Referenties

Een aantal reacties van onze kandidaten. Wil je weten wat opdrachtgevers over ons zeggen? Klik dan hier.

  Hendrik Olthof

  Kredietanalist Grootzakelijk a.i.

  “Werving op Maat; what’s in a name? Werving op Maat maakt haar naam waar. Na aanvankelijk af en toe telefonisch contact heb ik recentelijk mijn eerste opdracht dankzij hun bemiddeling uit mogen voeren. Hierbij heb ik met zowel  Stefan Derksen als Jurgen Stolk contact gehad. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Afspraken worden stipt nagekomen. Het zijn geen zgn. “CV-schuivers”. Gebleken is  dat beiden goed weten waar opdrachtgevers naar op zoek zijn. Dit wordt goed gematcht  met de kwaliteiten & ervaring van de zzp’er zoals ik. Ze weten mij ook te verkopen. Ik vertrouw erop in de toekomst meer zaken te doen met Werving op Maat.”

    Ton Bogers

    Management controller

    “‘Nomen est omen’: de  naam is een voorteken. Dit heb ik sinds ik Jurgen en Stefan ken en enkele opdrachten voor hen heb uitgevoerd, iedere keer mogen ervaren. Professioneel, een goed oog en gevoel voor het matchen van kandidaat, organisatie en opdracht en een integere en persoonlijke benaderingswijze. Kortom: werving op maat!

    Tijdens een opdracht blijven zij betrokken en met het matchen voor een nieuwe opdracht durven zij over de grenzen heen te kijken om competenties en kwaliteiten te herkennen en in te zetten.

    Een prima samenwerking die wat mij betreft nog heel wat jaren mag duren!”

      Peter Kuijlaars

      Procescontroller

      “Als onafhankelijke professional ben ik regelmatig op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten. In deze zoektocht heb ik partners nodig die mij scherp houden, weten wat in de arbeidsmarkt “leeft” en voor mij het extra paar oren en ogen zijn.

      De aanpak bij Werving op Maat sluit goed aan bij mijn genoemde wensen/eisen. Door de persoonlijke, vakkundige en snelle manier van werken van Jurgen en Stefan kan ik met gerust hart stellen dat Werving op Maat een professionele recruiter is waar kandidaat en klant, ook voor de lange termijn, centraal staan! Voor mij meer een reden om  uit te kijken naar een hopelijk jarenlange samenwerking.”

        Luuk Hemel

        Bancair Interim Professional

        “Vanaf de start van Werving op Maat heb ik contact met zowel Stefan Derksen als Jurgen Stolk. Inmiddels heb ik diverse opdrachten door middel van hun bemiddeling mogen uitvoeren en heb de samenwerking als prettig ervaren. Afspraken worden stipt nagekomen en beide heren ervaar ik als competente sparringpartners. Zij hebben een goede kijk op de markt en zijn goed in staat om een passende opdracht te vinden bij de kwaliteiten en ervaring van de zzp’er. Ik hoop in de toekomst vaker zaken met ze te doen.”

          Albert Piet Stuitje

          Projectcontroller

          “Ik heb als financieel interimmer samengewerkt met Stefan en Jurgen van Werving op Maat en heb de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk mogen ervaren. Stefan en Jurgen hebben oog voor mens en detail en kijken goed of de voorgestelde persoon binnen de cultuur past bij het bedrijf waar hij ingezet gaat worden. Referenties worden uitgebreid nagetrokken en er wordt gekeken of de persoon geschikt is voor zowel de opdracht als passend is in de werkomgeving waar hij/zij gaat werken. Ook tijdens het traject is er regelmatig contact geweest met de interimmer en opdrachtgever.

          Het persoonlijk contact staat bij Werving en Maat voorop en ik kan alleen maar concluderen dat de samenwerking mij uitstekend bevallen is”

            Kees de Wit

            Specialist First Line Monitoring Bedrijven

            “Communicatie en persoonlijke benadering.
            Dat is waar Stefan en Jurgen van Werving Op Maat voor mij het verschil maken.
            Na gesprekken met verschillende detacheringsbureaus sprongen zij er voor mij uit.
            Zij doen namelijk wél wat ze beloven. In de gang naar een nieuwe opdracht houden ze je voortdurend op de hoogte van de voortgang, of die er nu al is of niet.
            De lijnen zijn kort en er kan snel worden geschakeld.

            Belangrijker nog is voor mij de persoonlijke aandacht die ze geven.
            Ze zijn oprecht geïnteresseerd in de mens achter de medewerker en wat je beweegt.
            Zij luisteren met aandacht naar je wensen en doelen en spelen daar binnen de mogelijkheden op in.
            Hun personal touch heb ik zowel voor, tijdens, als na de opdrachten als zeer prettig ervaren.
            Ik beveel ze daarom van harte bij je aan!”