Maatschappelijk Betrokken

Wij zetten ons graag in voor de maatschappij. Daarom steunen wij onder andere de volgende doelen.

  Lopen voor Yv vs. MS – Bedriegertjesloop in Rozendaal

  7 juni 2017 heeft team Werving op Maat de 11 kilometer van de Bedriegertjesloop in Rozendaal gelopen voor Yv (vs MS). We hebben € 2220,- opgehaald voor Yvonne! We willen iedereen die gedoneerd heeft heel erg bedanken!! En… Nog meer steun is uiteraard welkom!!
   
  Inmiddels is de totale stand € 64.225,96. Er is nog € 15.774,04 nodig voordat Yvonne naar Mexico kan gaan voor haar HSCT behandeling. Help je haar mee? Doneren kan via deze link: https://www.yvvsms.nl/wervingopmaat
   
  De uitslag van team Werving op Maat
  1. Dirk van Dooren (46:58)
  2. Rick van Genderen (54:28)
  3. Stefan Derksen (58:40)
  4. Brigitte van Sierenberg – de Boer (1:01:38)
  5. Sarah van Dinteren (1:01:51)
  6. Jurgen Stolk (1:04:17)
   
  Yv is een vriendin van Stefan. In juli 2016 kreeg ze de diagnose MS. Multiple Sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Dezelfde ziekte waar haar vader op 64-jarige leeftijd na een lang ziekbed aan overleed. In Nederland is helaas geen goede behandeling beschikbaar. Hier vind je meer informatie.
   
  In het buitenland bestaat een behandeling die wel aan lijkt te slaan bij veel MS patiënten: HSCT (hematopoïetische stamceltransplantatie). De resultaten van het onderzoek geven een indicatie van wat bereikt kan worden. HSCT laat bij 80% van de patiënten een positief effect zien op onderdrukking van ontstekingen en ontwikkeling van nieuwe plaques.
   
  Voor deze therapie moet Yv naar Mexico. Onze Minister van Volksgezondheid wil pas in 2024 deze behandeling voor MS op de kaart gaan zetten. De zorgverzekeraars erkennen en vergoeden deze behandeling niet omdat stamceltherapie voor MS nog geen officiële behandelmethode is.

    Lopen voor Lyme – Kanjers voor Klaske

    Voor Klaske de Vries loopt Jurgen op 9 april 2016 de halve marathon. Klaske en Jurgen hebben bij verschillende werkgevers samengewerkt.

    Klaske heeft geld nodig voor behandelingen in Amsterdam: antibiotica-infusen, rolstoel, reiskosten, alternatieve therapieën, vitamine B12 injecties en pijnstillers. Deze worden allemaal niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeringen. Daarnaast wil ze uit kunnen wijken naar het buitenland voor behandelingen.

    Er is € 15.000,- nodig voor deze behandelingen en medicatie. Steun jij Jurgen en Klaske ook? 

      Team Pieken en Dalen – Colsensation 2016

      Op 29 augustus 2015 beklom het team van onze interim-kandidaat Peter Kuijlaars de Passo dello Stelvio in Italië.

      Zijn team Pieken en Dalen is nu op weg naar etappe 2; Colsensation 2016. Op 16 september 2016 beklimt team Pieken en Dalen de Mont Ventoux. Ook deze staat in het teken van de strijd tegen kanker.

      Natuurlijk steunen wij Peter en zijn team ook dit jaar weer!

        One Life. Live It. – Noordkaap Challenge 2015

        Eric Derksen, Arjan Hodes en Piet Hoogveldt namen deel aan de Noordkaap Challenge 2015. In een Landrover Defender legden zij ruim 7200 kilometer af met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. De opbrengst stond geheel in het teken van kinderen in oorlogsgebieden.

          Naar de Top voor KiKa

          In de week van 5 tot 12 september 2015 klom interimmer Eric van Bree naar de Top voor KiKa. Bergsport is een uit de hand gelopen hobby van Eric. Per jaar is hij drie tot vier maanden te vinden in de Zwitserse Alpen. Eric is ook als organisator verbonden aan deze tocht. De eindstand van ‘Naar de Top voor KiKa’? € 139.212,41

            Alpe d’HuZes

            Jurgen heeft op 5 juni 2014 de Alpe d’Huez beklommen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ heeft hij met zijn fietstocht geld ingezameld voor het KWF. “Opgeven is geen optie,” dat zei ook Jurgens vader, helaas moest hij, na ruim twee en een half jaar, op 31 december 2010 de strijd tegen kanker opgeven. De Alpe d’HuZes beklimmen had voor Jurgen twee betekenissen. Het eren van zijn vader én een bijdrage leveren aan het goede doel. Resultaat: € 4560,00 voor het KWF.

             

            Ook in 2015 heeft Werving op Maat een team gesponsord. In 2015 heeft Susanne Raschl met haar team ‘Shifters’ drie keer de Alpe d’Huez beklommen. Het team van Susanne heeft € 4.565,20 opgehaald ten behoeve van het KWF.

              Stelvio for Life – Team Pieken en Dalen.

              Op 29 augustus 2015 beklom het team van onze interim-kandidaat Peter Kuijlaars de Passo dello Stelvio in Italië. De doelstelling van Team Pieken en Dalen was het ophalen van € 4599,00 voor kankeronderzoek. Uiteraard hebben wij Peter gesteund. Team Pieken en Dalen heeft ruim €7200,00 opgehaald.

                Serious Request – Noordkaap Challenge 2014

                In 2014 heeft Werving op Maat de actie Noordkaap Challenge van Serious Request gesteund. De Noordkaap
                Challenge is een korte, maar krachtige rit. Vraagt een minimale voorbereiding en kan gereden worden met iedere auto. Door opdrachten uit te voeren hebben de 36 teams geld ingezameld.
                Eindstand Noordkaap Challenge: € 119.361,01.