Referenties

Een aantal reacties van onze opdrachtgevers. Wil je weten wat kandidaten over ons zeggen? Klik dan hier.

  Gerard Baars

  Hoofd financieel economische zaken, faculteit FSW, Radboud Universiteit Nijmegen

  “Werving op maat heeft ons geholpen met het zoeken naar een interim projectcontroller. Door de persoonlijke, vakkundige en snelle benadering van Werving op Maat is het gelukt om deze functie tijdelijk goed in te vullen. De interimmer heeft als een goede kwartiermaker voor een groot subsidieproject gefungeerd. We konden daarna gemakkelijk het stokje overnemen.”

    Drs. Robbert Kruize RA

    Manager Audit, Deloitte Nederland, toenmalig Manager Control, Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen

    “De tijdelijke invulling van de functie Procescontroller Bedrijfsmanagement binnen Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen is gerealiseerd met hulp van Werving op Maat. Bijzonder waardevol vond ik de betrokkenheid die de beide heren van Werving op Maat hebben getoond gedurende deze periode. Met regelmaat hebben zij contact gezocht en feedback gevraagd over de kwaliteit van hun dienstverlening, alsook de kwaliteit van de interim professional die op mijn afdeling te werk is gesteld. Als dan ook nog op zorgvuldige en transparante wijze de feedback wordt gebruikt vanuit de gedachte er samen beter van te worden, dan mag oprecht gezegd worden dat Werving op Maat een professionele recruiter is waar kandidaat en klant centraal staan!”

      René Scholten

      Hoofd Financiën en Control, SSHN

      “SSHN is een woningcorporatie speciaal voor studenten. Binnen ons werkveld hebben we altijd een seizoenpiek voor de werkzaamheden in het voorjaar. Daarbij wordt zo nu en dan externe ondersteuning gezocht. Daarbij schakelen we ook “ Werving op Maat” in. Hun persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk. Ze leveren geen ‘’standaardproduct’’ en kijken echt wie een klik heeft met de materie en de mensen. Daarbij wordt er prima nazorg verleend en is er een zeer soepele afhandeling van het administratieve proces rondom de werving.”

        Jorrit van Eck

        Directeur Bedrijven, Rabobank Hart van De Meierij, toenmalig Directievoorzitter, Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn

        “De contacten met Werving op Maat zijn op een prettige wijze ontstaan via Stefan Derksen. Werving op Maat is door een combinatie van kennis van de financiële wereld van haar opdrachtgevers en de contacten met kandidaten in staat om de vraag op adequate wijze te vertalen naar een kandidaat met de juiste competenties. Bij Rabobank Groesbeek – Millingen aan de Rijn heeft dit geresulteerd in een perfecte match en daarmee kwalitatief goede invulling van een opdracht voor een langere periode.”

          Fauve Kuijpers

          Corporate Recruiter, Coöperatief Recruitment Rabobank Oosterschelde, Walcheren-Noord Beveland, Terneuzen-Sas van Gent, West-Zeeuws-Vlaanderen en Hulst.

          “In het afgelopen jaar heb ik diverse malen met Werving op Maat samengewerkt met betrekking tot tijdelijke interim aanvragen. Met beide heren is prettig te schakelen over de kandidaten en te sparren over de aanvraag om zodoende tot een juist resultaat te komen. Werving op Maat is op mij overgekomen als een professioneel, betrokken bedrijf met kennis van zaken op bancaire gebied evenals de arbeidsmarkt. Ik kijk uit naar de komende jaren samenwerking welke zeker zullen volgen.”