-test laten afnemen door Werving op Maat

Wat is Management Drives?

Met Management Drives breng je drijfveren, gedragingen, culturen en ontwikkelingen in kaart. Met andere woorden: iemands persoonlijkheidsprofiel en persoonlijke leiderschapsstijl. Je kunt zo voorspellen hoe een individu of een heel team zijn competenties, vaardigheden en kennis inzet. Het gaat daarbij zowel om normale situaties als je gedrag onder druk, in een stresssituatie.

 

Een Management Drives-test afnemen klinkt wellicht spannend: het woord ‘test’ impliceert dat er goede en foute antwoorden zijn, maar dat is zeker niet het geval. Als je de test eerlijk invult, krijg je goed inzicht in je eigen drijfveren. Die kunnen niet fout zijn.

Management Drives-kleuren: zo zit het

De uitkomsten van een Management Drives-test worden weergegeven met kleuren:  

logo

Geel

Geel staat voor analyseren en conceptualiseren, gericht op het begrijpen van de wereld en het zoeken naar kennis en inzicht.

logo

Groen

Groen is gericht op samenwerking, harmonie en het creëren van een positieve werksfeer.

logo

Oranje

Oranje gaat over resultaten en prestaties, met focus op het bereiken van doelen en het verbeteren van de organisatie.

logo

Blauw

Blauw is gericht op structuur, regels en procedures, met focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en controle.

logo

Rood

Rood draait om daadkracht, snelheid en het nemen van beslissingen, met focus op het bereiken van resultaten en het overwinnen van obstakels.

logo

Paars

Paars gaat over veiligheid, traditie en het behouden van de status quo, met focus op loyaliteit, geborgenheid en het onderhouden van relaties.

Voor wie of wat is Management Drives geschikt?

Management Drives is zeer geschikt voor zowel individuele medewerkers als voor complete teams. Bij een individueel assessment krijg je inzicht in wat iemand beweegt, wat iemands drijfveren zijn en hoe iemand zijn of haar competenties en krachten inzet. Doe je dit in teamverband, dan zie je ook hoe mensen binnen dat team functioneren. Dat geeft inzicht in hoe goed de samenwerking zal verlopen en wat voor type personen goede aanvullingen kunnen zijn in het team. Ook weet je dankzij de uitkomsten van een Management Drives-test hoe je het best communiceert met verschillende leden van het team.  

Zelf een Management Drives-test doen of laten afnemen?

Pauline de Boer is onze recruitment- en assessmentconsultant. Zij is gecertificeerd in het afnemen van Management Drives en heeft daar ruime ervaring mee. Wil je dus zelf een Management Drives-test doen of wil je dit assessment laten afnemen voor een van je huidige of mogelijk toekomstige medewerkers/teams? Dan ben je bij haar aan het juiste adres. Neem contact met haar op voor advies en meer informatie, of om direct een afspraak te maken.  

Neem contact op met Pauline

Neem contact op

Vul hier je gegevens in, dan neemt Pauline zo snel mogelijk contact met je op.

Sluiten

Stuur ons je CV!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens

Voeg een cv toe
Sluiten

Upload hier jouw vacature

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact?

whatsapp